Keystone logo
Turkki

Opiskelu Laki sisään Turkki 2024

Opiskelu paikassa Turkki

Hankkiminen Law tutkinto Turkissa Opiskelijat ansaitsevat Turkin oikeustieteellisen tutkinnon voi odottaa viettää neljä vuotta opinnoissa (Bachelor of Law tai LLB) ja kaksi vuotta tutkijakoulu (OTK). Sen jälkeen tutkintojen suorittamista ja yhden vuoden koulutuksen asianajotoimiston tai muu yhteisö osallistuu laillista työtä, opiskelijat voidaan Asianajaja kulkematta tutkimus. Turkin sana asianajaja tai asianajaja on "hukukçu " tai "avukat ". Syyttäjäviranomaisten ja puolustusasianajajien käsiteltävissä asioissa ainoastaan ​​siviili-, hallinto- tai rikosoikeudellisia tuomareita, jotka perustavat päätöksensä vakaumuksesta lieventää Turkin lainsäädännössä. Tuomarit ovat yleensä laki ylioppilaita, jotka ovat harjoittaneet lain monta vuotta ja on valittu johtamaan yleistä, oikeuslaitoksen ja rikostuomioistuimista. Ei ole olemassa erillisiä valtioita Turkissa, joten se ei ole liittovaltion tuomioistuimessa järjestelmä.Sen sijaan kaikkien Turkin kaupungit ohjaavat saman järjestelmän lakien, joka perustuu pääasiassa siviilioikeus. Lukukausimaksut valtion ylläpitämissä yliopistoissa on pienempi lukukausimaksuja kuin yksityisiä yliopistoja. Yliopistot tarjoavat peruskurssit Englanti maksu välillä 500 dollaria ja 1500 dollaria USD kansainvälisille opiskelijoille. Non-turkkilaisten opiskelijoiden valitsevat kursseja Turkin maksavat vähemmän - välillä 300 dollaria ja 800 dollaria USD. Kuten kaikki jatko-ohjelmia useimmissa maissa, joissa lukukausimaksut ovat pakollisia, turkki ja ei-turkkilainen opiskelijat voivat odottaa maksaa vähintään 500 dollaria enemmän ottaa master 's ja tohtorin kursseja. Opiskelijat Turkkilaiset maista tai tasavalloissa kuten Bosniassa, Makedoniassa, Turkmenistan ja Azerbaidžanin pidetään Turkin kansalaisiin ja maksaa palkkiot mukaan kansalaisuuden. Jälleen kerran, maksut voivat vaihdella yhden laitoksen muille.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  264
 • Osuus apuohjelmista

  18
 • Internet-liittymä

  9
 • Paikallinen kuljetus

  25

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Turkki

Naton jäsenenä YK ja Euroopan neuvosto, Turkki on perustuslaillinen demokraattinen tasavalta, joka on hiljattain kokeneet hyödyt kasvavan talouden ja vahvan aloitteita diplomaattinen uudistusta. Nyt pitää merkittävä alueellinen valta Euroopassa, Turkissa 's perinteinen sekularismin ja johdonmukainen korostetaan vähitellen kehittyä rauhallinen maa naapurissa vähemmän vakiintunut alueilla Euroopassa on tehnyt suosittu kohde hakevia opiskelijoita oikeustieteellinen tutkinto. Turkin 's presidentti pidetään valtion päämieheksi ja valitsee eduskunta seitsemän vuoden välein. On kuitenkin ministerineuvoston ja pääministeri, joka harjoittaa toimeenpanovaltaa. Vaihtoehtoisesti lainsäädäntövalta annetaan suuri kansankokous Turkin yksikamarinen eduskunta on keskeinen rooli Turkin 's hallituksen.Turkin 's Oikeusjärjestelmä Täysin integroitu oikeusjärjestelmä seuraa Manner-Euroopassa, Turkissa n oikeusjärjestelmä on yhdistelmä Saksan kauppalain, Sveitsin siviililain ja Code of velvollisuudet. Lisäksi Turkin 's hallinto-oikeuden on verrattavissa Ranskassa, mutta rikoslaista muistuttaa Italian ' s rikosoikeuden koodeja. Kuitenkin yksi merkittävä ero Turkin ja muiden maiden osalta kehitys valamiesoikeudenkäynnin. Turkissa, tutkimus tulokset eivät päättää lautakuntia, mutta päättää yhden, kaksi tai kolme tuomaria puheenjohtajana oikeudenkäynti.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

Viisumin käsittelymaksu vaihtelee kansallisuutesi mukaan.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on hankittava opiskelijaviisumi voidakseen opiskella Turkissa. Poikkeuksia ovat henkilöt, jotka ovat laillisia huollettavia, jotka ovat yhteydessä Turkissa diplomaattiviisumilla olevaan henkilöön.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Turkin suurlähetystö tai konsulaatti

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia lähimmästä Turkin suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Saadaksesi opiskelijaviisumin Turkkiin, sinun on ensin ilmoittauduttava turkkilaiseen yliopistoon, kouluun tai opetusministeriön sertifioimaan kielikurssiin.

Sinun on täytettävä viisumihakemuslomake ja toimitettava se Turkin suurlähetystöön vaadituilla asiakirjoilla, jotka yleensä sisältävät seuraavat:

 • Passi: Voimassa yli 90 päivää
 • 2 passin kokoista valokuvaa
 • Turkin korkeakoulun hyväksymiskirje
 • Sairausvakuutustodistus
 • Todistus paluulipusta
 • Todisteet riittävistä taloudellisista resursseista opiskelun ja Turkissa asumisen tukemiseksi
 • Poliisin selvitystodistus
 • Lääkärintodistus

Opiskelijoiden on lisäksi haettava oleskelulupaa paikallisilta viranomaisilta (jos opiskelija on Turkissa) 1 kuukauden kuluessa saapumisestaan Turkkiin. Seuraavat asiakirjat on toimitettava paikallisen poliisin päämajan ulkosuhteiden osastolle:

 • Hakemuslomake ja maksut
 • Matkustusasiakirja: 2 kopiota yhdessä opiskelijaviisumin kanssa
 • 4 passikokoista valokuvaa
 • Laitoksen kirje tai asiakirja: Isäntäyliopiston on annettava se, jossa ilmoitetaan tutkimuksen alkamis- ja päättymispäivät Turkissa

Oleskeluluvan uusimista varten sinun on käytävä paikallisissa viranomaisissa 60 päivää ennen oleskelulupasi voimassaolon päättymistä.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumin saamiseen kestää yleensä noin kahdeksan viikkoa hakemuksen jättämispäivästä.

Opiskelijaviisumi on yleensä voimassa yhden vuoden yhtä maahantuloa varten. Vaikka viisumissasi ilmoitetaan aikaraja, opiskelijaviisumisi on voimassa niin kauan kuin olet ilmoittautunut kouluun.

Käsittelyaika

8 Weeks

Työmahdollisuudet

Yleensä kansainvälisillä opiskelijoilla ei ole laillista oikeutta työskennellä opiskellessaan Turkissa. Opiskelijat voivat tehdä tutkimustyötä turkkilaisissa yliopistoissa kansainvälisinä tutkijoina.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.