Keystone logo
Luxemburg

Parhaat yliopistot Laki Ohjelmat sisään Luxemburg 2023

Laitosten lukumäärä: 14
  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Luxembourg City, Luxemburg

  Luxemburgin European Business University on omistautunut saavuttamaan ja ylläpitämään akateemisen huippuosaamisen perinnettä varmistamalla, että se on kehittyvien innovaatioiden eturintamassa. EBU pyrkii tulemaan maailmanluokan koulutuksen vertailukohdaksi hyödyntämällä kansainvälisesti tunnustetun henkilökunnan ja kansainvälisesti tunnustetun henkilöstön ja tiedekunnan aktiivisesti tuetun ryhmän kykyjä, jotka ovat kulttuuritaustaisia naisia ja miehiä.

  • Luxembourg City, Luxemburg

  Business Science Institute on edistää johtajien ja yritysten ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä mobilisoimalla korkealaatuisia kansainvälisiä akateemisia resursseja.

  • Brussels, Belgia
  • Wiltz, Luxemburg

  UBI Business School on johtava englanninkielinen kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa korkealaatuisia kansainvälisiä perustutkinto- ja jatko-opintojen opetussuunnitelmia, joilla on vahva kansainvälinen ulottuvuus ja jotka keskittyvät digitaaliseen talouteen / teknologiaan ja hyvään kansalaisuuteen. UBI: llä on kolme kampusta, jotka sijaitsevat vilkkaiden finanssikeskusten sydämessä (Bryssel, Luxemburg ja Shanghai), ja se pyrkii kehittämään globaalin ympäristön, joka auttaa opiskelijoitamme valmistautumaan huomisen liike-elämään ja luomaan kansainvälisiä mahdollisuuksia urallesi ja ammatilliselle kehityksellesi. Vuodesta 2012 lähtien UBI on kehittänyt ohjelmiaan yhteistyössä Lontoon Middlesex Universityn (UK) kanssa, joka on yksi maailman 500 parhaasta yliopistosta (Higher Education Statistics Agency) ja 10 parhaasta kansainvälisestä yliopistosta (Times Higher Education). Vuonna 2023 UBI Business School on saanut QS-yliopiston luokitusjärjestelmän 5 tähteä ("Erinomainen") 3 tärkeimmässä luokassa: työllistettävyys, opetus ja verkko-oppiminen.

  • Differdange, Luxemburg

  LUNEX University on kansainvälinen yksityinen yliopisto, joka keskittyy tutkimukseen ja opetuksiin läheisesti liittyvistä terveyden, urheilun ja johtamisen aloista. LUNEXissa opiskelijat voivat kehittyä kansainvälisessä oppimisympäristössä ja saada uusia lähestymistapoja ja näkökulmia urheilun ja terveyden kehittyville aloille.

  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg

  Vuonna 2003 perustettu Luxemburgin yliopisto on Luxemburgin suurherttuakunnan ainoa julkinen yliopisto. Monikielinen, kansainvälinen ja tutkimuspainotteinen, se on myös moderni laitos, jolla on henkilökohtainen ilmapiiri.

  • Luxembourg City, Luxemburg

  CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe lyhenteessä) on innovatiivinen korkeakoulu, jolla on maailmanlaajuinen akateeminen kampus Pariisissa ja johtoryhmä Brysselissä. Sillä on myös yhteistyökumppanuuksia Ghanan, Taiwanin ja Chilen akateemisten laitosten kanssa, joissa sen ohjelmia toteutetaan parhaillaan. Nämä toimet heijastavat oikein toimielimen eurooppalaista ja kansainvälistä luonnetta.

  • Luxembourg, Luxemburg

  Koulun tehtävänä on tarjota innostava ja monikulttuurinen oppimisympäristö Luxemburgissa toimivien kansainvälisten yritysten johtajille sekä muualla Euroopassa ja muualla maailmassa.

  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg

  Humanistinen, kasvatustieteellinen ja yhteiskuntatieteellinen tiedekunta on yksi Luxemburgin yliopiston kolmesta tiedekunnasta.

  • Casablanca, Marokko
  • Luxembourg City, Luxemburg

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Luxembourg City, Luxemburg

  Luxemburgin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (FDEF) tarjoaa ainutlaatuisen akateemisen ja tutkimusympäristön. Opetus ja tutkimus hyötyvät Euroopan instituutioiden, Luxemburgin johtavan kansainvälisen finanssikeskuksen ja sen vilkkaan liike-elämän läheisyydestä. Institutionaalisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet, sponsoroidut tuolit ja kasvava verkosto kansainvälisiä kumppaniyliopistoja tekevät FDEF: stä vilkkaan akateemisen keskuksen Euroopan sydämessä.

  • Luxembourg City, Luxemburg

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • France Online, Ranska
  • Belgium Online, Belgia
  • + 13 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wiltz, Luxemburg

  Ohjelmamme tasapainottavat käytännön koulutusta ja hallinto- ja yritystuntemusopiskelijoita, jotta niistä tulisi tehokkaita päätöksentekijöitä monimutkaisessa vieraanvaraisjärjestössä. Kun olet valmistunut BBI , sinulla on valmiudet ryhtyä merkityksellisiin tehtäviin urasi alkuvaiheessa ja olla tuottava tiimin jäsen, ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.