Opiskelu Laki sisään Suomi 2025
Opiskelu paikassa Suomi
Ansaitseminen Law tutkinto Suomessa Suomessa kuka tahansa voi harjoitella lain vaan ainoastaan yksilöitä saada lisensointia Suomen Asianajajaliiton voi laillisesti käyttää otsikko "asianajaja " (kirjaimellisesti tarkoittaa "asianajaja ", "puolestapuhuja " tai " Asiamies "). Asianajajat, jotka pidetään "asianajaja " on suorittanut kolmen vuoden kandidaatti ohjelman ( "oikeusnotaari ") ja kahden vuoden Master of Laws ( "oikeustieteen maisteri "). Lisäksi asianajajat on myös kokemusta neljän vuoden oppisopimuskoulutus kanssa lakiasiaintoimisto tai yksityisen asianajajan ja siirtää bar tentti. Korkein oikeustieteellisen tutkinnon opiskelijat voivat saada Suomessa on "Oikeustieteen tohtori ", tai tohtori. Opiskelijat täytyy ansaita 60 opintopistettä ja täydentää väitöskirjan nimeltään "monografia ", joka on tyypillisesti noin 250 sivua. Tämä monografia on myös suullisesti puolusti edessä paneelin nimettyjen oikeuden professorit.Laki astetta saa vain yhden kolmesta yliopistojen: Lapin yliopisto, Turun yliopisto ja Helsingin yliopisto. Suomen asianajajat eivät voi harjoitella itsenäisesti, osakeyhtiöiden tai kumppanuuksiin. Lisäksi asianajajien täytyy viettää 18 tuntia tai enemmän täydennyskoulutukseen kurssin vuosittain säilyttää lisensointi. Opetus ja elinkustannukset Opiskelijat, jotka haluavat opiskella Suomen lakia ohjelma mielellään tietää, että koulutus on ilmainen ja rahoitus elinkustannukset pitkälti julkisen sektorin tuottamien perustuva opiskelija tarjoamia etuja kautta opetusministeriö. Maailman talousfoorumi sijoittui äskettäin Suomessa 's korkea-asteen koulutuksen järjestelmän maailman paras, koska sen korostaneet tutkimusta, tieteen ja käytännön kurssi astetta. Kuukausittaiset elinkustannukset Suomessa (tähän sisältyy ruoka, majoitus ja matkailu) on noin 750 euroa (1000 dollaria USD).Opiskelijat tarvitsevat sairausvakuutus kehotetaan liittymään ylioppilaskunnan ja saada opiskelijakortin liitto, joka usein tarjoaa alennuksia kouluun liittyvät menot.
Vaihda valuutta
Perus kuukausittaiset elinkustannukset
Vuokrataan yhteisessä asunnossa
441Osuus apuohjelmista
38Internet-liittymä
20Paikallinen kuljetus
60
Esimerkki elämäntapakustannuksista
Pikaruokayhdistelmä
9Elokuvalippu
15Tuoppi paikallista olutta
7
Tietoja Suomi
Kaupungissa Pohjois-Euroopassa, jossa se rajautuu Norjassa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä, Pohjoismaa, Suomen johdonmukaisesti joukkoon yhtenä parhaista paikoista asua viitaten elämänlaatua, taloudelliset mahdollisuudet ja koulutus. Suomen kehui asukasta kohden lähes 50000 dollaria, yksi maailman korkeimpia. Harvaan asuttu koska sen kylmä ilmasto ja maasto, Suomi on maailman kahdeksanneksi suurin Euroopan maa mitattuna maan mittausten, ja suurin osa sen viisi miljoonaa asuvat eteläisessä osassa maata, erityisesti Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella. Fast Faktoja Suomi - keskilämpötila talvella Etelä Suomessa pysyy alle 32 astetta Fahrenheit (0 Celsius), lumen maahan jäävien marraskuusta huhtikuuhun. Kuitenkin Suomen kesät voivat saada kauhean kuuma. Lämpötilat 90 astetta Fahrenheit (32 Celsius) heinäkuun puolivälissä eivät ole epätavallisia.- Viljelijät Pohjois-Suomessa keskittyy karjanhoito, kun taas Etelä-viljelijät korostavat viljanviljely - Vuonna 2002 Suomessa 's valuutta (markka) korvattiin Euro. - Suomessa on kaksi virallista kieltä: ruotsi ja suomi. 90 prosenttia Suomen väestöstä puhuu suomea. Englanti on puhuttu 60 prosenttia suomalaisista, kun taas 20 prosenttia puhuu saksaa. Hallitus ja oikeudellinen järjestelmä, Suomen parlamentaarisen demokratian säännellään pääministeri, valtionpäämies ja perustuslaki toteutettu 2000, Suomi sallii kansalaistensa äänestää kaikissa maan vaaleihin sekä Euroopan parlamentin vaalit. Supreme lainsäädäntö- valtaa käyttävät Suomessa 's yksikamarinen parlamentti koostuu 200 henkilöitä, jotka annetaan valta muuttaa perustuslakia, ohittaa veto-pääministerin Minsiter ja hylkää kaappi. Suomi n oikeusjärjestelmä perustuu siviilioikeuden ja jaettu hallintotuomioistuimissa ja rikos- / siviilioikeudessa.Suomen laki perustuu ensisijaisesti Ruotsin lakia, mutta on myös paljon vaikutteita roomalaisen oikeuden. Valituselimen (alueellinen) tuomioistuimet ja paikalliset tuomioistuimet päättävät tapauksissa tuonut tuomareiden eri lainkäyttöalueilla ympäri Suomen. High Court of valtakunnanoikeudessa on olemassa myös, että käsitellään ainoastaan rikoksia korkea-arvoisten haltijoille valtion virastoissa. Rangaistus rikkomatta lakeja Suomessa liittyy koeaika, sakkoja ja yhdyskuntapalvelua. Tappo, huumausainekaupan ja muiden vakavien rikosten yleensä takaa yhdeksäksi vuodeksi vankeuteen. Suomi ei anna elämän lauseita harkitusta murhasta, mutta yleensä palkintoja vanki koeajan jälkeen 10-15 vuosi. Suomi poisti kuolemanrangaistuksen vuonna 1971.
Viisumivaatimukset
- Lyhytaikainen viisumi - enintään 90 päivän vierailuille. Saatat tarvita viisumin esimerkiksi, jos sinut kutsutaan pääsykokeeseen Suomessa tai jos osallistut kurssille tai vaihtoon, joka kestää alle 90 päivää.
- Opiskelijan oleskelulupa - pitkäaikainen tilapäinen oleskelulupa, joka myönnetään yleensä vuodeksi kerrallaan. Jos tulet Suomeen yli kolme kuukautta kestävälle opiskelijavaihtojaksolle tai jos sinut on hyväksytty koko tutkinto-ohjelmaan, sinun tulee hakea siihen.
Millaisen Visan tarvitset?
Visan nimi
lyhytaikainen viisumi; Opiskelijan oleskelulupa
Hinta ja valuutta
EUR 330
Opiskelun Suomen oleskelulupamaksut paperihakemuksesta ovat tällä hetkellä 330 euroa; ja 300 euroa sähköisestä hakemuksesta.
Kuka voi hakea viisumia?
Jos olet Pohjoismaiden tai EU/ETA-maiden kansalainen, et tarvitse viisumia tai oleskelulupaa Suomeen. Sinun on kuitenkin rekisteröitävä oleskelusi Migrissä, jos oleskelusi Suomessa kestää yli 90 päivää (6 kuukautta Pohjoismaissa). Lisäksi, jos oleskelusi Suomessa kestää yli vuoden, sinun tulee rekisteröityä Suomen väestöjärjestelmään.
Jos olet EU:n/ETA:n ulkopuolinen kansalainen, tarvitset yleensä viisumin tai opiskelijan oleskeluluvan. Se, kumpaa sinun kannattaa hakea, riippuu Suomessa oleskelusi pituudesta.
Missä voit tehdä hakemuksen?
Online / Suomen suurlähetystö tai konsulaatti
Voit aloittaa opiskelijan oleskelulupahakemuksen verkossa osoitteessa Enterfinland.fi, mutta samalla sinun on myös käytävä henkilökohtaisesti Suomen suurlähetystössä tai konsulaatissa. Suomalaisen opiskelijan oleskelulupahakemusta ei voida käsitellä ennen kuin hakija vierailee suurlähetystössä riippumatta siitä, onko hakemus jätetty sähköisesti vai itse suurlähetystössä.
Kuinka tehdä hakemus?
Jotta voit hakea Suomen opiskelijaviisumia tai oleskelulupaa, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:
- Sinun on toimitettava isäntänä toimivan suomalaisen yliopistosi antama virallinen hyväksymiskirje.
- Passisi voimassaoloajan on oltava pidempi kuin hakemasi viisumin tai oleskeluluvan kesto vähintään 3 kuukaudella.
- Passisi on oltava myönnetty edellisten 10 vuoden aikana.
- Sinulla on oltava kopio täytetystä ja allekirjoitetusta hakemuslomakkeesta.
- Sinun on esitettävä selvitys taloudellisesta kyvykkyydestäsi, jotta voit elättää itsesi taloudellisesti koko Suomessa opiskelujaksosi ajan ja paluukuljetusta varten. Tällä hetkellä opiskelijalla tulee olla vähintään 560 euroa kuukaudessa Suomessa oleskelua varten. Tämä tarkoittaa, että opiskelijalla on oltava vähintään 6720 euroa vuodessa kuluihinsa Suomessa.
- Sinun on toimitettava pankistasi äskettäinen selvitys taloudellisesta tilanteestasi, josta käy ilmi, että pankkitililläsi on vähintään 6720 euroa. Huomaa, että Suomessa tutkintokursseja suorittavalla opiskelijalla tulee olla varoja vuodeksi kerrallaan. Vaihto-opiskelijoilla tulee olla varoja koko Suomessa oleskelunsa ajan. Jos tililläsi ei ole edellä mainittua summaa, sinun on toimitettava kirjalliset todisteet siitä, että olet saanut stipendin tai stipendin tai sinut on valittu oppilaitoksesi tarjoamiin etuihin.
Huomaa, että hakijan vanhempien tiliotteita tai yhteis- tai yhteistiliä ei hyväksytä Suomen opiskelijaviisumiin tai oleskelulupaan. Sinun on esitettävä selvitys siitä, että olet hankkinut voimassa olevan sairaus- ja sairausvakuutuksen, joka kattaa koko Suomessa oleskelusi ajan. Sinun on oltava hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa ja vapaa kaikenlaisista tarttuvista taudeista. Sinulla ei saa olla rikosrekisteriä. Sinulta ei saa olla evätty pääsyä Suomeen aiemmin. Aiot poistua Suomesta sallitun oleskelusi päätyttyä.
Milloin kannattaa hakea?
Suomalaisen opiskelijaviisumin käsittelyajat vaihtelevat, voit tarkistaa ne täältä: http://migri.fi/en/processing-times
Opiskelijan oleskelulupa myönnetään yleensä vuodeksi kerrallaan. Ensimmäisen Suomessa viettämäsi vuoden jälkeen (hyvissä ajoin ennen edellisen luvan voimassaolon päättymistä) sinun tulee hakea jatkoa opiskelijan oleskeluluvalle Migriltä. Voit käyttää Enter Finland -palvelua myös tähän tarkoitukseen. On myös hyvä huomioida, että kun haet jatkolupaa, kun alkuperäisen lupasi voimassaolo on päättymässä, sinun on oltava Suomessa hakemusta jättäessäsi.
Käsittelyaika
Työmahdollisuudet
Jos työskentelet opintojen ohessa, työaikasi on rajoitettu. Voit työskennellä vain keskimäärin 25 tuntia viikossa lukukauden aikana. Työtuntien määrää ei ole rajoitettu viikkotasolla. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa viikoittaista työaikaasi lukukauden aikana, kunhan työskentelet keskimäärin 25 tuntia viikossa.
Voit työskennellä ilman rajoituksia silloin, kun oppilaitoksesi ei tarjoa opetusta, eli kesä- ja joululomien aikana.
Voit myös suorittaa opinnäytetyösi yrityksessä tai osallistua harjoitteluun. Näissä yhteyksissä työaikaa ei ole rajoitettu.
Tuntia viikossa
25
Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?
Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.