Keystone logo

2 Diplomi Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Ihmisoikeuslainsäädännön opinnot Ihmisoikeuslainsäädäntö 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Diplomi
  • Oikeustieteen opinnot
  • Ihmisoikeuslainsäädännön opinnot
  • Ihmisoikeuslainsäädäntö
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Diplomi Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Ihmisoikeuslainsäädännön opinnot Ihmisoikeuslainsäädäntö

Tutkintotodistus voi kestää jonnekin yhdestä kahteen vuoteen loppuun. Suurin osa ohjelmista on suunniteltu tarjoamaan yksilöille tietyn osaamisen kannalta välttämättömät tiedot. Tutkintotodistukset ovat tyypillisesti syvällisempiä kuin todistukset, mutta ne ovat yleensä lähempänä todistusta kuin tutkintoa.

Mikä on ihmisoikeuslainsäädännön tutkintotodistus? Se on jatko-opiskelu, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tarkastella laajaa joukkoa ihmisoikeuksien teorioita, käytäntöjä, instituutioita ja välineitä. Tämä koulutus on merkitystä sekä ihmisoikeusasioissa työskenteleville asianajajille että ihmisoikeusjärjestöihin työskenteleville ei-asianajajilta. Opiskelijat saattavat kohdata kursseja, kuten taloudelliset ja sosiaaliset oikeudet, vertaileva ihmisoikeuslaki, ihmisoikeudet ja terrorismi, ihmisoikeudet työelämässä ja kansainvälinen pakolaisoikeus.

Monet opiskelijat saavat taitoja kirjallisesti, itsenäiseen tutkimukseen ja ajanhallintaan. Kirjoitustaidot voivat auttaa henkilöä kommunikoimaan paremmin sähköpostin ja tekstin kautta. Ajanhallinta on osaamista, joka hyödyttää useimpia henkilöitä ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti. Kyky löytää vastauksia itse motivoituneella tutkimuksella on korvaamaton taito monille työnantajille.

Koska tutkintovaatimukset voivat vaihdella yliopiston ohjelmasta riippuen, niihin liittyvät kustannukset voivat vaihdella. On ehdotettu, että yksi perusteellisesti tutkimus mitään ohjelmaa ennen ilmoittautumista. Koulun pääsytoimisto voi tarjota hinnoittelun yksityiskohtia.

Ihmisoikeuslain mukainen tutkintotodistus antaa yleensä opiskelijoille osaamisen ja taidon työskennellä monissa ihmisoikeusasioissa. Jos tutkinnon suorittaneilla on jo JD-tutkinto, he voivat käyttää tätä lisätutkimusta saadakseen työpaikan ihmisoikeusasianajajaksi. Opiskelijat saattavat myös löytää asemia poliittisena analyytikkona, yhteiskuntavastuuasiantuntijana, avustustyöntekijänä, tutkimusanalyytikkona tai henkilöstöjohtajana.

Osa tutkinto-ohjelmista voi olla saatavana online-muodossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.