Keystone logo

1 Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Henkilövahinkoja koskeva lainsäädäntö 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Oikeustieteen opinnot
  • Säädösoikeuden opinnot
  • Henkilövahinkoja koskeva lainsäädäntö
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Säädösoikeuden opinnot Henkilövahinkoja koskeva lainsäädäntö

Mikä on henkilövahinkoja koskeva laki?
Henkilövahinkolaki keskittyy lakiin, joka koskee fyysisiä ja henkisiä vammoja. Se voi sisältää moottoriajoneuvojen aiheuttamat vahingot, lääketieteelliset väärinkäytöt, tuotevastuu, viallinen rakennus (rakennukset), tilavastuu (julkisilla paikoilla tapahtuneet vammat) tai organisaation tai henkilön huolimattomuus.

Henkilövahinkolain ura
Henkilövahinkolain opiskelijana sinulla on mahdollisuus erikoistua useille aloille, mukaan lukien: Lääketieteellinen väärinkäytöslaki, Tuotevastuulaki, Työtapaturmat tai julkisilla paikoilla (tilojen vastuu), Vakuutuskorvaus toisen osapuolen aiheuttamista vammoista.

Mitä opiskelen henkilövahinkotutkintoni aikana?
Henkilövahinkolain tutkinnon aikana sinulle opetetaan monista ajankohtaisista aiheista, mukaan lukien: vahingon luonne ja syy, laillinen vastuu vammoista ja korvausjärjestelmät. Opiskelet myös useita henkilövahinkoihin liittyviä aiheita, kuten: vahingonvastainen laki, rikosoikeus, perustuslakioikeus ja todistelulaki.
Mitä hyötyä on henkilövahinkolain tutkimisesta?
Henkilövahinkolain opiskelusta on monia etuja. Ilmeinen etu on, että se tarjoaa korkean tason työsuhdeturvan, henkilövahinkolainsäädännön työpaikkojen määrän ennustetaan kasvavan voimakkaasti tulevina vuosina. Henkilövahinko-oikeuden tutkinnon suorittaneena, voit usein löytää työtä henkilövahinko-lakiin erikoistuneissa yrityksissä, samoin kuin suuret vakuutusyhtiöt.