Keystone logo
Singapore

Opiskelu Laki sisään Singapore 2024

Opiskelu paikassa Singapore

Mikä laki tutkinto Singapore? Hankkiminen oikeustieteellisen tutkinnon on tärkeä askel tulossa harjoitellaan asianajaja maassa. Voit tehdä tämän, yksilöiden tulee suorittaa vaatimusten Bachelor of Law-ohjelma, ainakin. Useimmat opiskelijat tulee myös suorittaa OTK, joka on mestari 's tason koulutusohjelman. Tarkennettu ohjelmia, kuten PhD ohjelma on saatavilla niille opiskelijoille, jotka haluavat edelleen jatkaa tämän koulutuksen alalla. Lain Higher Education in Finland työskentelemään asianajaja maassa, yksilöiden täytyy hakea ottamista Singapore Asianajajaliittoon. Voit tehdä, että oppilaiden on ensin täytettävä vaatimukset poikamies 's koulutustaso alalla lain. Tämä koulutus on tultava hyväksytty kouluun. Alustava koulutusohjelma kestää neljä vuotta loppuun yliopistossa tunnustettu Asianajajaliittoon.Täydennyskoulutus voi kestää kahdesta neljään ylimääräistä kouluvuosien. Kustannukset ilmoittautua näihin ohjelmiin riippuu suuresti yksittäisten koulujen. Kustannukset voivat olla merkittävästi korkeampi jossain yksityisten laitosten kuin yksityisiä kouluja. Yksilöt, jotka toimivat asianajajat maassa ei välttämättä makseta erittäin korkea palkka, mutta ne, jotka työskentelevät valtion tehtävissä, mikä on myös tapa toimia yksilöt voivat saatuaan oikeudellinen tutkinto, usein ansaita enemmän. Kansainväliset opiskelijat ovat usein tervetulleita maahan. Tämä on kuitenkin jopa harkinnan yksittäisen yliopiston. Jotkut koulut ovat hyvin tiukat vaatimukset, erityisesti alalla akateemisen tutkimuksen. Kansainväliset opiskelijat on täytettävä samantasoista valvontaa kuin paikalliset asukkaat. Lisäksi jotkut kysynnän ohjelmat eivät ole aina saatavilla kansainvälisiä opiskelijoita, koska niiden kysyntä paikallisesti.Käytä näitä ohjelmia aikaisin on usein suositella varmistaa yksilö voi saada tarvittavat matkustusasiakirjat ja hyväksynnät. Opiskelijat, jotka suorittavat koulutuksen vaatimukset Singaporessa, tai jotka täyttävät nämä vaatimukset maan ulkopuolella, täytyy istua Singapore Asianajajaliiton 's lisensointi tentti. Täydennyskoulutus on usein edellytys kun tekee niin. Opiskelijat voivat sitten työskennellä tilapäisesti asema tuomioistuimessa varten vaaditun ajan ennen harjoitellaan omasta. Opiskelijat ovat todennäköisesti löytää lukuisia paikkoja tällä lain alalla. Tämä sisältää työskentelevät rikosoikeusjärjestelmän, kuten tuomareita, sekä pyrkii koulutuksen opetus. Työpaikat voi olla vaikea saada aluksi erityisesti uusille opiskelijoille.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  1867
 • Osuus apuohjelmista

  51
 • Internet-liittymä

  31
 • Paikallinen kuljetus

  88

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  7

Tietoja Singapore

Singapore on maa, joka sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Se on saarivaltio sijaitsee eteläkärjessä Malaiji niemimaan. Se on koti 5,4 miljoonaa ihmistä. Yhtenä vanhimmista alueista jatkuvasti asuttu ihmisiä. Se on yksi suurimmista kaupallisten keskuksia maailmassa ja tärkeä liiketoiminnan keskus. Se on suuri portti, joka muodostaa noin 26 prosenttia maan 's bruttokansantuotteesta. Yksilöt, jotka haluavat työskennellä ja opiskella täällä löytävät sen olevan elinvoimainen kulttuuri erinomaisen mahdollisuuksia niille, jotka haluavat työskennellä alalla lain. Mikä on lain System Singaporessa? Oikeusjärjestelmä Singaporessa perustuu Englanti yhteisestä oikeusjärjestelmä. On eri oikeuden aloilla, kuten hallinto-oikeuden, pääoma ja luottamus laki, vahingonkorvausoikeus ja sopimusoikeus. Rikosoikeus on myös läsnä täällä. Ei ainoastaan ​​maa on oma baari järjestelmä, mutta se yleensä viittaa Englanti oikeuskäytännön kuin sovellettavan näkökohta lain siellä.Perustuslaki Singaporen tasavallan on tärkein oikeudellinen asiakirja, jossa hahmotellaan maan 's oikeusjärjestelmä.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan passi

Hinta ja valuutta

SGD 90

Jokaisesta Singaporen maahanmuutto- ja tarkastuspisteviranomaiselle (ICA) jätetystä hakemuksesta peritään 30 dollarin käsittelymaksu. Maksua ei palauteta riippumatta hakemuksen tuloksesta tai siitä, peruutetaanko hakemus hakemuksen jättämisen jälkeen.

60 dollarin maksu maksetaan, kun menestynyt hakija suorittaa muodollisuuden opiskelijapassin myöntämisen yhteydessä ICA: ssa.

Maksut ovat maakohtaisia, ja ne voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on oltava opiskelijapassi jatkaakseen korkeakouluopintoja Singaporessa. Singapore Student Passin saamiseksi sinulle on ensin tarjottava pääsy kokopäiväiseen ohjelmaan Singaporen Institute of Higher Learning (IHL) -instituutissa.

Olet oikeutettu opiskelijapassiin vain, jos sinut on hyväksytty kokopäiväiseen ohjelmaan. Jos haluat osallistua osa-aikaisille kursseille tai iltakursseille, et ole oikeutettu opiskelijapassiin.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Opiskelijan passin online-haku- ja rekisteröintijärjestelmä (SOLAR)

Jos haluat hakea opiskelijapassia, sinun on lähetettävä hakemuksesi viralliseen rekisteröintijärjestelmään - Student's Pass On-Line Application & Registration (SOLAR) -järjestelmään.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin lähetät hakemuksen opiskelijapassista SOLARin kautta, instituutin, johon sinulle on tarjottu pääsyä, on rekisteröitävä sinut rekisteröintijärjestelmän kautta. Kun instituutti on rekisteröinyt sinut SOLAR-palveluun, sinun on lähetettävä sähköinen lomake 16. Sinulla on oltava seuraavat tiedot ennen kuin kirjaudut SOLAR-tilillesi:

 • SOLAR:n antama rekisteröinti-ilmoitus, jossa on kansainvälisen humanitaarisen oikeuden antama käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
 • Matkustusasiakirjat ja passin tiedot, mukaan lukien passin numero ja voimassaolo
 • Henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi
 • Yksi äskettäinen passin kokoinen värivalokuva

Kun olet lähettänyt sähköisen lomakkeen 16, sinun on otettava tulostekopio lomakkeesta toimitettavaksi opiskelijapassiyksikölle - maahanmuutto- ja tarkastuspisteviranomaiselle (ICA). Se on yksi tärkeimmistä muodollisuuksista, jotka on suoritettava Singaporen opiskelijapassin myöntämiseksi.

Sinun on vakuutettava maahanmuuttovirastolle, että pysyt Singaporessa aina voimassa olevalla opiskelijapassilla.

Singaporen opiskelijaviisumiin vaadittavat asiakirjat:

 • Voimassa oleva passi. Sinun on toimitettava kopio passin tietyistä sivuista
 • Sinulla on oltava mukanasi Singaporeen saavuttaessa myönnetty lähtö-/saapumiskortti. Jos olet asunut Singaporessa muilla pitkäaikaisilla passeilla, sinun on otettava mukaan myös tämä passi;
 • Yksi äskettäinen värillinen passin kokoinen valokuva (otettu valkoisella taustalla);
 • SOLARin kautta toimitettu sähköisen lomakkeen 16 tuloste (hakijan asianmukaisesti allekirjoittama);
 • Jos asiakirjasi ovat äidinkielellä, sinun on hankittava asiakirjoista virallinen englanninkielinen käännös.
 • Jäljennös periaatteellisesta hyväksymiskirjeestä; ja
 • Lääkärinlausunto määrätyssä muodossa (saatavilla ICA:n verkkosivustolla).

Kun lähetät hakemuksen, varmista, että laboratorioraportit ovat enintään kolme kuukautta myöntämispäivästä. Jos et täytä lääketieteellisiä vaatimuksia, sinulle ei myönnetä opiskelijapassia.

Milloin kannattaa hakea?

Yleensä Singaporen opiskelijaviisumin käsittely kestää noin neljä viikkoa. Jotkut hakemukset voivat kuitenkin kestää kauemmin, jos maahanmuuttovirasto vaatii sinulta lisäasiakirjoja tai -tietoja. Tällaisissa tilanteissa saat ilmoituksen AURINKOKUNNAN kautta.

Sinun on lähetettävä uudet opiskelijapassihakemukset vähintään kuukautta ennen kurssin alkua ja enintään kahden kuukauden ajan.

Käsittelyaika on yleensä 2–4 kuukautta tapauksissa, joissa vaaditaan haastatteluja.

Käsittelyaika

4 Weeks

Työmahdollisuudet

Ulkomaalaiset opiskelijat, jotka eivät työskentele opintojensa aikana yli 16 tuntia viikossa, on vapautettu hakemaan työlupaa. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa oppilaitoksesi myöntämät työmahdollisuudet.

Kansainvälisten opiskelijoiden ei tarvitse hakea työlupaa, jos he haluavat työskennellä Singaporessa lomiensa aikana.

Työlupa voi riippua myös oppilaitoksesta, jossa opiskelet.

Löydät luettelon hyväksytyistä laitoksista täältä: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et suorita kokopäiväistä kurssia tunnustetussa oppilaitoksessa, jos sinulla ei ole riittäviä koulutustodistuksia, jos lomakkeitasi ei ole täytetty oikein tai jos liiteasiakirjat eivät ole oikein.