Keystone logo
Kreikka

Opiskelu Laki sisään Kreikka 2024

Opiskelu paikassa Kreikka

Ansaitseminen Law tutkinto Kreikassa oikeustieteen maisterin tutkinnon (OTK) on edistyksellinen tutkinto, joka saadaan, kun ansaita kandidaatin 's oikeustieteellisen tutkinnon (LLB). Vaikka OTK ei tarvitse olla, jotta asianajajana Kreikassa, on toivottavaa, asianajotoimistot palkattaessa opiskelijat tuoreeltaan oikeuden ohjelman ja voi tarjota erikoisosaamista opiskelijoille haluavat harjoitella tietyn alueen lakia. Useimmat opiskelijat suorittavat viidestä kuuteen vuotta, täydentää heidän LLB ja OTK astetta. Valmistuttuaan laki ohjelman opiskelijat saavat ottaa bar tentti valmistumisen jälkeen 18 kuukauden harjoittelujakson asianajotoimiston tai riippumattoman asianajajan. Kreikan bar tentti koostuu suullisen ja kirjallisen kohdat koskevat rikos-, siviili- ja kauppaoikeus. Opiskelijat haluavat asianajajana Kreikassa pitäisi olla tietoinen siitä, että baarissa tentti annetaan kreikan kielellä.Lukukausimaksut ETA ja Euroopan unionin opiskelijoiden ei tarvitse maksaa lukukausimaksuja klo attend julkiset koulut tai yliopistojen Kreikassa. Kuitenkin opetusta voidaan veloittaa tiettyjen maisteriohjelmaa. Euroopan ulkopuoliset opiskelijat tulee maksaa maksu vuosittain, joka sisältää oppikirjoja, lab palkkiot jne Työpaikat Pätevät Kreikan asianajajien nauttia korkea sosiaalinen ja liiketoiminnan tila, varsinkin kun harjoitellaan Thessalonikissa ja Ateenassa. Tällä hetkellä on kasvava kysyntä riippumattomien ja yksityisen yhtiön lakimiehiä enemmän kuin asianajotoimistojen erikoistuneet vain yhdenlaista oikeutta.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  248
 • Osuus apuohjelmista

  69
 • Internet-liittymä

  30
 • Paikallinen kuljetus

  30

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  8
 • Tuoppi paikallista olutta

  4

Tietoja Kreikka

Jakaminen maaraja Turkin, Makedonia ja Bulgaria, Kreikka sijaitsee risteyksessä Afrikassa, Euroopassa ja Länsi-Aasiassa ja on yksi suosituimmista maista maailmassa. Sen kuvankauniista rannikot, vuoristoinen maisema ja antiikin historialliset nähtävyydet vuodelta 6.-luvulla eaa. Demokraattinen ja erittäin kehittynyt maa kuuluu Euroopan unionin ja Yhdistyneiden Kansakuntien, Kreikka hinnat korkealla inhimillisen kehityksen indeksi ja on suurin talous Balkanilla. Kreikka johtaa pääministeri, joka nimittää Kreikan parlamentti valitsi Kreikan kansalaisille. Kreikka 's perustuslaki takaa kansalaisvapauksia ja muiden kaltaiset oikeudet sisältyvät muiden demokraattisten perustuslakien. Poliittiset prosessit otetaan käyttöön ja ​​toteutetaan pääministeri, presidentti (joka on rajoitettu joitakin lainsäädännöllisiä toimintoja) ja kaappi. Kreikan oikeusjärjestystä Kreikan on kolme eri tuomioistuimissa: hallinto-, siviili- ja rikosoikeudellisia tuomioistuimissa.Nimeltään "Areios Pagos", valtioneuvosto on korkeimman oikeuden hallinto-oikeuden ja kassaatiotuomioistuimen on korkeimman oikeuden rikos- ja siviilioikeuden. Civil asiat aluksi kuullaan ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuinten ja sitten voi edetä hovioikeuksien. Päätökset antamista Kassaatiotuomioistuin ovat peruuttamattomia. Rikosoikeus kuuluu rikosta, rikettä ja rikkomuksia (kuulluksi maistraatin 's tuomioistuin). Rikkomuksia ja rikosta kuullaan ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimessa ja tarvittaessa Hovioikeudet. Tuomarit hallitsevan Kreikan tuomioistuimet antanut elämän hallintaoikeus seuraavan kahden vuoden koeaika. Heillä ei ole oikeussuojan virkailijaa ja suorittaa kaikki riita työtä itse. Vain kaikkein omistautunut ja kokenut Kreikan lakimiehet valitaan lainkäyttötehtävistä jotka vaativat kulkee tutkimukset luotu "Areios Pagos " (korkein oikeus Kreikka).Uudet tuomarit on myös ottaa kursseja School of oikeudellisen Education sijaitsee Thessalonikissa yhden vuoden. Jälkeenpäin he nimitetty Kreikan käräjäoikeuteen, jossa heillä on mahdollisuus soveltaa muihin tuomioistuimiin saatuaan usean vuoden kokemus kyseisen tuomioistuimen.

Viisumivaatimukset

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (kansallinen viisumi – tyyppi D)

Hinta ja valuutta

EUR 150

Opiskelijaviisumimaksu riippuu maasta ja voi olla noin 150 euroa. Hinta voi muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n/ETA:n kansalaiset eivät tarvitse viisumia opiskellakseen Kreikassa. Jos kuitenkin tulet EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun on hankittava opiskelijaviisumi. Luettelo maista, jotka vaativat tai eivät vaadi viisumia, löytyvät täältä: https://www.mfa.gr/en/visas/visas-for-foreigners-traveling-to-greece/countries-requiring-or-not-requiring-visa.html

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kreikan konsulaatti

Sinun on haettava opiskelijaviisumia Kreikan konsulaatin kautta, jolla on toimivalta pysyvässä asuinvaltiossasi. Useimmat konsulaatit edellyttävät, että lähetät hakemuksesi henkilökohtaisesti.

Verkkosivusto:https://www.mfa.gr/en/appendix/greece-bilateral-relations/a.html

Kuinka tehdä hakemus?

Normaalisti tarvitset seuraavat asiakirjat:

 • Kreikassa oleskelua varten myönnettävää viisumia koskeva hakemuslomake on täytetty ja allekirjoitettu kokonaisuudessaan
 • Yksi äskettäinen passin kokoinen, värillinen valokuva
 • Passi, jonka pitäisi:

• niiden voimassaoloaika ylittää kolmella kuukaudella viisumin voimassaolon päättymispäivän
• vähintään kaksi tyhjää sivua
• on myönnetty viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana

 • Rikosrekisteritodistus, tuore ja asianmukaisesti todistettu
 • Todistus lääketieteellisestä kelpoisuudesta
 • Matkasairausvakuutus

Tarvittavat lisäasiakirjat:

 • Rekisteröintikirje ja maksun maksaminen\
 • Opetusministeriön todistus siitä, että oppilaitoksella on voimassa oleva lisenssi ja että se on rekisteröity asiaankuuluviin tietueisiin
 • Todistus riittävästä englannin kielen taidosta
 • Todisteet riittävistä varoista elinkustannusten, opiskelu- ja kotiuttamiskustannusten kattamiseksi (mukaan lukien mahdollinen apuraha)

Sinun on haettava oleskelulupaa maahanmuuttovirastolta 40 päivän kuluessa Kreikkaan saapumisestasi. Yleensä vaaditaan seuraavat asiakirjat:

 • Oleskeluluvan hakemuslomake
 • Sairausvakuutustodistus, jonka on myöntänyt kreikkalainen sairausvakuutusyhtiö
 • Kreikan julkisen sairaalan antama lääkärintodistus (CXR, Mantoux-testi)
 • Oleskelulupamaksun vastaanottaminen (maksu suoritetaan kaupungintalolla)

Valokopio passista Opiskelijan rekisteröintikirje, joka vahvistaa, että opiskelija on rekisteröity Mediterranean Collegeen Tiliote, jossa vahvistetaan, että opiskelijalla on pankkitilillä riittävä määrä rahaa elinkustannusten kattamiseksi

Milloin kannattaa hakea?

Tee hakemus 8-12 viikkoa ennen suunniteltua saapumistasi Kreikkaan.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu opinto-ohjelmasi pituudesta. Oleskelulupa uusitaan vuosittain.

Käsittelyaika

12 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos olet EU-/ETA-alueelta, voit tehdä töitä.

Jos tulet EU/ETA-alueen ulkopuolelta, voit hakea lupaa, jonka avulla voit tehdä osa-aikatyötä opiskelun aikana elättääksesi itsesi taloudellisesti. Kun olet suorittanut opintosi, tätä osa-aikatyölupaa ei kuitenkaan voi muuttaa tavalliseksi, vaikka löytäisit työnantajan palkkaamaan sinut kokopäiväisesti. Sinun on silti haettava erikseen työviisumia.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.