Keystone logo
Kyproksen tasavalta

Opiskelu Laki sisään Kyproksen tasavalta 2024

Opiskelu paikassa Kyproksen tasavalta

Oikeudellinen koulutus Kyproksella suosituin laki ohjelma Kypros tarjoavat Nikosian yliopisto, jossa opiskelijat voivat ansaita LLB (Bachelor of Laws) neljässä vuodessa. Mukaan Nikosian yliopisto n verkkosivuilla, LLB ohjelman virallisesti tunnustanut Kyproksen oikeudellisen neuvoston vuonna 2009 ja mahdollistaa tutkinnon jatkaa opintojaan, jotta he voivat saada istua baarissa tentti. Kypros Asianajajaliitto säätelee lisenssit ja vahvistetaan kurinpitotoimet tarpeen. Asianajajat Kyproksella ei tarvitse erikoistua tahansa oikeuden alalla, koska niitä pidetään "rekisteröity " juristeista, jotka voivat ottaa mitään oikeudellista tapauksessa he haluavat. European University Cyprus on master 's tutkinto lainsäädännön ohjelmia, jotka vaativat opiskelijoita täydellinen kandidaatti kursseja ennen ilmoittautumalla jatko laki luokissa.Lukukausimaksut Kustannukset ansaitseminen LLB tai LLM Kypros Arvioitu kustannus vuoden lain koulu Kyproksella on 9000-12000 euroa ($ 12.000 16000 dollaria USD). European University Cyprus tarjoaa opintotukea tarpeessa sekä erilaiset apurahoja ja avustuksia kansainvälisille opiskelijoille. Kaikki opiskelijat on maksettava lukukausimaksuja, maasta riippumatta asuinpaikasta. Mahdollisuudet lakimies Kyproksella Vaikka työttömyysaste Kypros on tällä hetkellä 17 prosenttia, lisensoitu asianajajat kokevat vähemmän vaikeuksia löytää tehtävissä asianajotoimistot, pankit, poliisi lainvalvontaviranomaisten ja muiden teollisuudenalojen vaativat tietoa kansainvälisen ja liikejuridiikan.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  567
 • Osuus apuohjelmista

  60
 • Internet-liittymä

  34
 • Paikallinen kuljetus

  40

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Kyproksen tasavalta

Ympäröivät Kreikka, Egypti, Turkki ja Israel, Kypros on saarivaltio sijaitsee noin 2000 kilometriä koilliseen Afrikan itäisellä Välimerellä. Vaikka Pohjois-Kypros on Turkin ohjaus ja kutsuu itseään turkkilaisen Pohjois-Kyproksen tasavalta, Turkki on ainoa maa, joka tunnustaa tämän kokonaisuuden. Kansainvälinen väestö pitää Kyproksen pohjoisosan aluetta, joka on yksinkertaisesti miehitetty joukot työskentelevät Turkin hallitusta ja on itse asiassa osa Kyproksen tasavaltaa. Vuonna 2004, Kypros liittyi Euroopan unioniin ja myöhemmin liittyi euroalueeseen vuonna 2008. Se on yksi suosituin kohde paikkoja Välimeren koska sen leudot talvet ja subtrooppinen ilmasto ja nauttii suurituloisten talouden että johdonmukaisesti pisteet Top 20 inhimillisen kehityksen indeksi.Hyödyllistä tietoa Kyproksesta • CIA World Factbook todetaan 77 prosenttia Kyproksen asukkaat ovat kyproksenkreikkalaisten, jossa 18 prosenttia heistä nimetään kyproksenturkkilaisten. Yli 10000 venäläiset elää tällä hetkellä Kyproksella samoin. • kyproksenkreikkalaisten kuuluvat Kreikan ortodoksinen kirkko Kyproksella taas kyproksenturkkilaisten kiinni Sunnalaisuus uskonto. • Turkin ja Kreikan ovat Kypros "kaksi virallista kieltä. Kyproksen Maronite arabia ja Armenian katsotaan vähemmistökieliä. Kuitenkin Englanti on puhuttu monet kyproslaiset ja useimmat julkiset ilmoitukset, liikennemerkit ja mainokset ovat Englanti. • Noin 7% BKT: sta käytetään rahoittamaan koulutukseen yhteisyrityksiä, joten Kypros on yksi EU: suurin rahamäärä perus- ja korkea-asteen koulutuksen (sekä Ruotsi ja Tanska). • EU: n jäsen, Kyproksen käyttää euroa valuuttana. Kuitenkin Turkin liira käytetään Pohjois-Kyproksen ohella euro.• pääkaupunki ja suurin kaupunki Kyproksen Nikosiassa. Katsotaan myös viides rikkain kaupunki maailmassa. mitattuna tulo asukasta kohti. Oikeusjärjestelmä Kypros Britannian alaisena, kunnes 1960, Kypros työllistää oikeusjärjestelmä samanlainen Englanti oikeusjärjestelmä. Kypros on tällä hetkellä perustuslaki Kyproksen tasavallan, Principles of Common Law ja Equity ja säädösten tavoin heidän edustajainhuoneen. Kun Kypros liittyi EU: hun vuonna 2004, sen muutettiin perustuslakia, jotta Euroopan lainsäätäjän syrjäyttää kansallisen lainsäädännön. Kolme oksat Kyproksen lain ovat Common Law, yhdenvertaisuusperiaate sekä perussäännön laki, joka muodostaa pääosan Kyproksen oikeusjärjestelmä. Käräjäoikeudet jaetaan siviili-, perhe-, työoikeuden, rikos- ja Military tuomioistuimissa. Kaikki lakimiehet päteviä työskentelemään Kyproksella on oikeus esiintyä missä tahansa käräjäoikeudessa.Kuitenkin Kypros asianajaja on oltava vähintään viisi vuotta kokemusta harjoitella kuin käräjäoikeuden asianajajan ennen kuin ne voidaan kuulla korkein oikeus.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan viisumi

Hinta ja valuutta

EUR 40

Opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat ja voivat olla noin 40 euroa. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Hakijat, jotka ovat EU:n kansalaisia, voivat saapua Kyprokselle vierailijoina. Saapuessaan oppilaitokseen heidän on toimitettava useita asiakirjoja oppilaitoksen vastaanottotoimistoon - katso kohta "Miten hakemus tehdään?".

Kansainväliset opiskelijat EU: n ulkopuolisista maista tarvitsevat opiskelijaviisumin ennen Kyprokseen saapumista. Opiskelijaviisumit myönnetään vain kokopäiväisille kansainvälisille opiskelijoille. Kokopäiväinen opiskelija on sellainen, joka ottaa vähintään 12 opintopistettä lukukaudessa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kyproksen tasavallan suurlähetystö/korkea komissio/konsulaatti

Sinun tulee hakea henkilökohtaisesti Kyproksen tasavallan suurlähetystössä / korkeassa komissiossa / konsulaatissa asuinmaassasi.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

EU:n ulkopuoliset opiskelijat:

Sinun on toimitettava seuraavat asiakirjat, kun haet opiskelijaviisumia:

 • Täysin täytetty hakulomake.
 • Hakemusmaksu 15-30 Kyproksen punta (ei palauteta).
 • Neljä (4) passikokoista valokuvaa.
 • Todistetut (oikeaksi todistetut) kopiot opiskelijan akateemisesta pätevyydestä.
 • Todisteet englannin kielen taidosta (jos mahdollista)
 • Valokopio heidän passistaan. Passin tulee olla voimassa vähintään yhden (1) vuoden opiskelijan saapumispäivästä.

Valintatoimisto ilmoittaa hakijoille yksityiskohtaiset tiedot haastattelupäivistä ja vaadituista asiakirjoista ajoissa haastattelua varten.

Kyproksen tasavallan suurlähetystössä/ korkeassa komissiossa / konsulaatissa tehtävän viisumihaastattelun aikana ehdokkaan on esitettävä:

 • Alkuperäiset akateemiset tutkinnot ja niiden todistetut kopiot englanniksi tai englanniksi. \
 • passi, joka on voimassa vähintään yhden (1) vuoden Kyprokselle saapumisesta
 • Alkuperä- tai asuinmaan poliisin äskettäin antama todistus hyvästä käytöksestä.
 • Opiskelijasponsorin äskettäin myöntämä taloudellinen vakuus

Opiskelijan on ilmoittauduttava oppilaitokselle ensimmäisenä arkipäivänä saapumisensa jälkeen, jotta hän voi rekisteröityä ja hoitaa jäljellä olevat tilapäisen oleskeluluvan myöntämisen edellyttämät muodollisuudet.
Kansainvälisten opiskelijoiden tulee rekisteröityä piirin poliisin ulkomaalaisosastoon seitsemän päivän kuluessa Kyprokselle saapumispäivästä.

EU-opiskelijat: Saapuessaan oppilaitokseen heidän on toimitettava oppilaitoksen vastaanottotoimistoon seuraavat tiedot:

 • Täysin täytetty hakulomake.
 • Hakemusmaksu 15-30 Kyproksen punta (ei palauteta).
 • Neljä (4) passikokoista valokuvaa.
 • Todistetut (oikeaksi todistetut) kopiot opiskelijan akateemisesta pätevyydestä.
 • Todisteet englannin kielen taidosta (jos mahdollista)
 • Valokopio heidän passistaan. Passin tulee olla voimassa vähintään yhden (1) vuoden opiskelijan saapumispäivästä.
 • Alkuperä- tai asuinmaan poliisin äskettäin antama todistus hyvästä käytöksestä.

Edellä mainittujen lisäksi hakijoiden on maksettava rekisteröintimaksu, lukukauden lukukausimaksut ja rekisteröidyttävä aiheisiin. Seuraavaksi heidän on haettava maahanmuuttovirastolta väliaikaista oleskelulupaa.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia vähintään 2-3 kuukautta ennen suunniteltua saapumistasi Kyprokselle.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu opinto-ohjelmasi pituudesta.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

Yleensä ulkomaalaiset opiskelijat EU:n ulkopuolisista maista eivät saa työskennellä koko opiskelunsa ajan Kyproksella. Kyproksen tasavallan hallitus voi luoda poikkeuksia kursseille, joilla voidaan myöntää työlupia käytännön harjoittelun mahdollistamiseksi koko kesäloman ajan.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.

Huomaa: Opiskelijaviisumi myönnetään tietylle oppilaitokselle. Jos ulkomaalainen opiskelija päättää vaihtaa oppilaitosta, on hankittava uusi oleskelulupa.