Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Johdanto

East ulkopuoli

Missiomme

Albany Law School kouluttaa ja annetaan huomisen johtajia asianajajatoimintani, liike, yleisen edun, ja valtion. Me yhdistää luokkahuoneessa ammattiin, hallitus, ja yhteisön kautta kokenut oppiminen, harjoittaa stipendi, ja vankka verkosto alumnien ja kannattajia. Oppiminen Albany Law School on yhteisyritys opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä, tukee henkilökunta, ylläpitäjät, alumni, ja johtokunta. Opiskelijamme kehittää hienostunut ymmärrystä oikeuspolitiikan ja opin, laaja ammattitaito, ja syvä sitoutuminen oikeus- ja eettisiä arvoja.

Visiomme

Albany Law School on tunnustettu opiskelijakeskeisen yhteisö oppimista, joka tarjoaa tiukka, innovatiivinen ohjelma lainopillinen koulutus, joka vastaa adeptly muuttuviin tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Law School tarjoaa Mahdollisuus Pathways jotka houkuttelevat opiskelijoille monipuoliset intressit ja taustoja ja valmistelee tutkinnon poikkeuksellisia uran laki, liiketoiminta, yleisen edun ja valtion. Led tiedekunnan tutkijat ja opettajat sitoutunut edistämään lain ja oikeuden, opiskelija kehittää taitoja, tiedot ja ammatillinen arvoja edistää ja johtaa globaalissa yhteiskunnassa. Koska valmistuneet he liittyä kukoistava alumni yhteisö omistettu menestyksen lain koulun, opiskelijoiden, ja tehtävänsä.


albanylaw02

Suunnitelma: Mahdollisuus Pathways

Mahdollisuus Väylät ovat piirre Albany Law School. Piirustus meidän sijainti, itsenäisyyden, ja yhteisö, loimme Mahdollisuus Polut innostaa, tukea, ja antavat suuntaa meidän opiskelijoiden ne tutkia ja harjoittaa oleellisiin alueisiin tunnistetut markkinatutkimuksia kuin kypsä uramahdollisuuksia. Näitä reittejä kuuluvat liiketoiminnan, vero- ja rahoitusmarkkinoihin; siviili- ja rikosoikeudellisia ajosta; Hallitus, politiikka ja julkisiin palveluihin; terveys; innovointia ja yrittäjyyttä; ja yleisen edun. Mahdollisuus Väylät muovaavat koulutus- ja ohjausta ohjelmia, jotta voimme tunnistaa strategisia kumppanuuksia, ja huipentuu ammatillista väyliä, jotka yhdistävät opiskelijat työnantajien ja elinikäisen mentoreita.

Mahdollisuus Pathways alueet, joilla ero ja antavat suuntaa hakijoille, opiskelijoille, ja valmistuneet.

Mahdollisuus Pathways ovat:

 • Business, Tax ja rahoitusmarkkinat;
 • Siviili- ja rikosoikeudellisissa Advocacy;
 • Hallitus, politiikka ja Public Service;
 • Health;
 • Innovaation ja yrittäjyyden;
 • ja yleisen edun mukainen lainsäädäntö.

Mahdollisuus Väylät tiedottaa koulutus- ja ohjausta ohjelmia, ja huipentuu ammatillista väyliä, jotka yhdistävät opiskelijoille työnantajien ja elinikäinen mentoreita.

Ammatillista kehittymistä opiskelijat ovat keskeisiä jokaisen Opportunity Pathway. Ottaa palvelukseen opiskelijoille taustat sopii hyvin menestykseen Pathways, Law School antaa opiskelijoille rikas opetussuunnitelma, kliinisiä ja kentän sijoittaminen mahdollisuuksia tiedekunnan neuvonantajia, alumnit mentoreita, peer lähipiireihin, ja ammatillista kehitystä koulutuksen yhteneväisiä keskenään Opportunity Pathway. Klinikkamme ja Justice Center, hallitus Law Center, Institute for Financial Market asetus, Center for Excellence in Law Opetus ja rikasta verkosto Alumni ja kannattajien kaikki edistää ammatillista kehitystä ja mahdollisuuksista jokainen Albany Law Koululainen. Kukin polku sisältää erilaisia ​​aineellinen oikeudellinen kappaleita tai pitoisuuksia, joka on saatavilla kaikille opiskelijoille. Esimerkiksi opiskelija voi suorittaa kursseja kansainvälisessä oikeudessa samalla jatkaa tahansa Pathways.

Yksi mittari lain koulun menestys on sen kyky sijoittaa opiskelijoille heidän valitsemassaan aloilla Valmistuttuaan. Albany Law School on sitoutunut käyttämään sen Mahdollisuus Keinot optimoimaan valmistuneista kilpailuetu ja valmistelu tehdä työtä valitsemaansa aloilla. Teemme jokaisen oppilaan maksimoida mahdollisuus toivottavaa ura sijoitus ja ammatillinen ja henkilökohtainen menestys.

Reitit tunnistettu tässä suunnitelmassa ei ole kiinteitä tai staattisia. Reitit arvioidaan vuosittain, ja muutetaan tai ne korvataan tarpeen, jotta ne tarjoavat meidän opiskelijoille mahdollisimman tiukasti ja tehokkaasti lukuvuoden ohjelma, ja asettavat valmistuneista parhaassa asemassa onnistua jälkeen oikeuden koulun valossa nykytilanteen ammatin ja työmarkkinoilla.

Sijainnit

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Kysymyksiä