Keystone logo
Tšekki

Parhaat yliopistot Laki Ohjelmat sisään Tšekki 2023

Laitosten lukumäärä: 77
  • Prague 3, Tšekki

  Kansainvälisten suhteiden tiedekunta (FIR) on yksi Prahan talous- ja kauppakorkeakoulun suurimmista tiedekunnista. Sekä opetuksessa että tutkimuksessa on kaksi pääsuuntaa: kansainvälinen liiketoiminta ja kansainvälinen politiikka ja diplomatia. Muilla ohjelmilla, jotka keskittyvät liiketoimintaan ja lakiin, kansainväliseen politiikkaan ja diplomatiaan tai matkailuun, on myös väistämätön rooli. FIR:n keskeinen erottuva piirre on korkea kansainvälistyminen kaikissa vaiheissa painottaen voimakkaasti opiskelijoiden kielitaitoa. FIR on ensimmäinen tiedekunta Tšekin tasavallassa, joka on saanut EFMD:n opinto-ohjelman akkreditoinnin.

  • Prague 4, Tšekki

  NEWTON University on huippuluokan yksityinen kauppakorkeakoulu Tšekissä. Kurssimme antavat sinulle tietoa ja kokemusta, joiden avulla voit aloittaa maailmanlaajuisen yrittäjä- tai esimiesurasi.

  • Mlada Boleslav, Tšekki
  • Prague, Tšekki

  Olemme moderni, edistyksellinen ja dynaamisesti kehittyvä yliopisto, jolla on läheinen yhteys autoteollisuuteen ja muihin globaaleihin johtajiin. Meidät perusti suuri monikansallinen yritys – ŠKODA AUTO. Tarjoamme erityisiä kandidaatin tutkinnon ja jatko-yleisön maisteriohjelmia, joissa on ainutlaatuinen painopiste - yhdistelmä taloustieteen opintoja laadukkaalla teknisellä pohjalla, vankkaa kielikoulutusta ja käytännön tietoa, jonka saat harjoittelun aikana, ohjaa sinut koulun ulkopuolelle!

  • Prague 1, Tšekki

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) on Tšekin tasavallan suurin taidekoulu. Koska AMU on laaja valikoima teatterista, musiikista ja tanssista TV- ja elokuvatuotantoon, sitä pidetään monipuolisena ja hoitavana tilana nuorille taiteilijoille, joissa he voivat löytää, hallita ja kehittää edelleen omia kykyjään.

  • Prague, Tšekki

  Praha School of Creative Communication on yksityinen korkeakoulu, joka valmistaa sinut täydellisesti uraan kaikilla luovan teollisuuden aloilla. Opinto-ohjelmamme/erikoisalamme: - Luova markkinointi ja viestintä (digitaalinen markkinointi ja viestintä, luova markkinointi, luovan alan johtaminen) - kirjallisuustaiteet (kirjalliset taiteet, kaupallinen kirjoittaminen mediassa) - kuvataide (valokuvaus ja audiovisuaalinen taide, animaatio ja Visual Effects, Graphic and Media design) liittyvät mainostoimistojen, graafisten studioiden, kustannusyhtiöiden ja medialaitosten käytännön toimintaan. Opintojen aikana työskentelet oikeiden tilausten parissa.

  • Pilsen, Tšekki

  Konetekniikan tiedekunta on yksi Pilsenin vanhimmista tiedekunnista, ja se on osoittautunut välttämättömäksi asemaksi tässä teollisuuskaupungissa yli 70 vuoden ajan.

  • Prague, Tšekki

  Olemme Tšekin tasavallan suurin yksityinen korkeakoulu, jossa on yli 7 000 opiskelijaa kahdessa paikassa Prahan ja Brnon kaupungeissa. Perustettiin vuonna 2001 ensimmäiseksi yksityiseksi korkeakouluksi. Koska olemme valmistaneet yli 20 000 opiskelijaa uralle yritys- ja julkisella sektorilla.

  • Ceske Budejovice, Tšekki

  Etelä-Böömin yliopiston terveys- ja yhteiskuntatieteellisellä tiedekunnalla (FHSS USB) on ainutlaatuinen asema Tšekissä, erityisesti sen vuoksi, että sillä on yhteys terveydenhuoltoon ja sosiaalisiin aiheisiin. Tavoitteenamme on, että valmistuneet ymmärtävät ja soveltavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa lähestymistapaan, joka tarkastelee ihmistä kokonaisuutena ja varmistaa siten, että sekä ruumis että sielu saavat tukea. Näiden näkökulmien harmoninen yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden kouluttaa ammattilaisia, jotka voivat suorittaa ammattinsa tehtävänä. Tämä on suuri etu tiedekunnalle nykymaailmassa - tällä tavoin koulutettuja ihmisiä tarvitaan aina työpaikoilla. Tiedekunta on oppilaitos, joka keskittyy selvästi terveys- ja sosiaalihuollon alaan. Se harjoittaa luovaa toimintaa soveltamisalalla, erityishankkeiden puitteissa, ja suoraa kliinistä ja kenttätyötä ihmisten kanssa, jotka ovat epäedullisessa asemassa sekä terveydellisesti että sosiaalisesti. Se kehittää tieteellistä ja tutkimustoimintaa sekä kansainvälistä yhteistyötä tärkeiden laitosten ja ammattikeskusten kanssa.

  • Brno, Tšekki

  Brnon eläinlääketieteellinen yliopisto perustettiin vuonna 1918. Tällä hetkellä yliopistossa on kolme tiedekuntaa - Eläinlääketieteellinen tiedekunta, Eläinlääkintähygienian ja ekologian tiedekunta. VFU Brno on Tšekin tasavallan ainoa eläinlääketieteeseen, eläinhygieniaan ja ekologiaan erikoistunut yliopisto ja vain yksi kahdesta farmaseuttista tiedettä opettavasta yliopistosta. Se sijaitsee Brnon kaupungin alueella Brno - Královo Polen kaupunginosassa, yliopiston kampuksella, jossa sijaitsevat kaikki koulutus- ja tutkimustilat.

  • Prague 6, Tšekki

  Czech Technical University in Prague on Euroopan vanhin tekninen yliopisto, perustettu vuonna 1707, ja se on tällä hetkellä johtava teknisen tutkimuksen yliopisto alueella ja Prahan tutkimusklusterissa. CTU tarjoaa perus-, jatko- ja tohtoriohjelmia kahdeksassa tiedekunnassa: Rakennustekniikan, konetekniikan, sähkötekniikan, ydintutkimuksen ja fysikaalisen tekniikan, arkkitehtuurin, kuljetustieteiden, lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja ohjelmat MIAS-kauppakorkeakoulussa. Lisäksi CTU tarjoaa ilmaisia urheilukursseja, voit käydä ja opiskella Teknologian kansalliskirjastossa ja tuntea kansainvälisen yhteisön Campus Dejvice -keskuksessa Euroopan sydämessä.

  • Nancy, Ranska
  • Metz, Ranska
  • + 6 lisää

  Université de Lorraine on ranskalainen julkinen yliopisto, joka tarjoaa lähes 52 000 opiskelijalle täyden valikoiman opintoja kaikilla aloilla ja Bolognan mallin mukaisesti (kandidaatti / maisteri / tohtori).

  • Prague, Tšekki

  Prahan kauppakorkeakoulu (VŠE) on yksi arvostetuimmista yliopistoista johtamisen ja taloustieteen alalla, ja se on toistuvasti sijoittunut Financial Times European Business School Rankingin parhaiden koulujen joukkoon.

  • Prague, Tšekki
  • Dubai, Arabiemiirikunnat

  European Centre for Career Education tarjoaa käytännön koulutusta ainutlaatuisten ohjelmien muodossa oikeuden, kansainvälisen liiketoiminnan, tietotekniikan, arkkitehtuurin ja suunnittelun, kestävän kehityksen ja tekniikan aloilla. Tavoitteenamme on kouluttaa nuoria ja lahjakkaita opiskelijoita siitä, miten ammattimaailma todella toimii.

  • Liberec, Tšekki

  Tutkimuksen ja tieteen huipputulokset, opetuksen erinomaisuus ja tieteidenvälinen yhteistyö ovat edustaneet Technical University of Liberec vuodesta 1953. Seitsemässä tiedekunnassa ja yhdessä erikoistuneessa laitoksessa opiskelee noin 7000 opiskelijaa.

  • Prague, Tšekki

  ARCHIP on edistyksellinen uusi arkkitehtuurikoulu, globaalin ja paikallisen mittakaavan, käsitteellisen ja teknisen koulutuksen yhdistelmä ja filosofinen tila, jossa yhdistyvät eurooppalaisen ja amerikkalaisen arkkitehtuurikoulutuksen parhaat puolet.