Keystone logo
Allen University

Allen University

Allen University

Johdanto

Luotu ulos Afrikkalainen Methodist Episcopal (AME) ChurchHalusta kouluttaa vasta vapautti orjia, Allen University perustettiin vuonna 1870 yksityinen, Kristitty, Taiteet, Historiallisesti Musta College ja University (HBCU).

Allen University on nimetty Richard Allen, Perustaja AME Church. Allen University, Tunnustettu ensimmäinen yliopisto Etelä-Carolina perustama Afrikkalainen amerikkalaiset koulutuksen ja Afrikkalainen amerikkalaiset, On myös ensimmäinen yliopisto nimetty Afrikkalais-amerikkalainen. Vaikka aluksi keskitytään Allen University koulutti ministerit ja opettajien, yliopisto on kasvanut vuosien varrella kouluttaa ja varustaa valmistuneiden muilla akateemisen alueilla. Yliopisto on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista opetusta opiskelijoilleen.

Omistettu Student Achievement

Tänään, Allen University on kasvanut tarjota 21 pitoisuudet kahdeksassa akateemisen suurten lukien matematiikan ja luonnontieteiden, humanististen, liiketalous, uskonnon ja yhteiskuntatieteet. Jokainen jäsen opetuksemme tiedekunnan on maisterin tutkinto, Jossa monet sisältävien Tohtorin tutkinnot. opiskelijat Allen University nauttia tiivis oppimisyhteisöä kanssa omistettu tiedekunnan ja pääsy reaalimaailman kokemuksia. Kun astut jalka kampuksella, sinun tulee osa Allen perhe.

Sijainnit

  • 1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Kysymyksiä