Keystone logo

0 Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Englantilainen lainsäädäntö 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular education type

Laki Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Englantilainen lainsäädäntö

Mikä on Englannin laki?
Englannin oikeus on oikeusjärjestelmä, joka perustuu common law -oikeuteen, toisin kuin siviilioikeuteen. Se on oikeusjärjestelmä, jota käytetään Englannissa ja Walesissa. Englannin oikeutta kutsutaan myös nimellä British Common Law, koska se on Yhdistyneen kuningaskunnan common law.

Englannin lain kehitykseen vaikutti voimakkaasti normannien valloitus vuonna 1066. Valloituksen jälkeen normannit toivat Englantiin oman oikeusjärjestelmänsä, joka perustui feodaaliseen lakiin. Ajan myötä Englannin laki alkoi kuitenkin kehittää omia ainutlaatuisia piirteitään. Yksi tärkeimmistä näistä oli stare decisis -käsite, joka tarkoittaa, että tuomareiden tekemät päätökset sitovat myöhempiä tuomareita.

Mitä uraa on saatavilla Englannin oikeudessa?
Englannin laki on monimutkainen järjestelmä, ja sen hallintoon liittyy useita erilaisia tehtäviä. Jotkut yleisimmistä Englannin oikeuden työpaikoista ovat asianajajat, asianajajat, asianajajat, tuomarit ja tuomioistuimen virkailijat.

Miksi Englannin lain opiskelu on tärkeää?
Englannin laki on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista oikeusjärjestelmistä. Se kehittyi vuosisatojen ajan ja sitä käytetään nyt useissa eri maissa, erityisesti niissä, jotka Britannian imperiumi kerran kolonisoi. Englannin oikeuden opiskelu voi antaa sinulle syvällisen käsityksen tästä monimutkaisesta järjestelmästä ja valmistaa sinut uraan oikeudellisessa ammatissa.

Mitä tutkintoja Englannin oikeudessa on saatavilla?On olemassa useita eri tutkintoja, joita voit opiskella tullaksesi asianajajaksi tai asianajajaksi Englannin oikeudessa. Yleisin tutkinto on oikeustieteen kandidaatti (LLB), mutta voit suorittaa myös useita erikoistutkintoja, kuten Bar Professional Training Course (BPTC) tai Legal Practice Course (LPC). Jotkut yliopistot tarjoavat myös BA / BSc-tutkintoja Englannin oikeudessa, jotka on suunnattu enemmän akateemiseen opiskeluun ja jotka voidaan yhdistää muihin aiheisiin.Mitä opiskelen englantilaisen oikeustieteen tutkinnon aikana?Tyypillinen englantilainen oikeustieteen tutkinto kattaa useita eri aiheita, kuten sopimusoikeuden, vahingonkorvausoikeuden, omaisuusoikeuden ja rikosoikeuden. Opit myös Englannin oikeuden historiasta ja kehityksestä sekä Englanninja Walesinoikeusjärjestelmän rakenteesta.