Keystone logo
lakikoulu

Löydä LLM-ohjelma

Mitä haluat opiskella?
Missä haluat opiskella?

LLMtai oikeustieteen maisteri on tutkinto, joka myönnetään niille, joilla on jo ammatillinen oikeustieteentutkinto ja jotka ovat suorittaneet edistyneen koulutuksen ja tutkimuksen tietyllä oikeudenalalla. Asianajajat voivat halutessaan jatkaa LLM-ohjelmia saadakseen asiantuntemusta tietyllä alalla, urakehityksessä ja ammatillisen verkoston rakentamisessa.

Jotkut esimerkit LLM-ohjelmista ovat lakialoilla, kuten tietotekniikka, verolaki, rahoituspalvelut, kansainvälinen oikeus, ympäristöoikeus ja kauppaoikeus. Jotkut yliopistot antavat opiskelijoille myös mahdollisuuden kehittää omia erikoistuneita LLM-ohjelmiaan, jotka liittyvät heidän ammatillisiin etuihinsa. LLM-ohjelmien suorittaminen kestää yleensä vähintään vuoden, ja vaikka jotkut ohjelmat koostuvat pääasiassa tutkimuksesta, toiset vaativat myös kursseja. LLM-ohjelmien opiskelijoiden voidaan odottaa suorittavan opinnäytetyön tutkinnon saamiseksi.

Erilaisten LLM-ohjelmien valikoima voi olla ylivoimainen - älä anna sen estää sinua! Aloita haku tarkastelemalla alla lueteltuja suosituimpia LLM-ohjelmia.

Äskettäin lisätyt ohjelmat