Keystone logo
Ranska

Opiskelu Laki sisään Ranska 2024

Opiskelu paikassa Ranska

Ranskan laki tutkinto Ranskassa oikeustieteellisen tutkinnon ansaitaan osallistumalla oikeustieteelliseen. Laki koulu on koulun sisällä suuremman yliopisto, ei erillinen yksikkö. Mahdollisuus harjoitella lain Ranskassa edellyttää Bachelor in Law (LLB) ja sitten ainakin Master 's tutkinto alalla (OTK), vaikka tohtorintutkinnon ohjelman (PhD in Law) on myös saatavilla. Ansaitseminen oikeustieteellisen tutkinnon Ranskassa Koska Ranskan oikeudessa koulut ovat julkisten yliopistojen, sisäänpääsy opintojen tasolla ei ole niin valikoiva kuin yksityisissä kouluissa. Kuitenkin pääsy ei tarkoita menestystä, ja monet opiskelijat eivät onnistu tiukkaa ohjelmiin. Law School on jaettu kolmeen ohjelmiin. Ensinnäkin, opiskelijat osallistuvat kolmen vuoden Bachelor of oikeuden ohjelman (nimeltään "Licence de Droit"). Tämä seuraa kahden vuoden Master of Law-ohjelma (OTK), ja lopuksi kolmen vuoden tai enemmän Ph.D. perusteet. Myös päästäkseen baari, opiskelijoiden on myös kirjoittaa baarissa koulun.Hyväksymiselle bar kouluun vaatii ainakin ensimmäisen vuoden Master of oikeuden koulutukseen. Monet opiskelijat valitsevat kouluun Ranskassa, koska sen kustannustehokkuutta. Opiskelija ravintoloita ja tuetun asuinpaikka hallit lisätä edullisuus koulua Ranskassa. Ranskan lukuvuosi alkaa syyskuussa ja jatkuu touko- tai kesäkuussa, murtautunut syksyllä ja keväällä lukukauden. Ranska on houkutteleva oikeustieteen opiskelijoita myös sen korkea tutkijoita. Ne, jotka voi puhua ranskaa tarpeeksi hyvin kouluun voi saada kohtuuhintaista opetusta joidenkin alkuun koulujen ja kasvattajia maailmassa kansainvälisen koulutuksen. Ne, jotka voivat menestyä tiukassa Ranskan laki koulun ohjelmat pystyvät asianajajana koko Euroopassa perusta vahvan siviilioikeuden koulutusta, joka tulee Ranskan koulutusjärjestelmässä.Lisäksi monet Ranskan laki ohjelmia myös opiskella common law, joten niiden valmistuneet ovat hyvin varustettuja soveltaa baarissa tai saada ammatillinen sisäänkäynti muihin maihin, joissa siviilioikeus ei ole tärkein tyyppi lain harjoiteltu. Tämä yhdistelmä tekee Ranska houkutteleva maa harkitsemaan valitessaan koulu, jossa opiskelemaan lakia.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  459
 • Osuus apuohjelmista

  57
 • Internet-liittymä

  30
 • Paikallinen kuljetus

  61

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  10
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Ranska

Ranska on yksi tärkeimmistä toimijoista Euroopan poliittinen ja taloudellinen peli. Toimiminen rajan Iberian niemimaan ja Manner-Euroopassa, Ranskassa on pitkään ollut kulttuurin keskipiste Euroopassa. Paris, erityisen, on korkeus muotialan ja monet maailman 's johtava muoti vaikutteita lähtöisin pariisilainen muotitalot. Maa on myös tuottanut joitakin maailman 's kuuluisimman kirjailijoita, kuten nimiä kuten Rousseau ja Voltaire. Sen yhteydet Saksaan, Ranskaan toimi yksi johtajista yhdistämään Euroopan ja alkaa Euroopan unionissa. Muodin lisäksi ja kirjoittaminen, Ranska on tunnettu ruokaperinteeseen. Yli 250 eri lajikkeiden juustoa tulevat rajojensa sisällä, ja viinin ystäville tietävät voivansa kääntyä Ranskan herkkä, herkullisia viinejä.Olitpa harkitsee Ranska sen kulinaarisen perinnön, taiteellinen tyyli tai yksinkertaisesti koska haluat kokea kulttuuria uuteen paikkaan, löydät erilaisia ​​tekijöitä vetää sinua kohti opiskelee tämän johtavan Euroopan maassa. Koska Ranska vetoaa niin monet ulkomaalaiset opiskelijat, elämä yliopistolla on runsaasti kulttuurista monimuotoisuutta. Kulttuurisesti valaiseva kokemuksia on helppo löytää Ranskassa. Museot, erityisesti Pariisissa, jolloin EU: n asukkaille, jotka ovat opiskelijoita alle 26 ilmainen sisäänpääsy. Opiskelija kortinhaltija myös alennuksia kuljetus, ruokaa ja viihdettä. Sen koulut toimivat hyvin kansainvälisissä vertailuissa koulutuksen, joka tekee houkutteleva opiskelijoille, jotka haluavat matkustaa kansainvälisesti koulutuksestaan. Oikeusjärjestelmä Ranskassa Kuten suuressa osassa Eurooppaa, Ranska käytännöt ensisijaisesti siviilioikeus, vaikka rikosoikeus on myös osa sen oikeusjärjestystä .Julkinen laki sisältää myös sekä hallinnollisia ja valtiosääntöoikeuden. Kokonaisuutena Ranskan oikeusjärjestelmä on mallinnettu siviilioikeus järjestelmä.

Viisumivaatimukset

Opiskelijaviisumeja on erityyppisiä riippuen siitä, kuinka kauan aiot opiskella Ranskassa:

 1. Visa de court séjour pour etudes (lyhytaikaista oleskelua varten myönnettävä Schengen-opiskelijaviisumi) - Jos opintosi kestävät alle kolme kuukautta, sinun tulee hakea niin sanottua Schengen-opiskelijaviisumia. Se myönnetään maksutta, eikä sitä voi uusia. 41 maata ei välttämättä tarvitse viisumia alle kolmen kuukauden oleskeluun.
 2. Etudient concours (viisumi istumakokeisiin) - Tällä viisumilla voit tulla Ranskaan suorittamaan pääsykokeen korkeakoulussa. Jos läpäiset, voit hakea suoraan paikalliselta prefektuuriltasi (Ranskan paikallisviranomainen/hallintovirasto) Ranskassa yhden vuoden oleskelulupaa, joka voidaan uusia.
 3. Visa de long séjour temporaire pour etudes (väliaikainen pitkäaikaisen oleskelun viisumi) - Tämän viisumin avulla voit opiskella Ranskassa kolmesta kuuteen kuukauteen ilman oleskelulupaa. Se ei ole uusiutumaton.
 4. Visa de long séjour etudes (pitkäaikaisen oleskelun viisumi) - Jos haluat opiskella yli kuusi kuukautta, sinun on haettava pitkäaikaista opiskelijaviisumia Ranskassa. Vuodesta 2013 lähtien tämäntyyppinen opiskeluviisumi kestää nyt kurssin ajan Ranskassa. Pitkäaikaiset viisumit toimivat oleskelulupina ja niitä kutsutaan VLT-TS: ksi.
 5. Pidennetyn oleskelun tutkijaviisumi - Jos sinulla on maisterin tutkinto tai korkeampi ja haluat tulla Ranskaan osallistumaan tutkimukseen tai opettamaan yliopistotasolla, laitos voi tuoda sinut pitkäaikaiseen oleskeluun tutkijaviisumilla VLS-TS.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 50

Opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat suuresti viisumityypistä ja maasta, josta tulet. Schengen-alueen opiskelijoille kustannukset vaihtelevat 50-99 EUR. Lyhytaikainen Shengen-opiskelijaviisumi on ilmainen.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet EU:n kansalainen tai ETA:n, Sveitsin, Norjan, Islannin tai Liechtensteinin kansalainen, et tarvitse ranskalaista opiskelijaviisumia.

Jos olet kansalainen mistä päin maailmaa tahansa, sinun on hankittava opiskelijaviisumi Ranskaan. Sinun on oltava varmistanut paikka kurssilla ranskalaisessa oppilaitoksessa ennen viisumin hakemista.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Ranskan suurlähetystö / konsulaatti

Jotkut maat edellyttävät, että rekisteröidyt ensin CampusFranceen, Ranskan kansalliseen korkeakouluvirastoon ja kansainvälisiin opiskelijoihin, jotta voit hakea pääsyä ja saada opiskelijaviisumin CEF-menettelyn kautta. Muussa tapauksessa sinun tulee hankkia viisumi Ranskan suurlähetystöstä/konsulaatista kotimaassasi.

Verkkosivusto:https://france-visas.gouv.fr/

Kuinka tehdä hakemus?

Jotta voit hakea viisumia, tarvitset seuraavat:

 1. Virallinen hyväksymiskirje akkreditoituun ohjelmaan ranskalaisessa laitoksessa. Tämän pitäisi olla virallisesti nimetyllä paperilla, jossa ilmoitetaan täydelliset tiedot, tiedot ranskalaisesta laitoksesta ja määritetään akateemisen ohjelman alkamis- ja päättymispäivät.
 2. Todiste siitä, että sinulla on riittävästi varoja (tällä hetkellä 615 euroa kuukaudessa), esimerkiksi tiliote, takaajan kirje tai ilmoitus avustuksesta tai rahoituksesta virallisesta lähteestä.
 3. Todistus paluulipusta kotiin. Usein tämä on todellisen lipun tai varauksen muodossa, jossa näkyy lähtöpäivä, mutta se voi olla käsinkirjoitettu aiejulistus, mukaan lukien suunnitellut lähtöpäivät.
 4. Todistus sairausvakuutuksesta (vähimmäisturva 30 000 euroa).
 5. Todiste majoituksesta. Voidaan näyttää opiskelija-asuntovahvistuksen tai hallituksen ja majoituksen todistuksen tai "attestation d'accueil" muodossa (jos asut ystävien tai sukulaisten kanssa).
 6. Todistus ranskan kielen taidosta, jos opiskelet ranskankielistä kurssia.

Viisumihakemuksesta peritään maksu, ja sinulla on myös oltava passi, joka on voimassa kolme kuukautta pyynnön vastaanottaneen osapuolen viimeisen voimassaolopäivän jälkeen. Sinun on täytettävä allekirjoittamasi hakemus ja toimitettava hakemukseen kolme valokuvaa.

Milloin kannattaa hakea?

Viisumihakemuksen hyväksyminen voi kestää jopa kaksi kuukautta, joten sinun tulee toimittaa kaikki tarvittavat tiedot mahdollisimman nopeasti ennen kuin aiot lähteä. Lyhytaikaista oleskelua varten myönnettävä Schengen-opiskelijaviisumi kestää 90 päivää, väliaikainen pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi kolmesta kuuteen kuukauteen ja pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi kurssin keston ajan: kolme vuotta kandidaateille, kaksi vuotta maisterille ja neljä vuotta tohtorille.

Käsittelyaika

2 Months

Työmahdollisuudet

Kansainvälisenä opiskelijana, jolla on opiskeluviisumi Ranskassa, voit työskennellä jopa 964 tuntia yhden vuoden aikana (noin 60 prosenttia kokopäivätyöstä vuoden ajan) - kurssilla ollessasi ja niin kauan kuin sinulla on voimassa oleva oleskelulupa.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Kun täytät Ranskan viisumihakemustasi, on tärkeää, että täytät hakemuksen kokonaisuudessaan. Sinun ei pitäisi jättää mitään tyhjäksi, koska tämä voi viivästyttää hakuprosessia huomattavasti. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat, ja toimitettava ne hakemuksen mukana.