Keystone logo
Tanska

Opiskelu Laki sisään Tanska 2024

Opiskelu paikassa Tanska

Etelään Norjan ja Lounais Ruotsin piilee Tanskan kuningaskunta, suvereeni valtio, joka sisältää myös autonomisen maiden Grönlannin ja Färsaarten sen valtakunnassa. Yli viisi miljoonaa ihmistä asuu Tanskassa, sosialistinen demokraattinen maa johdonmukaisesti rankattu yhdeksi maailman kehittyneiden ja onnellisin maailman maissa lähinnä koska sen korkea tulot asukasta kohden keskimäärin tuloerot ja sosiaalinen liikkuvuus tekijät. Perustajajäsen YK, Nato, OECD: n ja Pohjoismaiden neuvoston Tanskan on ainutlaatuinen ohi rikas Viking historia, keskiajan kahakoita naapurimaiden sekä asian neutraalina toisen maailmansodan aikana. Hyödyllistä Faktoja Tanska • Tanska on kieli vallitsevasti puhutaan Tanskassa • Tanskan kruunu (DKK) on käytetty valuutta, yksi Krone vastaten 100 Øre • Lähes 90 prosenttia tanskalaisista harjoitella protestanttinen uskonto • Tanska on hyvin vihreä maa.Tuulivoima muodostaa 30 prosenttia kaikista käyttämästä sähköstä sen asukkaille • Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki ja kotiin sen hallitus, jossa hallitsija ja pääministeri usein kokoontuvat 17. vuosisadan kuninkaan linna rakennettiin Christian IV Oikeuslaitos Tanskan lainsäädäntö ja sen toimeenpano viranomainen pysyy erillään oikeusviranomainen. Ei ole yksi yhtenäinen oikeusjärjestelmä Tanskassa. Sen sijaan, Färsaarten, Tanskan ja Grönlannin on omat oikeusjärjestelmänsä. Kuitenkin suuri tuomioistuinten päätökset tehdään tuomareiden asuu Färsaarilla tai Grönlannissa voi hakea muutosta Tanskan Korkea tuomioistuimissa. Korkein rikos- ja riita-tuomioistuin on Tanskan korkein oikeus, joka on vastuussa oikeudenkäytössä koko Tanskan kuningaskunta. Perustuslaki Tanskan on perusta kaikille oikeuslaitoksen menettelyjä ja säädösten täytäntöön Tanskan 's monarkia.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  599
 • Osuus apuohjelmista

  67
 • Internet-liittymä

  33
 • Paikallinen kuljetus

  68

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  12
 • Elokuvalippu

  16
 • Tuoppi paikallista olutta

  7

Tietoja Tanska

Laki Degrees tarjoamat Tanska Tanska tarjoaa kandidaatti, varatuomari (OTK) ja tohtori lain astetta. OTK tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu jatkotutkinto otetaan noin vuoden loppuun. Useimmat oikeustieteen opiskelijoiden jatkaa julkisen OTK tutkinnon jälkeen viimeistely poikamies 's ohjelma saada asiantuntemusta erikoistunut oikeuden aloilla, kuten siviili-, rikos- tai oikeudellista. Lisäksi useimmat Tanskan asianajotoimistot (sekä asianajotoimistot kaikkialla Euroopan unionissa) mieluummin heidän asianajajansa pitää OTK tutkinto, koska tämä tutkinto osoittaa opiskelijan on edennyt oikeustieteellistä koulutusta ja on pätevä käsittelemään tapauksia monikansallisessa ympäristössä. Ansaitseminen Law tutkinto Tanska Tanska on kaksi yliopistoa tarjoaa lain astetta: Kööpenhaminan yliopisto (Department of Law) ja Aahus yliopisto (School of Law). Kööpenhaminan yliopisto on suurin lain koulu Tanskassa ja Skandinaviassa ja on 4000 opiskelijaa tahansa.Opiskelijat voivat valita ansaita yksi neljä astetta yliopistossa Kööpenhamina: OTK, varatuomari, Ph.D tai Master konfliktien ratkaisemisessa ja sovittelu. Aahus yliopisto, kaupungin Aahus, Tanska, tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtori laki ohjelmia, mutta ei sisällä Master of Conflict Resolution ja sovittelu opetussuunnitelmaa. Kesä luokat ovat myös saatavilla Aahus yliopistossa. Lukukausimaksut ja pituus lain Studies Tanskassa Tyypillisesti oikeuden opiskelija suorittaa kandidaatin 's astetta kolmen tai neljän vuoden Master ' s astetta vuodessa. Ph.D. astetta voi kestää jopa kolme vuotta loppuun, riippuen kentän, jossa opiskelija haluaa erikoistua. ETA ja EU opiskelijoiden ei tarvitse maksaa lukukausimaksuja, kun kirjoilla korkeakoulutuksen ohjelma Tanskassa. Yhdysvaltain ja Euroopan unionin ulkopuolisten kansalaisten on maksettava vuotuinen lukukausimaksut vaihtelevat 6000 15000 euroa ($ 8000 20000 dollaria USD).Mahdollisuudet lakimies Tanskassa Tuhansia asianajotoimistojen toimivat Tanskassa ja Tanskan työttömyysaste jatkuvasti alle viisi prosenttia merkki, löytää työtä Tanskassa ei ole vaikeaa. Kuitenkin lakimiehet erikoistunut kansainvälisessä oikeudessa kokemus korkeampi menestystä saada kantoja nopeammin kuin asianajajat kanssa OTK astetta.

Viisumivaatimukset

ST1 - oleskelu- ja työlupa EU:n/ETA:n/Pohjoismaiden ulkopuolisille vaihto-opiskelijoille.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Oleskelu- ja työlupa (ST1)

Hinta ja valuutta

EUR 310

Viisumihakemusmaksut riippuvat alkuperämaastasi ja voivat olla noin 310 EUR. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos aiot opiskella Tanskassa yli kolme kuukautta, tarvitset joko rekisteröintitodistuksen tai oleskeluluvan:

 1. EU:n/ETA:n kansalaiset tarvitsevat rekisteröintitodistuksen, ja Sveitsin kansalaisten on haettava oleskelukorttia.
 2. EU:n/ETA:n ulkopuolisten maiden kansalaisten on haettava Tanskan oleskelulupaa ennen Tanskaan saapumistaan.

Sinun on päästävä korkea-asteen koulutusohjelmaan Tanskassa, jonka valtion viranomainen on hyväksynyt tai jota tarjoaa julkisesti akkreditoitu oppilaitos.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Tanskan diplomaattinen edustusto

Sinun on toimitettava ST1-hakemuksesi henkilökohtaisesti lähimpään Tanskan diplomaattiseen edustustoon. Syy, miksi sinun on ilmestyttävä henkilökohtaisesti, on se, että voit tallentaa biometriset piirteesi (digitaalinen kasvokuva ja sormenjäljet). Biometriset tunnisteesi ovat edellytys oleskeluluvalle. Sinun on todennäköisesti varattava aika.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Sinun on yleensä annettava seuraavat tiedot, kun haet opiskelijaviisumia Tanskaan:

 • Hyväksymiskirje yliopistostasi;
 • Allekirjoitettu ja täytetty hakulomake;
 • Todistus kielitaidosta (yleensä englanti);
 • voimassa oleva passi tai muu matkustusasiakirja;
 • Passikuva;
 • Matkavakuutus;
 • Todistus viisumimaksun maksamisesta;
 • Todiste vähimmäisvaroista (noin 1000 euroa kuukaudessa);
 • Yksityiskohtaiset tiedot opinto-ohjelmastasi;
 • Todistus opintojen aikaisista majoitusjärjestelyistä.

Milloin kannattaa hakea?

Paras aika aloittaa oleskeluluvan hakeminen Tanskaan on kolme kuukautta ennen saapumispäivääsi. Hakemuksen käsittely kestää keskimäärin noin 60 päivää ja opiskelija-oleskeluluvan kesto riippuu siitä, aiotko suorittaa koko koulutusohjelman vai seurata vain osaa ohjelmasta vierailevana opiskelijana. Jos sen on tarkoitus olla kokonainen ohjelma, sinulle myönnetään oleskelulupa kyseisen ohjelman ajaksi. Jos kuitenkin olet ilmoittautunut seuraamaan vain osaa ohjelmasta, oleskelulupa myönnetään enintään kahdeksi vuodeksi.

Käsittelyaika

60 Days

Työmahdollisuudet

 • Pohjoismaiden, EU:n/ETA:n tai Sveitsin kansalaiset voivat työskennellä Tanskassa ilman tuntirajoituksia.
 • EU:n/ETA:n ulkopuoliset ja ei-pohjoismaiset opiskelijat saavat työskennellä Tanskassa 20 tuntia viikossa syyskuusta toukokuuhun ja 37 tuntia viikossa kesäkuusta elokuuhun.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.