Keystone logo
Ruotsi

Opiskelu Laki sisään Ruotsi 2024

Opiskelu paikassa Ruotsi

Ruotsin laki tutkinto Jotta Käytännössä laki Ruotsissa, valmistuneista on oltava joko kandidaatti (LLB) tutkinto tai kandidaatti (OTK). OTK on tyypillisesti täydentäviä, ja tarjoaa lisäpätevyydet vastaanottajille, jotka vaihtelevat kansainvälisen yhtiöveron oikeuden merioikeuden Euroopan lainsäädäntöä. Yhdessä nämä kaksi astetta ovat tyypillisesti 4-5 vuotta opiskeluajan. Lain korkeakoulutuksesta Ruotsi Ruotsi yliopistoissa ovat kansainvälisesti tunnettuja niiden omistautuminen itsenäistä ajattelua, tutkiva tutkimus ja vaativa laadunvalvonta. Sen lisäksi maailmanluokan maine, Ruotsi on tunnustettu sen sitoutumisesta toivottaa opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Nämä ominaisuudet tekevät siitä houkuttelevan kohteen opiskelijoille etsimään kansainvälisen oikeuden tutkinto, sekä muilla aloilla tutkimus.Jotta asianajajana Ruotsissa, tutkinnon vastaanottajien on täytettävä ylimääräinen viisi vuotta laillisesti työssä asianajotoimistossa tai yksityisen käytännössä. Niiden on myös osoitettava arvoinen merkki ja läpäistävä tiukka akateeminen testi. Lopulta ainoastaan ​​omien asukkaiden lisäksi ehdokkaita muista EU-maat sekä Sveitsi, ovat oikeutettuja tulla asianajajia Ruotsissa. Perustutkinto lukukausimaksut ja kustannukset riippuvat laitoksen. Lukuisat apuraha rahoitusmahdollisuudet ovat käytettävissä kansainvälisille opiskelijoille auttaa kattamiseen. Ei ole enää oikeutta käyttää julkista toimipisteet Ruotsissa; asianajajat toimivat yksinomaan yksityisen käytännössä. Yleensä asianajajat Ruotsissa antaa oikeudellista neuvontaa, mutta asianajotoimistot myös kattavat kirjon lakisääteiset tehtävänsä, mukaan lukien hallinnon, rahoituksen rakenneuudistusta, kiinteistö-, verot, investoinnit, taloudellinen kehitys ja enemmän.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  428
 • Osuus apuohjelmista

  30
 • Internet-liittymä

  28
 • Paikallinen kuljetus

  74

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  13
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Ruotsi

Ruotsi sijaitsee Pohjois-Euroopassa ja rajautuu Suomessa, Norjassa ja Itämeren ja Pohjanmeren. Teknologiasta politiikkaan kaupankäyntiin, pohjoismaa, tunnettu innovaatioiden ja teknologian, on ennustettu sen monia merkittäviä maailmanlaajuisia maksuja, jotka vaihtelevat Nobelin Ikea. Suuret ruotsalaiset teollisuuden puutavaraa, rautamalmi, televiestintä, autot, ja lääkkeet. Ruotsi on tunnettu kirjallisuuden, elokuvien, muodin ja yleisen terveydenhuollon järjestelmä. Ei ole yllätys, siksi, että Ruotsi myös loistaa korkeakoulutuksen alalla. Heittää että Englanti on laajalti puhuttu - ja on itse asiassa hyväksytty tila yliopisto-opetus, sekä virallinen työkieli joukko ruotsalaisia ​​yrityksiä - ja Ruotsi tulee todellinen keskus kansainvälisen tutkimuksen opiskelijoille ympäri maapalloa.Ruotsin oikeusjärjestelmän Ruotsin lait syntyvät maan parlamentin ja pysytti useita valtion virastoja vastuussa kaiken lainvalvontaviranomaisten rikosseuraamusalan. Maassa on sekä rikos- ja siviilioikeuden sekä kattava hallinto-oikeuden järjestelmä.

Viisumivaatimukset

 1. Lyhytaikainen viisumi - jos tulet Ruotsiin alle kolmeksi kuukaudeksi.
 2. Pitkäaikaisen oleskelun viisumin tyyppi D (oleskelulupa opiskelua varten) - jos aiot oleskella Ruotsissa yli kolme kuukautta.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Lyhytaikainen viisumi; Pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi, tyyppi D

Hinta ja valuutta

SEK 1000

Opiskelijaviisumin hakemusmaksu on tällä hetkellä 1000 SEK.

Kuka voi hakea viisumia?

EU/ETA/Pohjoismaiden kansalaiset voivat asua ja opiskella Ruotsissa ilman oleskelulupaa tai viisumia.

Sveitsin kansalaisten on haettava viisumia, jos heidän opiskelunsa kestää yli kolme kuukautta. He voivat kuitenkin aloittaa opintonsa heti Ruotsiin saapumisen jälkeen tai hakea ennen yliopistoon pääsyn ilmoittamista.

Opiskelijat, jotka ovat EU: n tai ETA: n ulkopuolisten maiden kansalaisia ja haluavat opiskella Ruotsissa, tarvitsevat opiskelijaviisumin tai oleskeluluvan. Jos aiot oleskella Ruotsissa alle kolme kuukautta, tarvitset viisumin, jos et ole jonkin sellaisen maan kansalainen, joka on vapautettu viisumivaatimuksesta Ruotsissa. Jos opintosi kestää yli kolme kuukautta, tarvitset oleskeluluvan päästäksesi Ruotsiin ja opiskellaksesi siellä.

Oleskeluluvan saaminen edellyttää, että sinut on hyväksytty kokopäiväisiin opintoihin ohjelmassa tai kurssilla, joka edellyttää läsnäoloa yliopistossa tai korkeakoulussa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Online / Ruotsin suurlähetystö tai konsulaatti

Kun olet suorittanut viisumihakemusprosessin verkossa, sinun on varattava aika Ruotsin suurlähetystöön tai konsulaattiin haastattelua varten, valokuvattava ja otettava sormenjäljet sekä vastaanotettava oleskelulupakorttisi.

Verkkosivusto:https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden.html

Kuinka tehdä hakemus?

Opiskelijan oleskeluluvan hakeminen edellyttää:

 • Maksa ensimmäinen lukukausimaksueräsi.
 • Valmistele tositteet. Tämä sisältää kopiot passistasi ja pääsykirjeestäsi sekä todisteen siitä, että pystyt elättämään itsesi taloudellisesti opiskelija-aikanasi Ruotsissa. Jos oleskelet Ruotsissa alle vuoden, tarvitset myös todistuksen kattavasta sairausvakuutuksesta.
 • Lähetä sähköinen hakemus.
 • Maksa hakemusmaksu.

Löydät täydellisen yleiskatsauksen tarvittavista asiakirjoista täältä: https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden/Universities-and-university-college.html

Milloin kannattaa hakea?

Koska oleskelulupien hakuprosessi voi olla pitkä, sinun kannattaa hakea heti, kun olet saanut maahanpääsyilmoituksen. Opiskelijan oleskeluluvan nykyinen odotusaika on kolme kuukautta tai enemmän, joten muista jättää hakemuksesi mahdollisimman pian ensimmäisen lukuvuosimaksuerän maksamisen jälkeen. Paperinen hakemus kestää paljon kauemmin kuin sähköinen hakemus, joten hae verkossa, jos mahdollista.

Viisumit ja oleskeluluvat kansainvälisille opiskelijoille Ruotsissa riippuvat opintojaksosi kestosta.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

EU:n kansalaisena sinulla on oikeus työskennellä Ruotsissa ilman työlupaa.

EU:n/ETA:n ulkopuoliset kansalaiset tarvitsevat työluvan. Ruotsissa toimiva työnantaja hakee työlupaa puolestasi.

Voit työskennellä ilman tuntirajoituksia, mutta sinua kehotetaan olemaan laiminlyömättä opintojasi. Sinun on todistettava, että olet edistynyt opinnoissasi, ja osoitettava tyydyttäviä akateemisia tuloksia.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.