Keystone logo
Saksa

Parhaat yliopistot Laki Ohjelmat sisään Saksa 2023

Laitosten lukumäärä: 245
  • Oldenburg, Saksa

  Oldenburgin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos puolestaan muistelee yli 35 vuoden koulutusta kaikilla tietojenkäsittelytieteen aloilla. Oldenburgin kansainvälisesti tunnetulla energiatutkimuksella - ei vain energiainformatiikan alalla - on yli 30 vuoden historia, jolle on ominaista monitieteinen vaihto muiden yliopistopaikkojen kanssa Ala-Saksissa, Saksassa ja ulkomailla sekä erilaisissa tieteellisissä keskuksissa. Oldenburgin yliopiston "Älykkäiden energiajärjestelmien" aihealueen työ on huippuryhmän joukossa.

  • Oldenburg, Saksa
  • Stavanger, Norja

  European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) on ensimmäinen afrikkalais-eurooppalais-aasialainen Erasmus Mundus -maisterikurssi muuttoliiketutkimuksissa, ja sitä johtaa yhdessä kolme afrikkalaista, neljä eurooppalaista ja kaksi aasialaista kumppania, joita helpottaa laajempi kumppaniverkosto. EMMIR on ainutlaatuinen opinto-ohjelma, joka keskittyy muuttoliikkeeseen kulttuurienvälisen lähestymistavan avulla, antaa opiskelijoille syvällisiä teoreettisia ja metodologisia taitoja muuttoliiketutkimuksissa ja kannustaa heitä tekemään kenttätyötä pääasiassa afrikkalaisissa, aasialaisissa ja eurooppalaisissa yhteyksissä. Se on suunniteltu monitieteiseksi kaksivuotiseksi maisteriohjelmaksi (120 op), joka käsittelee tärkeitä ajankohtaisia kysymyksiä vielä kehittyvällä tutkimusalalla.

  • Reutlingen, Saksa

  Kansainvälisessä oppimisympäristössä koulutamme tulevaisuuden johtajia, jotka muokkaavat vastuullisesti globaalia talouttamme ja yhteiskuntaamme. ESB Business School on osa julkista, valtion rahoittamaa Reutlingenin yliopistoa, ja se on asettanut standardeja nuorten johtajien koulutukselle kansainvälisessä liiketaloudessa ja liiketaloudessa neljänkymmenen vuoden ajan. Lähellä Stuttgartia sijaitseva ESB Business School sijaitsee vauraalla alueella, jossa asuu monia globaaleja toimijoita esimerkiksi auto- tai konetekniikan alalla.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Fürth, Saksa

  Olemme osa SRH:ta, koulutus- ja terveysalan yritystä, joka on ohjannut ihmisiä heidän koulutuspolullaan yli 50 vuoden ajan. Jokainen oppii eri tavalla. Meidän tehtävämme on siis tarjota henkilökohtaista tukea jokaiselle yksilölle, jotta he voivat luoda edellytykset menestyksekkäälle elämälle.

  • Poitiers, Ranska
  • Iași, Romania
  • + 5 lisää

  European Campus of City-Universities (EC2U) on monikulttuurinen ja monikielinen allianssiliitto, joka koostuu seitsemästä pitkäaikaisesta, koulutus- ja tutkimusvetoisesta paikallisesti ja maailmanlaajuisesti mukana olleesta yliopistosta neljältä eri alueelta Euroopan unionista: Coimbran yliopistosta, Iașin yliopistosta, Jenan yliopistosta, Pavian yliopistosta, Poitiersin yliopistosta (koordinaattori), Salamancan yliopistosta ja Turun yliopistosta. Allianssin tavoitteena on kehittää innovatiivinen tila, joka mahdollistaa liikkuvuuden liikkumisen vapaasti seitsemän yliopiston ja niihin liittyvien kaupunkien välillä.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Ulm, Saksa

  Ulmin yliopisto on johtava oppimisen, opetuksen, tutkimuksen ja siirron keskus. Siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 1967 yliopistoksi "yhden katon alla", se on kehittynyt vaikuttavasti eloisaksi kansainväliseksi innovaatio- ja osaamiskeskukseksi.

  • Berlin, Saksa

  FUBiS on Freie Universität Berlinin intensiivinen akateeminen ohjelma, jonka kautta opiskelijat voivat ansaita opintopisteitä, jotka voidaan laskea heidän tutkintoihinsa kotioppilaitoksissaan. FUBiS-istunnot kestävät 3-6 viikkoa ja niitä järjestetään sekä kesällä että talvella.

  • Heide, Saksa

  West Coast University of Applied Sciences on yksi Schleswig-Holsteinin nuorimmista julkisista yliopistoista ja keskittyy nykyaikaisen laitteiston lisäksi ensisijaisesti käytännönläheiseen opetukseen ja hyvään ohjaukseen. Opiskelijoita on yhteensä noin 1 900, ja yksilöllistä oppimisympäristöä ja pienryhmissä työskentelyä yksittäisillä kursseilla arvostetaan. Sijainti Heide/Holsteinissa on ihanteellinen matkailuopintoihin, koska kaupunki on lähellä turistikohteita, kuten Büsum, St. Peter-Ording, Sylt ja Hampuri. Lyhyesti: Opiskelet, missä matkailua tapahtuu ja hyödyt vahvasta verkostoitumisesta lukuisten (alueellisten) käytännön kumppanien kanssa matkailualalta. Lisäksi yliopistossamme toimii Saksan matkailun tutkimuslaitos. Koska instituutti tekee sovelluslähtöistä tutkimusta, on valtakunnallisesti verkottunut ja sillä on käytännössä erinomainen maine, voi urasi aloittaminen olla helpompaa. Jatkuvan tiedon siirron kautta nykyisistä tutkimustuloksista opetukseen tarjoamme sinulle tulevaisuuteen suuntautuneen tutkinnon.

  • Hamburg, Saksa

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – on yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Hampurin HafenCityssä. KLU on yksi harvoista yksityisistä yliopistoista Saksassa, jolla on oikeus suorittaa omat tohtorintutkintonsa. Riippumattoman, valtion sertifioiman yliopiston tärkeimpiä tutkimusalueita ovat kestävä kehitys, digitaalinen transformaatio ja arvonluonti liikenteen, globaalin logistiikan ja toimitusketjun hallinnan aloilla. 2020 KLU juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan mottona "10 vuotta palkittua opetusta ja tutkimusta".

  • Eltville, Saksa

  IRE|BS Real Estate Academy on Regensburgin yliopiston sidosinstituutti, joka on sitoutunut korkeimpaan laatuun ja on kansainvälinen johtaja yliopisto- ja osa-aikakoulutuksessa kiinteistöalan ammattilaisille. Yli kolmen vuosikymmenen ajan olemme pysyneet jatkuvasti askeleen edellä kiinteistöalan pätevyysvaatimuksia.

  • Fulda, Saksa

  Yliopisto tarjoaa laajan valikoiman akateemista ja ammatillista koulutusta, jossa keskitytään erityisesti "terveyteen, ravitsemukseen ja ruokaan". Yksityisten yritysten ja teollisuuden kanssa tehdään lukuisia tutkimus- ja kehitysprojekteja. Fuldan yliopisto tekee yhteistyötä n. 100 yliopistoa ympäri maailmaa. Kansainvälisten ohjelmien määrä kasvaa jatkuvasti: kandidaatin tutkinnot kuten "Kansainvälinen liiketoiminta ja johtaminen", "Science and Engineering" tai "Kansainväliset terveystieteet" sekä maisteriohjelmat kuten "Kansainvälinen johtaminen", "Kulttuurienvälinen viestintä ja Eurooppa-opinnot" , "International Food Business and Consumer Studies" tai "Global Software Development" opetetaan osittain tai kokonaan englanniksi.

  • Potsdam, Saksa

  Potsdamin urheilun ja johtamisen ammattikorkeakoulu - Brandenburgin osavaltion urheiluliiton (LSB) voittoa tavoittelemattomana instituutiona - on kehittänyt urheilun ja terveyden keskittymisen itsenäiseksi erityisprofiiliksi. Toteutuksen aikana opetuksessa ja tutkimuksessa ylitetään rajoja, viljellään suhteita muihin oppiaineisiin ja rakennetaan verkostoja käytännössä. Urheilun merkityksen kasvaessa koko yhteiskunnalle on syntynyt laajempi käsitys urheilusta, jota mm. B. sisältää urheiluliikkeen ennaltaehkäisevässä ja terapeuttisessa kontekstissa sekä urheilu- ja kuntoilualan yritysten organisaatioiden johtamisen. Tämän kehityksen seurauksena myös urheilutiede on murrosvaiheessa.

  • Munich, Saksa

  Tervetuloa HM Hochschule Münchenin ammattikorkeakouluun! Joka vuosi yli 2 500 kansainvälistä opiskelijaa ja tutkijaa liittyy lahjakkaaseen akateemiseen yhteisöömme yhdessä Saksan kauneimmista, historiallisimmista ja korkean teknologian kaupungeista. Tarjoamme parasta mahdollista tukea auttaaksemme sinua tuntemaan olosi kotoisaksi Saksassa, Münchenissä ja yliopistossamme.