Keystone logo
Saksa

Opiskelu Laki sisään Saksa 2024

Opiskelu paikassa Saksa

Hankkiminen Saksan lain määrin ansaita oikeustieteellisen tutkinnon Saksassa, opiskelijoiden on otettava kaksi valtion tentit ja läpi 6 vuotta pitkä opetussuunnitelmaan. Ensinnäkin, opiskelijoiden on läpäistävä ensin State Examination lopussa 4 vuotta perustutkintoa opinnot. Ne on sitten ottaa kahden vuoden työharjoittelu (kutsutaan Referendarzeit) saada kokemusta kaikkia puolia oikeusjärjestelmää. Lopuksi toinen State Examination annetaan opiskelijoille viimeistely kahden vuoden laillisen harjoittelupaikkoja rikos- ja siviilituomioistuimessa. Aikana työharjoittelu, opiskelijat on myös ottaa luokat opettanut asianajajia tai tuomareita. Palkat maksetaan opiskelijalle annetaan Saksan hallituksen. Mahdolliset asianajajien Saksassa on kaksi mahdollisuutta siirtää valtion Tutkinnot. Ohitettuaan molemmat tutkimukset, opiskelija katsotaan pätevän työnhakuun tuomarina tai asianajaja.Lukukausimaksut Korkeakoulutus kustannukset voimakkaasti tuettu Saksan hallitus ja ovat suhteellisen alhaiset verrattuna Yhdysvaltain lukukausimaksuista kustannukset, ellei opiskelija valitsee etsimään lain tutkinnon yksityinen yliopisto. Työpaikat Saksa 's työttömyysaste on yksi alhaisimmista Euroopan unionissa. Kansainväliset opiskelijat valitsevat ansaita oikeustieteellisen tutkinnon Saksassa ja harjoittaa työllisyys todennäköisesti löytää asentoon pian ohitettuaan toisen Tentti.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  507
 • Osuus apuohjelmista

  91
 • Internet-liittymä

  43
 • Paikallinen kuljetus

  60

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  4

Tietoja Saksa

Suuri maa Keski-Euroopassa, joka sisältää 16 valtioiden ja jäsenenä Euroopan unionin, Saksa on virallisesti kutsutaan Saksan liittotasavalta (Bundesrepublik Deutschland) ja omistaa paljon poliittista ja taloudellista vaikutusvaltaa kaikkien muiden EU-maiden. Kansleri puheenjohtajana Saksan 's demokraattinen hallitus, joka valvoo järjestelmän lain perusteella kuvattuja periaatteita peruslaissa Saksan liittotasavallan. Essential Faktoja Saksa - kuusitoista valtiot kattavat Saksan kutsutaan osavaltiot, joissa jokainen valtio ole sen oma perustuslaki. - Rahoitusosuudet saksalaiset tieteen, matematiikan ja teknologian ei voi korostaa tarpeeksi. Brilliant yksilöitä kuten Einstein, Max Planck, Herman von Helmholtzin, Johannes Gutenberg, Gottfried Leibniz ja Carl Gauss ovat vain muutamia saksalaiset tiedemiehet, jotka ovat toimittaneet maailman kuuluisa keksintöjä.- Saksa on yksi maailman 's teknisesti edistynein valmistajat hiili, rauta, sementti, teräs, koneet, ajoneuvot ja kemikaaleja. Se on myös suuria investointeja vihreään energiaan, erityisesti aurinkoenergiaa ja käytön tuulimyllyt sähköä. - Suosittuja matkailukohteita Saksassa kuuluu Baijerin Alpeilla, Schwarzwaldin, Reinin laaksossa ja sen antiikin linnoja ja artsy pääkaupungissa Berliinissä. Saksan 's Oikeusjärjestelmä Kolme sarjaa sääntelyn oikeudesta on Saksan ' s oikeusjärjestelmän: julkinen, yksityinen ja rikosoikeuden. Julkinen laki (myös rikosoikeutta) käsittelee oikeudellisia asioita välillä yksilön ja valtion. Yksityisoikeudellisia välittää yritysten väliset suhteet ja kahden tai useamman ihmisen. Saksa laki vaikuttaa suuresti roomalaisen oikeuden sekä Napoleonin laki tai Napoleonin Code. Tuomarit aktiivinen rooli Saksan 's oikeudellista menettelyä käyttäen.Vaikka samanlainen tyyppi oikeusjärjestelmän käyttämien muiden demokraattisesti ajaa maat, Saksa ei ole valamiesoikeudenkäynnin takia valtuuksia myönnetty tuomari, joka antaa hänen tehdä lopullinen päätös. Yksi tuomari tai useita tuomareita voi käsittää "tuomioistuimessa ", joka on lähinnä korvike tuomaristo. Lay tuomareita, tai kansalaiset, jotka ovat valinneet erityisen komitean ennen kokeen aloittamista, voidaan myös sisällyttää tuomioistuimessa. Saksassa yleisissä tuomioistuimissa kuulla asioissa avioliitto, rikollista, perhe ja riita. Vaihtoehtoisesti erityistä hallintotuomioistuimissa asioiden käsittelyä hallituksen toimia. Labor, taloudellinen ja sosiaalinen tuomioistuimet ovat muita erikoistuneita Saksan tuomioistuimet, jotka käsittelevät tapauksia, jotka liittyvät työhön, verojen ja sosiaalisia etuja.

Viisumivaatimukset

 1. Kielikurssiviisumi (Visa for Language Learning) – täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat oppia saksan kieltä Saksassa.
 2. Opiskelijahakijaviisumi (Visum Zur Studienbewerbung) – jos haluat opiskella Saksassa, mutta yrität silti löytää oikean ohjelman tai et ole vieläkään saanut vahvistuskirjettä yliopistoltasi.
 3. Opiskelijaviisumi (Visum Zu Studienzwecken) – jos sinut on jo hyväksytty saksalaiseen yliopistoon.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Kielikurssin viisumi; Opiskelijahakijan viisumi; Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 60

Sinun pitäisi odottaa maksavan 60 € (~ 74 dollaria) opiskelijaviisumistasi Saksaan.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n tai Islannin, Norjan, Sveitsin tai Liechtensteinin kansalaisilla on oltava vain henkilökortti Saksaan pääsemiseksi. Viisumia ei tarvita.

Australian, Israelin, Japanin, Kanadan, Uuden-Seelannin, Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen kansalaiset voivat hakea viisumia myös Saksaan saapumisensa jälkeen.

Muiden maiden kansalaisille on tarpeen hakea viisumia ennen Saksaan tuloa.

Jos oleskelet Saksassa alle 90 päivää, on vielä enemmän määräyksiä. Tiettyjen maiden kansalaiset voivat tulla Saksaan tällä kertaa ilman viisumia. Nämä ovat Venezuela, Vatikaanivaltio, Uruguay, Singapore, Seychellit, Paraguay, Panama, Nicaragua, Meksiko, Mauritius, Malesia, Macao, Kroatia, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brasilia, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahama ja Argentiina.

Käy Saksan ulkoministeriön verkkosivustolla saadaksesi uusimmat viisumivaatimukset kaikille maille: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

Missä voit tehdä hakemuksen?

Saksan suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava viisumia kotimaasi Saksan suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ensin sinun on varattava aika viisumihaastatteluun. Haastattelupäivänä sinun tulee tarjota viisumihakemusasiakirjat.

Yleensä tarvitsemasi asiakirjat ovat:

 • Täytetty hakulomake
 • Voimassa oleva passi
 • Kaksi valokuvaa
 • Kirje, joka osoittaa, että saksalainen yliopisto on hyväksynyt sinut
 • Opintosuoritusote
 • Todistus saksan kielen taidosta tai todiste siitä, että aiot osallistua kielikurssille Saksassa (jos opiskelet saksaksi)
 • Todiste siitä, että sinulla on riittävästi varoja elättääksesi itsesi asuessasi Saksassa (8,700 9,390 euroa vuodessa, mikä on noin ~ XNUMX XNUMX dollaria)
 • Todistus siitä, että olet ostanut sairausvakuutuksen
 • Toimitettujen asiakirjojen aitouden toteaminen

Suurlähetystöstä riippuen sinun on ehkä myös esitettävä todisteet siitä, että sinulla ei ole rikosrekisteriä.

Kaikkien on rekisteröidyttävä paikallisille rekisteröintiviranomaisille (Einwohnermeldeamt) ensimmäisellä viikolla saapuessaan Saksaan. Sinun on otettava passi / kansallinen henkilötodistus (ja tarvittaessa viisumi), todiste osoitteestasi Saksassa (esim. vuokrasopimus vuokranantajaltasi) ja mahdollisesti rekisteröintitodistus kurssiltasi. Saat vahvistuksen rekisteröinnistä.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumihakemuksen käsittely kestää yleensä noin 6-8 viikkoa kielikurssilla. Jos kielikurssi on kuitenkin pidempi kuin kolme kuukautta, hakemuksen käsittelyaika voi olla jopa 8-10 viikkoa. Ja ruuhka-aikana hakemukset voidaan lähettää odotusaikana. Näin ollen opiskelijoiden, jotka tarvitsevat opiskelijaviisumin Saksaan, tulee jättää hakemuksensa hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Hakemus tulee tehdä mahdollisimman pian ja vähintään kolme kuukautta ennen muuttoa maahan.

Opintoviisumit ovat voimassa vain kurssin tai ohjelman ajan. Oleskeluluvat myönnetään yleensä vuodeksi, mutta niitä voidaan jatkaa.

Käsittelyaika

8 Weeks

Työmahdollisuudet

EU/ETA-maiden ja Sveitsin kansalaiset voivat työskennellä vapaasti Saksassa, mutta enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana.

EU:n/ETA:n/Sveitsin kansalaiset (nyt myös kroaatit heinäkuusta 2015 alkaen) saavat työskennellä enintään 120 täyttä tai 240 puolta päivää vuodessa (mukaan lukien vapaaehtoistyö) ilman lupia. Voit työskennellä enemmän tunteja, jos työskentelet yliopistossa opiskelijana tai jatko-avustajana; Muun tyyppisiin työsuhteisiin tarvitset Agentur für Arbeitin (liittovaltion työvoimavirasto) ja ulkomaalaisviranomaisen luvan ylittää 120/240-raja. Studienkolleg ja kielten opiskelijat tarvitsevat näiden viranomaisten luvan voidakseen ottaa vastaan minkä tahansa työn. Opiskelijat eivät voi olla freelancereita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi saksalaisen opiskelijaviisumin viisumihakemuksesi voidaan hylätä:

 • Huono taloudellinen asema
 • Huono akateeminen profiili
 • Haastatteluun valmistautumisen puute
 • Riittämätön kielitaito (saksa tai englanti)
 • Epäjohdonmukaisuus valitsemasi opinto-ohjelman kanssa