Keystone logo
Thaimaa

Parhaat yliopistot Laki Ohjelmat sisään Thaimaa 2023

Laitosten lukumäärä: 58
  • MMIPRICISION, Thaimaa

  School of Global Studies on uusi ja innovatiivinen akateeminen aloite Thammasatin yliopistossa ja edelläkävijä maailmanlaajuisissa terveys- ja sosiaalisissa innovaatioissa Thaimaassa, Kaakkois-Aasiassa ja muualla, jolla on erinomainen näyttö kansanterveyteen vaikuttavista tekijöistä, opiskelijakeskeisestä tutkimuksesta. opetusta ja akateemista palvelua yhteisön tarpeisiin. Koululla on ainutlaatuinen asema olla kansallinen, alueellinen ja globaali globaalien opintojen, ihmisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin keskipiste yhteistyösuhteissa akateemisten ja ammatillisten yhteisöjen kanssa.

  • Bangkok, Thaimaa

  Akateeminen helmi Bangkokin sydämessä, Chulalongkorn University on Thaimaan ensimmäinen ja arvostetuin yliopisto. Kuningas Vajiravudh perusti vuonna 1917 isänsä kuningas Chulalongkornin kunniaksi. Yliopisto on alusta lähtien ollut tunnettu akateemisesta huippuosaamisestaan. Nykyään se on kasvanut kattamaan 26 opetusyksikköä (19 tiedekuntaa, 3 koulua, 3 korkeakoulua, 1 instituutti), ja ilmoittautumisia on noin 26 000 perustutkintoa suorittavaa ja 11 000 jatko-opiskelijaa ja 3000 tiedekunnan jäsentä.

  • Wismar, Saksa
  • Bangkok, Thaimaa
  • + 3 lisää

  WINGS - Wismar International Graduation Services - Wismar Universityn (Saksa) tytäryhtiö - tarjoaa osa-aikaisia ohjelmia ja sertifioitua jatkokoulutusta ammattilaisille. Opiskelu-ohjelmia tarjotaan talouden, tekniikan ja suunnittelun aloille, joiden kautta voit hankkia korkea-asteen julkisen koulutuksen, kuten kandidaatin, tutkintotodistuksen tai maisterin. WINGS rakennettiin tähän ja se perustettiin vuonna 2004. Päätehtävänä on kehittää, organisoida ja markkinoida osa-aikaisia ja täydennyskoulutusohjelmia Wismarin yliopiston akateemisen asiantuntemuksen puitteissa.

  • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Budapest, Unkari
  • + 62 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pratu Chai Sub-district, Thaimaa

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Se sai alkunsa Vanhan kaupungin opettajakoulusta, jonka kuningas Chulalongkorn (Rama V) oli armollisesti iloisesti lahjoittanut 30000 bahtia Dharmin ministeriölle opettajankoulun perustamiseksi. Tapahtui Chankasemin palatsin takana. 1. heinäkuuta 1905, sitten kehittyi Phra Nakhon Si Ayutthayan opettajankoulu ja Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College vastaavasti

  • Khlong Nueng, Thaimaa

  Valaya Alongkorn Rajabhat University kuninkaan suojeluksessa perusti Hänen kuninkaallinen korkeutensa Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, Phetchaburin prinsessa. HRH: n prinsessa Valaya Alongkorn oli erittäin huolissaan nuorten thaimaalaisten naisten koulutuksesta.

  • Khok Khian, Thaimaa

  kaapissa Kokouksessa 8. heinäkuuta 2003 hyväksyttiin periaatteessa yliopistojen perustaminen Narathiwatin ja Nakhon Phanomin maakuntiin. yhdistämällä maakunnassa jo olemassa olevat oppilaitokset käyttää resursseja yhdessä parhaan hyödyn saamiseksi Investointeja on mahdollisimman vähän. ristiriidassa entisen oppilaitoksen koulutusfilosofian ja tehtävän kanssa

  • Tha Sut, Thaimaa

  Mae Fah Luang University (MFU) perustettiin itsenäiseksi julkiseksi yliopistoksi kuninkaallisen peruskirjan mukaisesti vuonna 1998 Thaimaan kuninkaallisen hallituksen anteliaalla tuella. Yliopisto perustettiin vastaamaan Thaimaan pohjoisosassa asuvien ihmisten tarpeisiin ja kunnioittamaan kuninkaan äidin, Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Srinagarindran, lahjakkaiden ihmisten rakkaudella "Mae Fah Luang".

  • Pa O Don Chai, Thaimaa

  วิทยาลัยเชียงราย Yliopistoministeriö hyväksyi 18. heinäkuuta 2003 perustamisen, joka mahdollistaa kandidaatin tutkinnon hallinnan opetusministeriön valvonnassa. Yksityisten korkeakoulujen lain (nro 2) mukaan eaa 2535

  • Thai Buri, Thaimaa

  Walailak University 26 vuotta 29. maaliskuuta 2018. Paikallisten liike saada yliopisto Nakhon Si Thammaratin maakunnassa alkoi kuitenkin noin 50 vuotta sitten, vuonna 1967. Mutta kesti 12 vuotta ennen kuin Nakhon Si Thammaratin parlamentin jäsenet ensin ehdotti parlamentille vuonna 1979 lainsäädäntöä yliopiston perustamiseksi maakuntaan.

  • Lak Hok, Thaimaa

  Rangsit University : Sijaitsee kaksisataa yhdeksänkymmentäkaksi (292) rusinaa Lak-Hokin osa-alueella, Paholyothin Roadilla, Pathumthani Province, vain kolmen (3) kilometrin päässä Don Muangin lentokentältä. Yliopistoa ympäröi 4000 asteen Muang-Ake-yhteisö.

  • Bang Phli District, Thaimaa

  Sarasasin liitännäiskoulut Se tunnetaan kaksikielisenä kouluna, joka on eturintamassa tuottamaan vieraita kielioppilaita. erityisesti englantia, kunnes se tuli ilmeiseksi Eri alojen akateemisen tietämyksen ohella vuodesta 1964 tähän asti mahdollisuus on laajennettu korkeakoulutukseen, nimittäin ” สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ ” (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thaimaa

  Vuonna 1887 (BE 2430) Hänen majesteettinsa kuningas Chulalongkorn (kuningas Rama V) perusti Thaimaassa ensimmäisen Sangha -yliopiston, nimeltään 'Mahadhatu Witthayalai', joka sijaitsi Wat Mahadhatussa Bangkokissa. Sen oli tarkoitus olla paikka, jossa munkit, noviisit ja maallikot tulevat opiskelemaan Tipiṭakaa ja korkeakoulutusta.

  • Dusit District, Thaimaa

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon perustettiin 27. helmikuuta 1975, kun ”ammatillisen koulutuksen ja teknologian korkeakoulun” laki julkistettiin Royal Gazette -lehdessä ja se tuli voimaan. Lain tarkoituksena oli perustaa kandidaatin tutkinto -opettajia opettamaan ammatillista koulutusta ammatillisella tasolla, perustutkinnolla ja edistyneellä ammattitodistustasolla.

  • Bang Toei, Thaimaa

  Vuonna 1996 Shinawatra University aloitti tohtori Thaksin Shinawatran ja professori Pura Chai Piamsomboonin aloitteesta. Yksityisen yliopiston perustaminen Naapurimaiden ja -alueiden kehityksen tukemiseksi yhdistettynä ajatukseen mallin kehittämisestä Yliopisto on ystävällinen tohtori Sunthorn Boonyathikarnin ympäristölle vuoteen 1999 asti, yliopiston toimistot mahdollistavat Shinawatra University . Shinawatra University tavoitteena on olla johtava kansainvälinen yliopisto, joka keskittyy akateemiseen tutkimukseen. Yliopisto pyrkii huippuosaamiseen oppimisessa ja opetuksessa, innovaatioissa ja johtamisessa. Yrittäjyyden kehittäminen Yhteisön sitoutuminen ja palvelu Se toimii korkeimpien eettisten standardien mukaisesti ja asettaa etusijalle sosiaalisen vastuun.