Keystone logo
Puola

Opiskelu Laki sisään Puola 2024

Opiskelu paikassa Puola

Mikä on lain tutkinto Puolassa? Maassa Puolassa, henkilöille, jotka haluavat työskennellä juristi tai asianajaja, tulee hankkia Magister 's tutkinto. On monia paikkoja nämä yksilöt toimimaan, kun he saavat tämän lain tutkinnon, mukaan lukien työskentelee tuomarina, julkinen asiamies, oikeudellinen neuvonantaja, puolestapuhuja, notaari, ulosottomies ja patenttiasiamies. On kaksi Asianajajaliitot maassa, Puolan Bar Council, joka on tärkein puolestapuhuja yhdistys, ja National Chamber of Legal Advisors, joka on keskittynyt lakimiehet. Law Korkeakoulujen Puolassa suuri maa, on olemassa lukuisia lain koulut Puola. Opiskelijat tulee täyttää alkuperäisen tutkinnon ennen hakemista laki koulun. Laki astetta kestää vielä kaksi tai neljä vuotta riippuen erikoisaloja. Kustannukset oikeustieteellisen tutkinnon vaihtelevat huomattavasti, mutta hinnat ovat vertailukelpoisia muiden EU: n lainsäädännön ohjelmia.Kansainväliset opiskelijat voivat hakea, mutta täytyy tehdä niin suoraan lain kouluun. Jos hyväksytään, koulu sitten auttaa opiskelija hankkia tarvittavat viisumi. Ilmoittautuminen perusteet koulut voivat olla raskaita, ja ne ovat usein erittäin kilpailukykyisiä kantoja. Kuitenkin on hyvä kysyntä hyvin koulutettuja avustajia maassa, saada oikeustieteellisen tutkinnon Puolassa voi olla erittäin hyödyllistä.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  363
 • Osuus apuohjelmista

  79
 • Internet-liittymä

  13
 • Paikallinen kuljetus

  27

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Puola

Monille ihmisille, Puola on yksi rikkaimmista kulttuurin alueilla Euroopassa. Puola sijaitsee keskellä Eurooppaa ja on rajoilla Itämeri, Saksa, Tsekki, Slovakia, Ukraina, Valko-Venäjä, Liettua ja Venäjä. Suurin osa maasta on tasainen, mutta kaksi vuoristot sijaitsevat etelässä. Puola on koti upea luonto ja kaunista arkkitehtuuria, joka sisältää linnoja, palatseja, puiset kirkot ja moderni urheilukentillä. Opiskelijoille, jotka haluavat matkustaa maahan koulutukseen, on monia lupaavia syitä tehdä niin. Maa tarjoaa vankan koulutusjärjestelmä lukien eri oikeustieteellisten tiedekuntien. Se voi olla yksi enemmän lupaavia maat saada oikeudellinen tutkinto. Mikä on oikeusjärjestelmän Puolassa? Ennen tämäntyyppiseen koulutusaloittain, opiskelijoilla tulee olla parempi käsitys oikeusjärjestelmän täällä. Maan 's oikeusjärjestelmä jatkaa kehittymistään. Se on sekä julkisen että yksityisen lakeja sen koodia.Puolan perustuslaki on tärkein tuomio maan lakien. Koska siviilioikeuden maan parlamentti luo lakeja. Monissa tapauksissa, lait ovat paikallisia, joten se hieman haastetta oppia nämä lait, kunnes olet perehtynyt lähialueelle.

Viisumivaatimukset

 • C-tyypin viisumi – lyhytaikainen Schengen-viisumi.
 • D-tyypin viisumi – pitkäaikainen kansallinen viisumi, joka myönnetään enintään vuodeksi.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-tyypin viisumi; D-tyypin viisumi

Hinta ja valuutta

USD 160

Opiskelijaviisumin hakemusmaksu Puolaan on noin 160 dollaria. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Euroopan unionin maiden opiskelijat eivät tarvitse viisumia opiskellakseen Puolassa. Kun olet saapunut Puolaan, sinun on kuitenkin haettava väliaikaista opiskeluviisumia paikallisesta Voivodin toimistosta.

Euroopan unionin ulkopuolelta tulevien opiskelijoiden on yleensä haettava opiskelijaviisumia ennen Puolaan saapumista. On kuitenkin useita maita, jotka ovat vapaita tästä vaatimuksesta. Voit tarkistaa, onko maasi luettelossa täällä: http://www.msz.gov.pl

Missä voit tehdä hakemuksen?

Puolan suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia Puolan suurlähetystöstä tai konsulaatista nykyisessä asuinmaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet päässyt valitsemaasi yliopistoon, he lähettävät sinulle asianmukaiset asiakirjat, joita käytät opiskelijaviisumin saamiseen. Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia lähimmästä Puolan suurlähetystöstä tai konsulaatista. Nämä ovat asiakirjoja, joita sinua yleensä pyydetään toimittamaan:

 • Allekirjoitettu ja täytetty Puolan viisumihakemus opiskelijoille.
 • Passi, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta sen jälkeen, kun aiot lähteä Puolasta.
 • Valokopio kansallisesta henkilökortista.
 • Virallinen kirje Puolan yliopistosta tai korkeakoulusta, jossa aiot opiskella.
 • Lyhyt ansioluettelo tai ansioluettelo.
 • Kaikki aiemmat todistuksesi ja tutkintotodistuksesi.
 • Todiste siitä, että osaat kieltä, jolla haluat opiskella.
 • Todiste siitä, että olet taloudellisesti riittävän vahva vastaamaan koulutus- ja elinkustannuksistasi Puolassa.
 • Sairausvakuutustodistus, joka hyväksytään Euroopassa.
 • Kaksi passin kokoista valokuvaa.
 • Maksa viisumianomismaksu
 • Todiste majoituksesta Puolassa.

Kaikkien opiskelijoiden on laillistettava oleskelunsa Puolassa hakemalla väliaikaista oleskelulupaa. Tämä on tehtävä pian Puolaan saapumisen jälkeen. Yliopistot auttavat sinua hakumenettelyissä. Tilapäinen oleskelulupa oikeuttaa sinut oleskelemaan ja työskentelemään Puolassa.

Milloin kannattaa hakea?

Opiskelijaviisumihakemuksesi käsittely voi yleensä kestää noin 15 päivää. Käsittelyajat vaihtelevat kuitenkin maan ja hakemasi viisumityypin mukaan. Muista hakea mahdollisimman pian.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta.

Käsittelyaika

15 Days

Työmahdollisuudet

Kansainvälisillä opiskelijoilla on oikeus työskennellä opiskellessaan Puolassa, kunhan he ovat ilmoittautuneet oppilaitokseen. 20 tuntia työtä on sallittu opintojen aikana sekä 3 kuukautta kokopäivätyötä lomien aikana. Kokopäivätyö on sallittua oleskelukortin haltijoille.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.