Keystone logo
Sveitsi

Opiskelu Laki sisään Sveitsi 2024

Opiskelu paikassa Sveitsi

Laki tutkinnot Sveitsissä Tullakseen asianajajan Sveitsissä, opiskelijan on suoritettava kolmen vuoden Bachelor of Law (LLB). Kuitenkin, jotta voidaan käydä baarissa ja anna käytännössä seuraavien kahden vuoden Master of Laws on myös tarpeen. Vaihtoehtoinen vaihtoehto, joka on suosittu monien kansainvälisten opiskelijoiden on lyhyempi ja erikoistunut varatuomari, joka tarjoaa mahdollisuuden saada kohdennettuja tietämystä tietyn lain alalla, kuten välimiesmenettelyä tai pankkitoiminnan lakia. On myös mahdollista jatkaa tohtorin lain valmistumisen jälkeen LLB, OTK ja / tai Professional kandidaatti. Valmistuneet on myös täytettävä yhden tai kahden vuoden oppisopimuskoulutus kanssa asianajotoimiston tai tuomioistuimen - mieluiten kantonissa, jossa ne aikovat harjoittaa - ja siirtää kirjallisen ja suullisen kokeen annetaan tekemisestä niiden koulutusta, jotta ne voitaisiin ottaa bar.Laki korkeakoulutuksesta Sveitsi ei ole yksityisten laitosten koulutukseen asianajajat: kaikki yhdeksän laki koulut ovat sidoksissa maan kantonin yliopistoissa. Näitä ovat Lausannen yliopisto, University of Basel, Bernin yliopisto, University of Fribourg, Geneven yliopisto, University of Lucerne, University of Neuchâtel, University of St. Gallen ja Zürichin yliopisto. Koska Sveitsi on koti lukemattomia kansainvälisiä järjestöjä ja pankkeja, ja koska sen asema syntyi merkittävää edistystä monilla humanitaarista sekä yritysten ja pankkialan, Sveitsi tarjoaa opiskelijoille ympäri maailmaa uuden ja kokonaisvaltaisen globaali näkökulma. Lisäksi maan 's sitoutumista huippututkimuksen tarjoaa kansainvälisiä opiskelijoita syvällisempi ymmärrys oikeudellisia kansainvälisissä asioissa.Vaikka elinkustannukset Sveitsissä on tunnetusti suuri, lukukausimaksut ovat suhteellisen alhaiset - varsinkin verrattuna Yhdysvaltoihin ja Iso-Britannian lisäksi on olemassa useita stipendin mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille. Jälleen kerran, lukukausimaksut voivat vaihdella yhden laitoksen muille. Koska sen maailmanlaajuista näkyvyyttä liiketoiminnan ja rahoituksen, siellä on runsaasti uramahdollisuuksia asianajajien Sveitsissä, erityisesti perusterveydenhuollossa aloilla, kuten pankki-, rahoitus- ja immateriaalioikeudet.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

  • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

    1030
  • Osuus apuohjelmista

    81
  • Internet-liittymä

    52
  • Paikallinen kuljetus

    84

Esimerkki elämäntapakustannuksista

  • Pikaruokayhdistelmä

    16
  • Elokuvalippu

    21
  • Tuoppi paikallista olutta

    7

Tietoja Sveitsi

Virallisesti kutsutaan Sveitsin federaation Sveitsi sijaitsee Länsi-Euroopassa ja rajautuu Italian länteen, Saksa pohjoiseen, Liechtensteinin ja Itävallan itään ja Ranskan länteen. Bern on pääkaupunki Sveitsissä, sisämaanvaltio kuuluu 26 kantonien tai aluejaot, jotka eroavat hieman antoa. Suurin Sveitsin 's väestöstä (lähes kahdeksan miljoonaa ihmistä) elää-alueella "Plateau ", jossa väkirikkaimman kaupungit Geneven ja Zürichin sijaitsevat. Sveitsi on kuuluisa siitä, että yksi rikkaimmista maista maailmassa. Asukkaat omistavat suurimman määrän kuin rahoitusvarojen ja monetaariset varat per yksilö verrattuna muihin kansalaisille maailmassa. Lisäksi Geneven ja Zürichin johdonmukaisesti listalla kaksi kaupunkia näytteille parhaan elintason kaikkien muiden maailmanlaajuisten kaupungeissa.Sveitsi 's vakaa talous johtuu sen omavaraisuuden kautta kasvatus ja tehokkaita tuotantotapoja, anna sen viedä suuria määriä tavaroita. Muut alueet, että Sveitsi osoittaa erinomaista taloudellista asiantuntemusta ovat matkailu, kansainvälinen pankkitoiminta, kuljetus, bioteknologia sekä tutkimus ja kehitys. Keskeisellä paikalla Euroopan sydämessä, Sveitsi juhli tehokkuutta ja tuottavuutta, puhumattakaan sen upea maantiede ja rikas historia neutraalisuuden. Kolme äidinkieltä, saksa, ranska ja italia, sekä runsaasti Englanti ottaen opiskelumahdollisuuksista, Sveitsi on ensi-ilta kohde kansainvälisille opiskelijoille. Sveitsin laki perustuva perinne siviilioikeuden, Sveitsi on perussääntö perustuva oikeusjärjestelmä, joka on riippumaton kaikista muista valtion oksat.Kaikki lainsäädännöstä valta kuuluu maan 26 valtiota, joka tunnetaan kantonien, paitsi jos nimenomaisesti sen perustuslaissa kuuluvan liittovaltion viranomaisille. Federalismi edelleen olennainen osa Sveitsin oikeusjärjestelmä.

Viisumivaatimukset

  1. C-viisumi – lyhyille kursseille (kesäkoulut, kielikoulut), jotka kestävät enintään kolme kuukautta.
  2. D-viisumi – kursseille, jotka kestävät yli kolme kuukautta.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-viisumi; D-viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 0

Opiskelijaviisumia varten hakemus on ilmainen; Joitakin poikkeuksia saattaa kuitenkin olla.

Kuka voi hakea viisumia?

Vaikka Sveitsi ei ole EU: n jäsen, se antaa EU: n kansalaisille mahdollisuuden opiskella yliopistossa maassa. Opiskelijoiden, joilla ei ole EU/ ETA-kansalaisuutta, on otettava yhteyttä Sveitsin suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassaan hakeakseen viisumia ennen maahan saapumista.

Enintään kolmen kuukauden kursseille - kesäkursseille, kielikouluille - saatat tarvita lyhytaikaisen Schengen C -viisumin; yli kolmen kuukauden kursseille saatat tarvita pitkäaikaisen kansallisen D-viisumin.

Et voi tulla Sveitsiin kolmen kuukauden turistiviisumilla ja muuttaa sitä opiskelijan oleskeluluvaksi saapuessasi Sveitsiin. Näin ollen, vaikka olisit vapautettu maahantuloviisumin tarpeesta, kuten Australian, Kanadan, Uuden-Seelannin, Japanin, Malesian tai Singaporen kansalaiset, sinun on silti haettava oleskelulupaa ennen saapumistasi, jos aiot oleskella yli 90 päivää.

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden, mukaan lukien EU / EFTA-kansalaiset, on haettava oleskelulupaa asukkaiden rekisteröintivirastosta 14 päivän kuluessa saapumisestaan Sveitsiin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Sveitsin suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava viisumia Sveitsin suurlähetystön tai konsulaatin kautta kotimaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet saanut vahvistuksen hyväksymisestä sveitsiläiseltä yliopistolta tai yksityiseltä koululta, sinun on otettava yhteyttä maasi Sveitsin suurlähetystöön saadaksesi tietoa Sveitsin maahantulomuodollisuuksista. Sinun on osoitettava, että sinulla on riittävät taloudelliset varat elättääksesi itsesi opintojen aikana.

Sinun on täytettävä hakemuslomake ja toimitettava tukiasiakirjat ranskaksi, saksaksi tai englanniksi, joten sinun on ehkä käännettävä asiakirjasi.

Lyhytaikaisten Schengen C -viisumien osalta asiakirjat sisältävät:

  • voimassa oleva passi/matkustustunnus;
  • todiste riittävistä taloudellisista resursseista kattamaan kustannuksesi, kun olet Sveitsissä;
  • terveydenhuolto-/tapaturmavakuutus;
  • vahvistus varatuista kursseista, mukaan lukien maksetut maksut;

jos olet alle 18-vuotias, syntymätodistus ja matkustuslupa, jos tulet Sveitsiin yksin, tai kopiot vanhempien viisumeista, jos he ovat mukana.

Pitkäaikaisen D-viisumin asiakirjat sisältävät:

  • voimassa oleva passi/matkustustunnus;
  • todiste riittävistä taloudellisista resursseista kattamaan kustannuksesi, kun olet Sveitsissä, joko itse tai sponsori, kuten kopiot tiliotteista tai pankin kirje;
  • todistus sairausvakuutuksesta, joka sisältää tapaturmavakuutuksen;
  • motivaatiokirje, jossa kerrotaan, miksi haluat tulla Sveitsiin opiskelemaan ja miten tämä hyödyttää uraasi;
  • vahvistus ilmoittautumisesta tunnustettuun sveitsiläiseen oppilaitokseen;
  • vahvistus maksetuista kurssimaksuista;
  • ansioluettelosi;
  • jäljennökset aiemmista koulutustodistuksista ja tutkintotodistuksista;
  • allekirjoitettu kirje, joka vahvistaa, että lähdet Sveitsistä kurssin lopussa.

Sinua voidaan myös pyytää osallistumaan kielikokeeseen varmistaaksesi, että pystyt seuraamaan oppitunteja.

Jos haluat suorittaa jatko-opintoja, sinun on toimitettava todisteet siitä, että sinut on hyväksytty jatkokurssille ja että sinulla on asianmukainen pätevyys, riittävät taloudelliset varat ja asuinpaikka.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee varata tapaaminen Sveitsin suurlähetystöön tai konsulaattiin alueellasi heti, kun saat hyväksymiskirjeen Sveitsin oppilaitokselta. Viisumihaastatteluun kannattaa varata aika jo 6 kuukautta ennen opintojen alkua, mutta viimeistään kymmenen viikkoa ennen lähtöä.

Lyhytaikaista viisumia koskevien hakemusten käsittelyajat ovat 10-15 päivää; ja kahdeksasta kymmeneen viikkoa pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitetuille viisumeille.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta. Oleskelulupa myönnetään vuodeksi ja se voidaan uusia.

Käsittelyaika

10 Weeks

Työmahdollisuudet

Voit tehdä osa-aikatyötä enintään 15 tuntia viikossa lukukausityönä ja kokopäiväisesti lomien aikana, mutta vasta sen jälkeen, kun olet asunut Sveitsissä kuusi kuukautta.

Jos sinulla on jo maisterin tutkinto ulkomaisesta yliopistosta ja olet Sveitsissä työskentelemässä sveitsiläisessä yliopistossasi tai instituutissasi, sinun ei tarvitse odottaa kuutta kuukautta, mutta voit aloittaa työn heti. Työnantajasi on hankittava sinulle työlupa. Sinun on säilytettävä kokopäiväinen opiskelijastatuksesi ja osoitettava, että edistyt edelleen opinnoissasi.

Valmistumisen jälkeen ulkomaiset opiskelijat voivat jäädä Sveitsiin kuudeksi kuukaudeksi etsimään työtä.

Tuntia viikossa

15

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.