Keystone logo
Yhdysvallat

Opiskelu Laki sisään Yhdysvallat 2024

Opiskelu paikassa Yhdysvallat

Laki Degrees Yhdysvalloissa useimmat Yhdysvaltain osavaltiot vaativat hakijoita pitää Juris Doctor (JD) tutkinto hyväksytty laki koulussa. Tämä kolmen vuoden opintojen seuraa, kun neljän vuoden perustutkintoa tutkimuksen tahansa aiheesta. Tämä järjestelmä eroaa merkittävästi monista muista maista, joissa opiskelijat heti tulla laki koulun suoritettuaan lukion; pitää ammattimaisena akateemisen kentän, JD on sama tutkinto. Vaikka harvinaisempia, jotkut koulut tarjoavat myös vuoden mittaisen Master of Law (OTK), joka tarjoaa mahdollisuuksia erikoistumiseen sekä arvostetun akateemisen tohtorin tutkinnon laki tohtorin Juridinen Science (SJD). Ennen olento avulla harjoitella lain, useimmat opiskelijat vaaditaan tilassa, jossa ne käytännössä siirtää bar tentti ja osoittaa luonnetta standardeja. Koska valtiot hallinnoivat baari, se voi olla hyödyllistä opiskella oikeustiedettä alueella, jossa aiot harjoitella.Laki Korkeakoulujen Yhdysvalloissa Mukaan American Bar Association (ABA) on yhteensä 202 ABA-hyväksytty laki koulut Yhdysvalloissa ensimmäisen vuoden oikeustieteen tohtori tyypillisesti keskittyy peruslaki aiheista, kun taas jälkimmäinen vuotta voi olla räätälöidä opiskelijan etuja. Vaikka monet asianajajat epävirallisesti erikoistuneet, ei ole oikeudellista eroa tyyppisiä käytännössä. Tunnusmerkki lain koulun koulutusta Yhdysvalloissa on käytössä Sokrateen menetelmä, jossa opiskelijat ovat suoraan kehotti vastaamaan kysymyksiin sen sijaan, että perus luentoja. Lukukausimaksut vaihtelevat koulun käytte, jossa keskimääräinen yksityisen koulun opetusta yhteensä hieman yli 40000 dollaria mukaan US News and World Report. Jälleen kerran, maksut voivat vaihdella yhden laitoksen muille. Aikataulu Seuraavat standardin Yhdysvaltain akateemisen kalenterin korkeakouluopetusta syyskuusta toukokuuhun. Vaikka joutumassa oikeuden kouluun Yhdysvalloissakilpailu on kova, kansainväliset opiskelijat ovat entistä enemmän kysyntää. Työpaikat oikeudessa yleensä pidetään sekä tuottoisa ja palkitsevaa. Lisäksi tutkimus osoittaa, että asianajaja työllisyys viime vuosikymmenen aikana ollut nopeampaa eniten muissa ammateissa. Suuri joukko lakimiehiä halua työskennellä lakimiehiä, vaan etsimällä uran liike, valtion ja muilla teollisuudenaloilla.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  944
 • Osuus apuohjelmista

  65
 • Internet-liittymä

  65
 • Paikallinen kuljetus

  64

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Yhdysvallat

Yhdysvallat sijaitsee pohjoisella pallonpuoliskolla Pohjois-Amerikassa, vain etelään Kanadan ja pohjoiseen Meksikon rajalla. Se koostuu 50 osavaltiosta: 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden sekä Alaskan ja Havaijin saaret. Yhteiskunta on Yhdysvalloissa yhtä monipuolinen kuin maa itse. Ei ole kastijärjestelmä vaikka jotkut saattavat väittää, että piste, koska nykyinen talouden. On monia yrittäjiä ja varakkaat henkilöt, jotka ovat tehneet omat onni, ja siellä on tehtaan työntekijät tekevät vähimmäispalkkaa. USA on suuri maa, monia vapauksia niille, jotka haluavat tehdä niiden paikka opiskella tai asua. Opiskelu USA tarjoaa monia jännittäviä mahdollisuuksia. Korkea luetteloon USA 's attribuutteja on se ylimääräinen korkeakoulujärjestelmä, joka tekee siitä erittäin himoittu kohde kansainvälisille opiskelijoille, myös niille, jotka etsivät lain astetta. US Legal System USAoikeusjärjestelmä käsittää toisiinsa järjestelmän valvonnan ja tasapainon, jossa oikeudellisia, sääntelyyn ja valtion viranomaisten. Yhdessä nämä yhteisöt hallinnoivat ja valvoa maan lakeja kaikkialla liittovaltion, osavaltion ja paikallisella tasolla. Yhdysvaltain perustuslaki suo erityiset toimivaltuudet sen liittovaltion hallituksen, jolla on toimivaltaa tietyissä tapauksissa - kuten ne, joihin liittyy liittovaltion lakeja, ulkomaisten hallitusten ja valtioiden välisten konfliktien. Tämän lisäksi jokainen valtio on oma hallintoelin yhteisöihin. Jokaisella osapuolella on oikeus valamiesoikeudenkäynti koostuu 12 kansalaisia ​​arvioimaan todisteita ja päästä tuomion. Useimmat oikeustapaukset Yhdysvalloissa ratkaistaan ​​ennen oikeudenkäyntiä kautta oikeudellinen liikettä tai ratkaisun ennen oikeudenkäyntiä. Asianajajat ovat olennainen osa Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmän ja vastaavat puolestapuhujina asiakkailleen. Ne lisensoitu tilassa, jossa ne harjoittavat.

Viisumivaatimukset

1) F-viisumi - Tämän tyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille, jotka aikovat suorittaa akateemisen tutkinnon akkreditoidussa Yhdysvaltain korkeakoulussa tai yliopistossa tai opiskella englantia yliopistossa tai intensiivisessä englanninkielisessä instituutissa. F-viisumeja on kolmea tyyppiä:

 • F-1-viisumit kokopäiväisille opiskelijoille;
 • F-2-viisumit F-1-viisumin haltijoiden huollettaville (puoliso ja alle 21-vuotiaat naimattomat lapset, mukaan lukien samaa sukupuolta olevat avioparit);
 • F-3-viisumit "rajatyöntekijöille" - meksikolaisille ja kanadalaisille opiskelijoille, jotka asuvat alkuperämaassaan käydessään osa- tai kokopäiväistä koulua Yhdysvalloissa.

2) M-viisumi - Tämän tyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ei-akateemisia tai ammatillisia opintoja tai koulutusta yhdysvaltalaisessa laitoksessa. M-viisumeja on kolme:

 • M-1-viisumit opiskelijoille, jotka suorittavat ammatillisia tai muita kuin akateemisia opintoja;
 • M-2-viisumit M-1-viisumin haltijoiden huollettaville;
 • M-3-viisumit "rajatyöntekijöille", kuten F-3-viisumeissa, mutta ammatillisiin tai muihin kuin akateemisiin opintoihin.

3) J-viisumi - Tämäntyyppinen viisumi on tarkoitettu kansainvälisille vaihtovieraille, jotka osallistuvat kulttuurivaihtoa edistäviin ohjelmiin Yhdysvalloissa. Kaikkien hakijoiden on täytettävä kyseisen ohjelman kelpoisuuskriteerit ja oltava yksityisen sektorin tai hallituksen ohjelman sponsoroimia. J-viisumin haltijat oleskelevat yleensä Yhdysvalloissa lyhyen aikaa, ehkä yhden tai kaksi lukukautta. J-1-viisumin haltijoiden on palattava kotimaahansa vähintään kahdeksi vuodeksi vaihtovierailuohjelmansa päätteeksi. J-viisumeja on kahta tyyppiä:

 • J-1-viisumit vaihto-opiskelijoille asianomaisessa vaihto-ohjelmassa;
 • J-2-viisumit J-1-viisumin haltijoiden huollettaville.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

F-viisumi; M-viisumi; J-viisumi

Hinta ja valuutta

USD 200

Sinun on maksettava SEVIS-maksu (200 USD), joka tukee Yhdysvalloissa oleskelusi kirjaamiseen käytetyn tietokonejärjestelmän kustannuksia. Mene https://fmjfee.com/index.html maksamaan maksu ja varmista, että tulostat kopion kuitistasi ja tuot sen viisumihaastatteluun. Sinun on maksettava SEVIS-maksu vähintään kolme päivää ennen viisumihaastattelupäivää.

Sinun on myös maksettava ylimääräinen 160 dollaria viisumihakemusmaksusta maassasi Yhdysvaltain suurlähetystössä tai konsulaatissa tai suurlähetystön nimeämässä pankissa.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien Yhdysvaltoihin opiskelemaan tulevien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava F-viisumia, J-viisumia tai M-viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online

Jokaisella Yhdysvaltain suurlähetystöllä on verkkosivusto, jossa on ohjeet viisumihaastatteluun varaamiseen ja muita tietoja viisumihakemusprosessista.

Verkkosivusto:http://www.usembassy.gov/

Kuinka tehdä hakemus?

 1. Ensinnäkin koulusi tai yliopistosi lähettää sinulle lomakkeen, joka vahvistaa, että sinut on hyväksytty laitokseen, jonka Yhdysvaltain kansalaisuus- ja kansalaisuuspalvelu (USCIS) on valtuuttanut rekisteröimään muita kuin maahanmuuttajaopiskelijoita
 2. Toiseksi sinun on varattava aika viisumihaastatteluun ja maksettava joitain vaadittuja maksuja.
 3. Kolmanneksi Yhdysvallat käyttää uutta ei-maahanmuuttajaviisumihakemuslomaketta, DS-160, joka olisi täytettävä verkossa. Tämä lomake korvaa kaikki muut lomakkeet.
 4. Neljänneksi, valmistaudu viisumihaastatteluun. On erittäin tärkeää, että haet viisumia hyvissä ajoin etukäteen, koska se antaa sinulle lisäaikaa, jos suurlähetystössä on viivästyksiä tai jos haluat valittaa päätöksestä epäämisen yhteydessä. Se, mitä käytät, on tärkeää, ja liikeasu on sopiva.

Viisumihaastatteluun tarvittavat asiakirjat voivat sisältää:

 • Passi on voimassa vähintään kuusi kuukautta Yhdysvalloissa oleskelusi jälkeen. Saatat myös joutua tuomaan kaikki nykyiset ja vanhat passisi.
 • Allekirjoitettu SEVIS-lomake I-20 tai DS-2019 (mukaan lukien yksittäiset lomakkeet puolisolle/lapsille)
 • Lomake DS-7002 (vain J-1-harjoittelija- ja harjoittelijaviisumin hakijoille)
 • SEVIS-maksun kuitti
 • DS-160-sovelluksen vahvistussivu, jossa on viivakoodi ja sovellustunnusnumero
 • MRV-maksun vahvistusvahvistus
 • Painettu kopio viisumihaastattelun ajanvarauskirjeestä
 • 1-2 valokuvaa valokuvavaatimuksissa selitetyssä muodossa.

Sinun tulee myös olla valmis toimittamaan seuraavat asiakirjat:

 • Aiempien oppilaitosten opintosuoritusotteet ja tutkintotodistukset
 • Oppilaitoksen vaatimien standardoitujen testien, kuten TOEFL, LSAT, GRE, GMAT jne., Pisteet.
 • Taloudelliset todisteet, jotka osoittavat, että sinulla tai sponsorillasi (eli vanhemmillasi tai valtion sponsorilla) on riittävästi varoja kattamaan lukukausi-, matka- ja elinkustannuksesi Yhdysvalloissa oleskelusi aikana.

Voit myös ottaa mukaan erillisen kirjallisen luettelon kaikista aiemmista työnantajistasi ja kouluistasi, joihin olet osallistunut.

Milloin kannattaa hakea?

Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakeminen voi olla pitkä prosessi, joten varmista, että aloitat valmistautumisen hyvissä ajoin - vähintään kolme tai viisi kuukautta ennen kurssin alkua. Opiskelijaviisumit voidaan myöntää enintään 120 päivää ennen I-20-lomakkeessa olevaa päivämäärää. Vaihtovierailijaviisumit voidaan myöntää milloin tahansa ennen DS-2019-päivämäärää.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

F1- ja J1-viisumit antavat mahdollisuuden työskennellä Yhdysvalloissa oleskelusi aikana, kun taas M1-viisumi ei. Opiskelijat, joilla on F-1-viisumi, voivat työskennellä kampuksella enintään 20 tuntia viikossa. Opiskelijoiden, jotka haluavat työskennellä pidempään ja kampuksen ulkopuolella, on saatava ennakkolupa Yhdysvaltain kansalaisuus- ja maahanmuuttovirastolta (USCIS). J-2-viisumin haltijat voivat pyytää työlupaa USCIS: ltä. F-2- ja M-viisumin haltijat eivät saa työskennellä, ja heidän on hankittava asianmukainen työviisumi, jos he etsivät työtä.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Yleisin syy opiskelija- tai vaihtovierailuhakemuksen hylkäämiseen on se, että viisumia hakeva henkilö ei ole osoittanut viisumivirkailijalle, että hän palaa maahansa, kun hän suorittaa opintonsa Yhdysvalloissa. Jos sinulta evätään viisumi, voit tehdä jotain epäämisen kumoamiseksi, ja voit valittaa päätöksestä. Useimmissa tapauksissa sinun on toimitettava lisäasiakirjoja, joita ei esitetty alkuperäisen hakemuksen yhteydessä.