Keystone logo
Meksiko

Opiskelu Laki sisään Meksiko 2024

Opiskelu paikassa Meksiko

Becoming lakimies Meksikossa Meksikon 's korkea-asteen koulutusjärjestelmän tarkasti mallien järjestelmä seurasi Yhdysvalloissa, jossa opiskelijoiden edellytetään ansaita kandidaatin ' s tutkinto lain (LLB) ennen etenee päälle jatko oikeustieteellisen tutkinnon (OTK). Meksikolainen poikamies 's tutkinto on nimeltään "Licenciatura ", kun taas mestari ' s tutkinto on nimeltään "Maestria ". Lisenssi asianajajat Meksikossa on suorittanut neljä tai viiden vuoden ammatillinen oikeuden ohjelman akkreditoitu laki koulun tai yliopiston (kutsutaan "Facultad de Derecho "). Laki opiskelijat opastetaan ydinalueilla Meksikon siviililain sekä perustuslain ja rikosoikeuden. Opiskelijat, jotka haluavat erikoistua tietyn alueen Meksikon laki ei ole ongelma löytää haluamansa lain ohjelmaan Mexico City yksin on yli 35 oikeustieteellisten tiedekuntien, kaupunkien kanssa Monterreyn ja Guadalajara tarjoamalla lisää lain yliopistoja, joista valita.Lukukausimaksut Maksut voivat vaihdella yhden laitoksen muille. Apurahat ja taloudellinen tuki voi olla käytettävissä, riippuen yliopiston 's politiikkaa. Työllistymismahdollisuuksia lakimies Meksikossa Asianajajat ovat jatkuvasti kysynnän takia Meksikon ' s kasvava talous, orastavaa väestöstä ja muuttuvaan yhteiskuntarakenteeseen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  316
 • Osuus apuohjelmista

  19
 • Internet-liittymä

  27
 • Paikallinen kuljetus

  19

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Meksiko

Liittovaltion perustuslaillinen tasavalta sijaitsee etelärajalla Yhdysvallat, Meksiko on yksi suurimmista itsenäisistä maista maailmassa ja asuu lähes 115 miljoonaa ihmistä. Maailmanpankki arvioi Meksiko on ylemmän keskitulotason koska sen suuri öljyn ja hopean varauksia ja vaikuttava bruttokansantuote tuotanto käyvien äskettäin teollistunut talous, joka liittyy vahvasti NAFTA. Meksiko on myös kukoistava matkailuala, ja on rankattu ykköseksi Pohjois-ja Etelä-Amerikan maiden UNESCOn maailmanperintökohdetta. Goldman Sachs ennustaa Meksiko tulee yksi maailman 's suurin talouksien 30 vuotta perustuu jatkuvan kasvun sen matkailun ja öljy / metalliteollisuudessa. Meksikon 's hallitus muistuttaa liittohallitus rakennetta Yhdysvaltojen ja koostuu oikeuslaitoksen, toimeenpano- ja lainsäädäntövallan, jotka ohjaavat 31 erillisen valtion ja Federal District.Meksikon presidentti on demokraattisesti valittu ja on hallituksen päämies ja valtion. Toiminnasta liittovaltion sanelee ohjeet hyväksyttiin vuonna 1917 perustamiseen ja toteuttamiseen poliittisen perustuslain Yhdysvallat Meksiko States. Meksikon 's Oikeusjärjestelmä Meksikon ' s oikeusjärjestelmä toimii siviilioikeuden koodi peräisin roomalaisen oikeuden perussääntö ja koodit (Corpus Juris Civilis) kehitettiin alunperin keisari Justinianus ja myöhemmin muutettu Napoleonin (ranska) koodi 1804. Meksikon 's siviililain vaikuttaa voimakkaasti maan ' s sosiaalisten normien ja sisältää omaisuutta, henkilökohtaisia, perheen ja sopimusoikeutta määräyksiä.Jaettu neljään osaan, siviililain sisältää "Kirjat " nimeltään: "Book of velvoitteet " (sopimusoikeutta); "Book of Yksilöt " (avioliitto, avioero, isyys); "Book of Assets " (henkilökohtainen ja kiinteistöjä) ja "Book of jälkeläinen 's Estates " (testamentit, testamentit ja testamenttia kysymykset).

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Väliaikainen asukasopiskelijaviisumi (Residente Temporal Estudiante)

Hinta ja valuutta

USD 30

Opiskelijaviisumin myöntämiskustannukset vaihtelevat kansallisuuden mukaan. Se voi olla missä tahansa välillä 17–30 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet Schengen-alueen, Ison-Britannian, Yhdysvaltojen, Kanadan tai Japanin kansalainen tai pysyvä asukas tai jos sinulla on voimassa oleva viisumi johonkin näistä maista, et tarvitse viisumia Meksikoon, jos vierailusi tarkoitus on opiskelu ja jos oleskelusi kesto ei ylitä 180 päivää.

Opiskelijoiden, jotka ovat muista maista tai jotka vierailevat yli 180 päivän ajan, on haettava opiskelijaviisumia Meksikoon.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Konsulaatin toimisto

Sinun on haettava henkilökohtaisesti opiskelijan väliaikaista oleskeluviisumia asuinpaikkaasi lähinnä olevasta konsulaatista.

Verkkosivusto:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Kuinka tehdä hakemus?

Hakijoiden on haettava viisumia henkilökohtaisesti ennalta sovitun haastatteluajan kautta.

 1. Voimassa oleva passi vähintään 6 kuukautta paluun jälkeen.
 2. Alkuperäinen hyväksymiskirje Meksikon koulusta/laitoksesta.
 3. Alkuperäinen kirje tai todistus, jossa ilmoitetaan opiskelijan kattavat kulut, mukaan lukien koko apuraha, ja jos he pysyvät isäntäperheen kanssa, älä unohda liittää johtavan perheenjäsenen tunnusta. Jos apurahaa tai kuluja ei sisällytetä, on pakollista esittää tiliotteet viimeisten 3 kuukauden ajalta.
 4. Alaikäisten tapauksessa - Opiskelijan syntymätodistus asianmukaisesti Apostilled.
 5. Kansainvälisten opiskelijoiden on esitettävä todiste lääketieteellisestä / tapaturmavakuutuksesta, jolla on kansainvälinen kattavuus.
 6. Lisäksi vaaditaan lääkärinlausunto, joka osoittaa hyvää terveyttä ja osoittaa, että ehdokkaalla ei ole mitään sairauksia.
 7. Viisumin käsittelymaksu.
 8. Täytetty hakemuslomake.
 9. Yksi värillinen valokuva, passin koko kasvot peittämättä.

Kun hakijat ovat saapuneet Meksikon alueelle, heidän on ensimmäisten 30 kalenteripäivän aikana haettava National Migration Institutelta oleskelukorttia, joka akkreditoi heidän laillisen oleskelunsa maassa ja sallii heidän jäädä Meksikoon.

Milloin kannattaa hakea?

Meksikon opiskelijaviisumi voidaan myöntää keskimäärin 2 päivässä ja se voi kestää jopa 3 viikkoa hakijan kansalaisuudesta riippuen. Hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Opiskelijaviisumin voimassaoloaika on yksi vuosi.

Käsittelyaika

2 Days

Työmahdollisuudet

Opiskelijat eivät voi työskennellä tai harjoittaa mitään palkitsevaa toimintaa ollessaan opiskelijaviisumilla Meksikossa.

Kun meksikolainen yritys / laitos on kutsunut opiskelijan suorittamaan tuottoisaa toimintaa, meksikolaisen yrityksen / laitoksen on pyydettävä työlupaa Meksikon kansallisesta maahanmuuttoinstituutista (www.inm.gob.mx).

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Maahanmuuttoviranomaiset voivat päättää hylätä maahantulopyynnön, jos hakija on rikosoikeudellisen menettelyn kohteena tai hänet on tuomittu vakavasta rikoksesta.