Keystone logo
Uusi-Seelanti

Opiskelu Laki sisään Uusi-Seelanti 2024

Opiskelu paikassa Uusi-Seelanti

Laki Korkeakoulujen Uudessa-Seelannissa opiskelemaan lakia Uudessa-Seelannissa, opiskelijoiden on haettava yksi maan 's yliopistojen, joka tarjoaa oikeudellisia tutkimuksia. Suorittaminen kestää noin neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun. Kun suoriutuneelle tutkinto ja käytännön kurssi, opiskelijoiden täytyy antaa rulla barrister ja Solicitors High Court of New Zealand ennen kuin voi harjoittaa lakia. He myös on haettava ja pidä Uusi-Seelanti Law Society todistus. Uusi-Seelanti 's oikeuden ohjelma tarjoaa useita etuja. Maa on tyytyväinen kansainvälisiä opiskelijoita, ja kaupungeissa kuten Otago, jossa suuria yliopistoja sijaitsevat, on runsaasti mukavuuksia opiskelijoille. Jokainen opiskelija opiskelee kokopäiväisesti Uudessa-Seelannissa on automaattisesti oikeutettu työskennellä maassa, kokopäiväisesti kesät ja osa-aika lukuvuoden aikana. Myös ihmiset Uuden-Seelannin tiedetään olevan ystävällisiä ja hyväksymisestä.Opiskelijat on myös joustava vaatimukset on otettu lain ohjelma. Opiskelijat voivat jatkaa ensimmäisenä opiskeluvuonna, sitten otetaan ohjelman loppuosan perusteella ensimmäisenä vuonna paperia. Näin ne voivat nähdä, jos opiskelee lakia on hyvä istuvuus ennen hyppäämällä täysi oikeudellinen ohjelma. Uusi-Seelanti asukkaat ilmoittautua oikeustieteellisen tutkinnon maksaa 5798 dollaria varten opiskeluvuoden. Koska valtion avustukset voivat olla käytettävissä kansainvälisille opiskelijoille, nämä maksut voivat lisätä opiskeleville toisesta maasta. Saadaksesi uusimman maksu aikataulu, opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopiston heidän valintansa. Onnistuneen valmistumisen kanssa Uuden-Seelannin laki tutkinto, opiskelijat voivat harjoittaa lakimiehen Uudessa-Seelannissa, tai ne voivat täydennyskoulutusta harjoitella toiseen paikkaan. Uusi-Seelanti 's korkea-asteen koulutuksen ohjelma antaa ulkomaalaisille opiskelijoille kuusi kuukautta työlupia valmistumisen jälkeen antaa itselleen aikaa löytää työpaikka ja hakea oleskelulupaa, jos he haluavat.Oikeudellinen koulutus voi myös avata oven työn tuomioistuin reportteri, lainopillinen sihteeri Legal Executive tai tuomioistuimen kirjaaja. Opiskelijat, jotka haluavat saada yliotteen saavuttamaan työpaikka valmistumisen jälkeen voi käsitellä Saavutukset tai jatko-opinnoista alalla lakia valitsemaansa yliopistossa. Tämä jatkokoulutus tarjoaa enemmän työtä vaihtoehtoja.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  580
 • Osuus apuohjelmista

  44
 • Internet-liittymä

  49
 • Paikallinen kuljetus

  108

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Uusi-Seelanti

Tietoja Uusi-Seelanti Usein taustana seikkailu tai fantasia elokuvia, Uusi-Seelanti on tunnettu sen rehevän vihreät vuoret ja henkeäsalpaavia maisemia. Uusi-Seelanti on saari Lounais Tyynellämerellä itään Australia. Tämä biologisesti monimuotoisten saarivaltio on tunnettu sen rikas Polynesian kulttuuria ja taidetta ja kulttuuria alkuperäiskansojen maori ihmistä, samoin kuin sen villan ja maitotuotteiden vienti. Mikä on lain järjestelmä kuin Uudessa-Seelannissa? Uusi-Seelanti saa paljon sen oikeusjärjestyksessä common law -järjestelmä käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jotkin alueet ovat erilaisia, kuten Uusi-Seelanti on kehittänyt oman muodossa common law. Ihmiset Uuden-Seelannin myös seurata ohjesäännön lain, jossa viitataan lakeihin luotu sen parlamentissa. Mikä on laki tutkinto Uusi-Seelanti? Asianajajat Uusi-Seelanti on oltava kandidaatti tutkinto yksi maan 's yliopistojen .Tämä seuraa käytännön kurssi hallinnoi College of Law Seelannissa tai instituutti Legal Studies. Opiskelijat saavat usein kahden tutkinnon tai jatko oikeustieteen opintoja, mutta tämä ei ole vaatimus.

Viisumivaatimukset

Opiskelijaviisumi (yli kolmen kuukauden opintoihin)

Jos kurssisi on kolme kuukautta tai vähemmän, et tarvitse opiskelijaviisumia, vain vierailijaviisumin.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi; Vierailijaviisumi

Hinta ja valuutta

NZD 250

Hakemusmaksut vaihtelevat alkuperämaasi mukaan ja voivat olla noin 250 dollaria.

Voit tarkistaa Uuden-Seelannin opiskelijaviisumin kustannukset täältä:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and-when-to-pay

Kuka voi hakea viisumia?

Opiskelijaviisumi vaaditaan kaikilta ihmisiltä, jotka tulevat Uuteen-Seelantiin opiskelemaan yli kolmeksi kuukaudeksi. Tutkimuksen on oltava vierailusi päätarkoitus. Jos kurssisi on enintään 3 kuukautta, saatat pystyä opiskelemaan vierailijaviisumilla tai työviisumilla.

Et tarvitse opiskelijaviisumia opiskellaksesi kokopäiväisesti, jos:

 1. olet Uuden-Seelannin kansalainen tai asut
 2. olet Australian kansalainen
 3. sinulla on pysyvä oleskeluviisumi tai asukkaan paluuviisumi Australiaan - ilman ehtoja.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online / Uuden-Seelannin konsulaatti tai suurlähetystö

Jos haluat hakea Uuden-Seelannin opiskelijaviisumia, voit hakea sitä verkossa tai henkilökohtaisesti ennen matkaa.

Jos haluat hakea henkilökohtaisesti kotimaassasi, sinun on otettava yhteyttä paikalliseen Uuden-Seelannin konsulaattiin tai suurlähetystöön saadaksesi hakulomakkeen ja/tai tapaamisen. Vaihtoehtoisesti voit hakea verkossa käymällä virallisella verkkosivustolla www.immigration.govt.nz ja luomalla tilin.

Verkkosivusto:https://www.immigration.govt.nz/

Kuinka tehdä hakemus?

Viisumihakemustasi varten tarvitset:

 • Hyväksymiskirje hyväksytyltä koulutuksen tarjoajalta Uudessa-Seelannissa.
 • Todisteet riittävistä varoista - Sinun on osoitettava, että sinulla on riittävästi varoja lukukausimaksujen maksamiseen (tämä voi sisältää todisteita lainan kattavuudesta, stipendistä tai muista varoista) ja todisteet varoista elinkustannusten kattamiseksi opiskellessasi Uudessa-Seelannissa (sponsorin, lainan, stipendin, valtion tuen tai riittävän pankkitilin saldon kautta). Sinun on todistettava, että sinulla on vähintään 15,000 10,870 NZD dollaria (~ XNUMX XNUMX dollaria) joka vuosi, jos kurssisi on pidempi kuin yhdeksän kuukautta.
 • Todiste jatkomatkasta - Tämä voi olla todiste jo maksetuista jatkolipuista, todiste lisävaroista tai sponsorin suostumus maksaa jatkomatkat. Tarkoituksena on osoittaa, että aiot ja sinulla on varaa lähteä maasta, kun olet suorittanut opintosi.
 • Matkavakuutus.
 • Lääkärintodistukset - Jos aiot opiskella Uudessa-Seelannissa yli 12 kuukautta, sinun on toimitettava yleinen lääkärintodistus, rintakehän röntgentodistus ja mahdollisesti suoritettava tuberkuloosiseulonta.
 • Jos olet alle 18-vuotias, sinun on myös esitettävä todiste järjestetystä majoituksesta ja jos olet vähintään 17-vuotias, poliisin todistus "hyvästä luonteesta".
 • Kaksiväriset passikuvat.
 • Passi, joka on voimassa vähintään kolme kuukautta sen päivämäärän jälkeen, jona aiot lähteä Uudesta-Seelannista.
 • Todiste siitä, että olet maksanut viisumianomismaksun.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea vähintään kuusi viikkoa ennen kuin aiot matkustaa Uuteen-Seelantiin. Verkossa haettujen opiskelijaviisumien käsittely kestää yleensä 20 päivää, kun taas paperilomakkeella haettujen opiskelijaviisumien käsittely kestää 25 päivää.

Opiskelijaviisumisi on yleensä yhtä pitkä kuin maksamasi opiskelu, ja sen kesto voi olla jopa 4 vuotta.

Käsittelyaika

20 Days

Työmahdollisuudet

Kansainväliset kokopäiväiset opiskelijat, joilla on opiskelijaviisumi, saavat laillisesti työskennellä Uudessa-Seelannissa enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana, ja he voivat työskennellä kokopäiväisesti kaikkina suunniteltuina loma-aikoina, kuten jouluna, pääsiäisenä ja kesälomana. Yksityiskohdat riippuvat viisumiehdoistasi. Opinnoissasi vaadittavaa työkokemusta ei lasketa mukaan 20 tunnin rajaan. Kansainväliset opiskelijat eivät voi olla itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Tutkimuksen maisterit ja tohtoriopiskelijat voivat työskennellä niin monta tuntia kuin haluavat.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jotkut syyt, miksi Uuden-Seelannin opiskelijaviisumi voidaan hylätä, ovat:

 1. Jos sinulla on ennätys vankeudesta viimeisten 10 vuoden ajalta ja tai sinut on tuomittu ja tuomittu vankeuteen.
 2. Jos sinulla on tiedot karkotuksesta ja tai jos sinua koskee maahantulokielto Uuteen-Seelantiin.
 3. Jos antamiasi tietoja vääristellään siten, että maahanmuuttoviranomainen katsoo, että hakemuksessasi ilmoitetut tiedot eivät ole aitoja.
 4. Jos lähetit hakemuksen, jota ei ole täytetty
 5. Jos terveys- ja luonnevaatimukset eivät täyty
 6. Jos et pysty osoittamaan mieltäsi lukukausimaksun, elin- ja matkakustannusten kattamiseksi Uudessa-Seelannissa
 7. Jos kurssille ei ole selkeää reittiä, jonka aiot opiskella Uudessa-Seelannissa
 8. Jos maahanmuuttoviranomainen huomaa, että et ole aito opiskelija antamistasi asiakirjoista ja tiedoista, ja kuten puhelinhaastattelun jälkeen, et voi edes vastata joihinkin kurssitietoihin, oppilaitoksen tietoihin, muun muassa
 9. Jos varat eivät ole laillisia tai niitä ei voida vahvistaa