Keystone logo

Aeropole Flight Training

A logo

Johdanto

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Tietoja alt = "Aeropole

alt = "Aeropole on vuonna 2010 perustettu premium-lentoakatemia. Olemme erikoistuneet teknisesti edistyneiden lentokoneiden pilottikoulutukseen. Käytämme nykyaikaisten timanttien laivastoa, jonka päätukikohtana on Suomi-Malmi, Suomi. Hyväksytyt organisaatiomme, jolla on korkeasti pätevä koulutus ja kokeneita ohjaajia on saatavana ja valmiina vastaamaan erityistarpeitasi riippumatta siitä, oletko uusi lentoliikenteen harjoittaja tai lentoyhtiön lentäjä.

Meidän maalimme

We at alt = "Aeropole on intohimoinen tarjoamaan sinulle erinomaista lentokoulutusta. Tavoitteenamme on olla laadullisesti suurin lentokoulu Suomessa. Lupauksemme sinulle on tarjota huippulaatua asiakaspalvelussa, koulutuksessa, laitteissa ja henkilöstöä.

1. Erinomainen asiakaspalvelu

Annamme vain lupauksia, joita voimme pitää. Tämä tarkoittaa välitöntä ja reilua koulutussopimusta, helposti ymmärrettävää hinnoittelua ja avointa viestintää asioiden muuttuessa. Harjoitteluaikataulut räätälöidään yksilöllisesti tarpeitasi varten, olipa kyse sitten normaalista työajasta tai iltaisin ja viikonloppuisin.

2. Koulutuksen laatu

Meillä on erittäin pedagoginen lähestymistapa koulutukseen. Emme ole täällä osoittamassa lentotaitojamme tai kokemuksiamme, vaan kouluttaaksemme opiskelijoita olemaan turvallisia ja varmoja lentäjiä riippumatta siitä, ovatko heidän lentämistä koskevat tavoitteensa ammattitaitoa tai vapaa-aikaa. Olemme ottaneet uuden lähestymistavan koulutus- ja laatujärjestelmään, jota ei ole aikaisemmin nähty missään muussa suomalaisessa lentokoulussa. Opetusmenetelmämme ovat kokeiltuja ja testattuja maailmanluokan järjestelmiä, joita olemme mukauttaneet ja edelleen kehittäneet paikalliselle pohjoismaiselle ympäristölle - ja ne noudattavat täysin ja ylittävät EU: n ilmailumääräykset.

3. Nykyaikaiset lentokoneet

Ilma-aluksemme ovat huipputeknisiä, täydellisiä koulutukselle ja niillä on erittäin hyvä turvallisuustiedot (itse asiassa alan parhaat.) Uskallamme väittää, että käytämme hintaluokassamme Suomen uusinta ja nykyaikaisinta koulutuslaivastoa. . Kaikkia opiskelijoitamme rohkaistaan harjoitteluun lasiruokkikoneilla, ja me myös opetamme perinteisillä soittimilla antamaan opiskelijoillemme kaikki tarvitsemansa taidot.

4. Ammattitaitoiset ja lahjakkaat ohjaajat

Ohjaajillamme on satoja, ellei tuhansia tunteja kokemusta ohjaajista, ja useimmilla on lentoyhtiön tai tilauslennon kokemus. He ovat kanssamme, koska he löytävät opettavan palkitsemisen ja ovat intohimoisesti laadun suhteen - eivät vain ajaa enemmän lentotuntia. Opettamisen laatu ei kuitenkaan lepää yksittäisen ohjatajan harteilla, vaan sitä tukee menetelmällinen lähestymistapa laatuun organisaatiossamme ja oppimisessa.

Uskomme, että ainoa tapa pysyä kärjessä on tunnustaa se tosiasia, että olemme kaikki loputtomalla oppimismatkalla - huippuosaaminen tapahtuu sitkeyden ja jatkuvan parantamisen avulla. Älä anna tämän pakkomiellemme estää sinua nauttimasta siitä, mitä aiot kokea kanssamme: jännitys ja hauska ovat erottamaton osa lentämistä riippumatta siitä, oletko tavoitteleva yksityinen lentäjä vai aloitatko uuden ja palkitsevan uran ilmailussa. Antakaamme opastaa sinut läpi näiden kokemusten turvallisesti!

Keitä me olemme?

Olemme lentoliikenteen ja liike-elämän ammattilaisia, joilla on täydentävä tausta: lentoyhtiö- ja tilauslentäjiä, uraohjaajia, lentokoneinsinöörejä, yritysjohtajia ja yrittäjiä. Olimme turhautuneita siitä, että ei ollut lentokoulua, joka olisi todella kiinnostunut opiskelijoidensa oppimisesta ja asiakaspalvelusta, joten perustimme sen. Emme ehkä ole halvin lentokoulu ympärillä, mutta pyrimme varmasti pysymään parhaana!

hyväksynnät

  • EASA ATO -sertifikaatti FI.ATO.2016 - Suomen CAA: n hyväksyntä kaikille hyväksytyn koulutusorganisaation (ATO) kursseille Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) sääntöjen mukaisesti.
  • EASA ATO -sertifikaatti DK / ATO / 011 - Tanskan CAA: n hyväksyntä kaikille hyväksytyn koulutusorganisaation (ATO) kursseille Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) sääntöjen mukaisesti.

Sijainnit

  • Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

Kysymyksiä