Keystone logo
Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Johdanto

Abraham Lincoln University on online toimielimelle kansallisesti akkreditoitu Oikeustieteen tohtori, Associate, kandidaatin, maisterin ja diplomi / todistus ohjelmia.

ALU: n online-aste kappaleet ovat käytännöllisiä ja edullisia, käyttämällä kehittyneitä, helppo oppia, vuorovaikutteisen teknologian. Ansaita määrin kokonaan verkossa laissa, rikosoikeuden, liiketoiminta, IT, avustavana tutkimukset, ja enemmän.

Ansaita Online Oikeustieteen tutkinto

ALU on yksi alkuun Kalifornian lakia koulut tarjoavat täysin verkossa Oikeustieteen tohtori tutkinto - Olemme ylpeitä edelläkävijä oikeudellisten etäopetuksen. ALU on rekisteröity komitean Bar Tarkastuslentäjät osavaltion Bar Kalifornian että kysymykseen palataan jäljempänä etäopiskelun koulu luokka.

ALU Online University: Care, Connect, Luo ALU: n tehtävänä on tarjota elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka voidaan heikommassa perinteisillä oppilaitoksissa.

Tavoitteena kunkin ALU tiedekunnan & toimihenkilö on tarjoamaan helppokäyttöisiä, asiaan opetusta ja aito, henkilökohtainen opiskelija tukea. Ohjaajat hoito noin opiskelijoiden ainutlaatuiset olosuhteet. ALU Yhdistää opiskelijoiden kanssa tarjoamalla tunnetta ja juhlia opiskelija menestys ja panos paikkakuntien hyödyksi. Olemme ylpeitä pysyvyyden ja alumnien suhteita.

Abraham Lincoln University innostaa ja kannustaa oppilaita valloittaa haasteisiin ja saavuttaa mahdollisimman pitkälle mukaan saavuttamaan tavoitteensa akateemisessa yhteisössä elinikäistä oppimista. Tekemällä näin, voimme parantaa ja edistää yhteisöissämme ja luoda Tulevaisuudessa pyrimme.

Sijainnit

  • Los Angeles

    Abraham Lincoln University, 3530 Wilshire Blvd, Ste 1430, CA 90010, Los Angeles

    Kysymyksiä