Keystone logo
Norja

Opiskelu Laki sisään Norja 2024

Opiskelu paikassa Norja

Laki Degrees Norjassa viiden vuoden, oikeustieteellinen tiedekunta ohjelma johtaa maisterin i rettsvitenskap (Master of Oikeuskäytäntö) on tärkein tutkinnon asianajajat voivat ansaita Norjassa. Samanlaisia ​​kandidaatti, Master i rettsvitenskap äskettäin korvattu vanha kandidaatti Oikeustieteen tutkinto alunperin luotu 1736. OTK on vain aste tarvitaan saada opiskelijat työskentelemään asianajajien Norjassa. Kuitenkin valmistuneet LLM ohjelma ei taka asianajaja kantoja. He voivat myös hyväksyä korkea-arvoisia työpaikkoja Norja poliisi, toimii asianajajana tuomari tai hyväksyä eri tehtävissä virkamies alalla. Juristeja Norjassa on "united " yksi, koska kaikki ihmiset työskentelevät oikeudelliset ammateissa ovat saaneet samantyyppisiä koulutusta. Aikana viidentenä OTK ohjelman opiskelijat tulee suorittaa opinnäytetyön ja ilmoittaudu kehittynyt, valinnaisia ​​kursseja.Lisäksi joku opiskelee oikeustieteellisessä tiedekunnassa tutkinnon on myös mahdollisuus ansaita maisterin 's tutkinto kriminologian tai oikeussosiologia. Ph.D., tohtorin ja lisensiaatin tutkinto on saatavilla myös opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa oikeudellista tutkimusta tai opettaa Norja yliopistossa. Norja yliopistot tarjoaa oikeustieteellinen tiedekunta Tutkinnot Oslon yliopisto tarjoaa Det juridiske fakultet ohjelmia sekä yliopiston Tromssa ja Bergenin yliopiston. Tromssan yliopisto osallistuu European Credit Transfer System, jonka avulla opiskelijat siirtää luottoja he ansaitsevat UT kotiin perustuva yliopistoissa. Lukukausimaksut International ja Norja opiskelijat maksa lukukausimaksuja. Norja hallitus katsoo korkeakoulutuksen olevan tärkeää jatkuva menestys Norjan ja julkisesti rahoittaa 98 prosenttia kaikista korkeakoulujen laitokset. Vain yksityisomisteinen oppilaitokset periä lukukausimaksuja Norjassa.Kuitenkin vastaava 400-600 NOK per lukukausi tarvitaan ennen opiskelijat voivat loppukokeet. Tämä maksu myös myöntää heille jäsenyyden ylioppilaskunnat, jotka tarjoavat etuja, kuten terveyspalvelut, käyttö urheilumahdollisuuksia, neuvonta ja asumistukeen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  546
 • Osuus apuohjelmista

  64
 • Internet-liittymä

  48
 • Paikallinen kuljetus

  68

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  11
 • Elokuvalippu

  13
 • Tuoppi paikallista olutta

  9

Tietoja Norja

Täynnä Viking historian ja kotiin kaunein vuonot maailman, Norjan kuningaskunnan edelleen tärkeysjärjestyksessä korkealla luettelot vauraimmista ja onnellisin maailman maissa. Norja on perustuslaillinen monarkia rajautuu maa-viisas Ruotsin, Suomen, Venäjän ja Tanskan. Se myös jakaa merirajojen Grönlannin, Islannin, Venäjän, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Ruotsin kautta Barentsinmeren, Norja Sea ja Pohjanmerellä. Norja on maailman neljänneksi suurin koskien tulo asukasta kohti ja äskettäin todennut huippuluokan inhimillisen kehityksen indeksi. Lisäksi Norja on nimennyt Democracy Index kaikkein demokraattinen maa maailmassa. Hyödyllisiä Tietoa Norjasta • Perustettu vuonna 1000 jKr, Oslo on Norjan pääkaupunki ja taloudellinen / hallitus pääoma samoin.• Norjassa on runsaasti maakaasua, öljy-, äyriäiset, mineraaleja ja makean veden varannot, kaikki osasyy sen kyky tarjota tuettua korkeakoulutukseen, yleisen terveydenhuollon, erinomainen sosiaaliturvajärjestelmän ja johdonmukaisesti alhainen työttömyysaste. • Vaikka Norja ei kuulu Euroopan unioniin, läheiset suhteet Euroopan unioniin. Norja on myös perustajajäsen Nato, WTO, Euroopan neuvoston ja ETA (Euroopan talousalue). • Norjassa on kaksi virallista kieltä: bokmål Norja ja nynorsk Norja. Bokmål puhuu suurin osa norjalaisista taas nynorsk puhuu suomea ja saamenkielisten vähemmistöjen. • Norja Krone (monikko Kruunu) on maan 's rahayksikköä. Kuusi Kruunu on yhtä 1 USD ja yksi euro on yhtä kuin kahdeksan kruunua. Mikä on lain järjestelmään maassa? Norja 's tuomioistuin järjestelmä on samanlainen Yhdysvaltain tuomioistuin järjestelmä.Käräjäoikeudet ovat vähiten valtaa, jonka jälkeen vetoomustuomioistuin ja t hän korkeimmassa oikeudessa. Tuomarit puheenjohtajana valituksen ja käräjäoikeuksissa voi olla yksi kolmenlaisia ​​tuomareita: ammattituomaria, lautamiehet tai co-tuomareita. Ammatillinen tuomarit ovat päteviä asianajajia, jotka ovat saaneet oikeudellista kokemusta vuosien puolustavat tai syyttäjäviranomaisten yksilöt Norjassa tuomioistuimissa. Lay ja yhteistyö tuomarit ovat kuin asianajajia, jotka on nimetty asema tuomarina alueella tai muutoksenhakutuomioistuin.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (opiskelijan oleskelulupa)

Hinta ja valuutta

USD 650

Norjan opiskelijaviisumin käsittelymaksu on noin 650 dollaria. Maksu voi muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos tulet jostakin Pohjoismaasta (Ruotsi, Suomi, Tanska, Islanti), sinun ei tarvitse hakea oleskelulupaa. Jos kuitenkin aiot opiskella Norjassa yli kuusi kuukautta, sinun on ilmoittauduttava Norjan verotoimistoon henkilöllisyystarkastusta varten ja ilmoitettava muutostasi Norjaan.

Jos tulet EU/ETA/EFTA-alueen maista, voit opiskella Norjassa enintään 90 päivää hakematta opiskelijan oleskelulupaa. Sinun on kuitenkin haettava opiskelijan oleskelulupaa yli 90 päivän oleskeluun, jo Norjassa.

Jos tulet EU/ETA/EFTA-alueen ulkopuolelta, sinun on haettava opiskelijan oleskelulupaa ennen Norjaan tuloa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Norjan suurlähetystö tai konsulaatti

Kun olet saanut vastaanottokirjeen, ota yhteyttä lähimpään Norjan suurlähetystöön tai konsulaattiin saadaksesi tietoa opintolupahakemusmenettelystä ja hae lähtömaastasi.

Vaikka jotkut ehdokkaat voivat hakea verkossa Norjasta tai Norjan suurlähetystön kautta, useimpien opiskelijoiden on luovutettava paperihakemuslomake lähimpään Norjan suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun luovutat opiskelijan oleskelulupahakemuslomakkeen, sinun on toimitettava myös passi ja muut tarvittavat asiakirjat. Sinun on lähetettävä:

 • Todisteet pääsystä hyväksyttyyn kokopäiväiseen koulutusohjelmaan
 • Täytetty hakulomake
 • Hakemusmaksun maksamisen vastaanottaminen
 • Kaksi äskettäistä passin kokoista valokuvaa valkoisella taustalla
 • Todisteet riittävistä taloudellisista varoista koko opiskelujakson ajan, mukaan lukien varat mukana olevan perheen tukemiseen, jonka pitäisi olla norjalaisella pankkitilillä (voi olla vaikeaa avata tiliä norjalaisessa pankissa ilman norjalaista henkilökohtaista numeroa, joten voit yleensä tallettaa vaaditun määrän oppilaitoksesi perustamalle tilille). Sinun on todistettava, että sinulla on pääsy 116,369 10 NOK: iin jokaista lukuvuotta (XNUMX kuukautta) kohden, mikä on noin XNUMX XNUMX dollaria. Jos oleskelu rahoitetaan apurahoilla, opintolainoilla tai muulla kotimaansa julkisella rahoituksella, hakemukseen on liitettävä voimassa olevat asiakirjat.
 • Todisteet siitä, että sinulla on asuinpaikka (kuten talo, asunto, vuodepaikka tai huone asuinhallissa)
 • Todisteet siitä, että lähdet Norjasta, kun oleskelulupasi voimassaolo päättyy (yleensä paluulipun muodossa)
 • Täytetty ja allekirjoitettu UDI (Norwegian Directorate of Immigration) -asiakirjan tarkistuslista, joka sinun tulee tulostaa ja luovuttaa yhdessä muiden asiakirjojen kanssa

Milloin kannattaa hakea?

Opiskelijan oleskeluluvan käsittelyajat vaihtelevat ja voivat kestää noin kaksi kuukautta, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu opinto-ohjelmasi pituudesta. Opiskelijan oleskelulupasi voidaan uusia Norjan online-hakuportaalin kautta vähintään kuukautta ennen voimassaolon päättymispäivää. Työluvan uusimista varten sinun on otettava erikseen yhteyttä UDI-tunnisteeseen ja esitettävä todisteet siitä, että olet edistynyt tyydyttävästi opiskelussa Norjassa.

Käsittelyaika

2 Months

Työmahdollisuudet

Kun saat opiskelijan oleskeluluvan Norjaan, sinulle myönnetään myös lupa työskennellä osa-aikaisesti enintään 20 tuntia viikossa opiskelun aikana ja kokopäiväisesti yliopiston lomien aikana.

Voit myös hakea kokopäiväistä työlupaa rajoitetuksi ajaksi, jos pystyt osoittamaan, että työ on koulutuksesi kannalta merkityksellistä tai että se on välttämätöntä jatkokoulutukseen pääsemiseksi saman ohjelmavaihtoehdon puitteissa - Sinulla pitäisi olla konkreettinen työtarjous tältä osin.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.