Keystone logo
Kolumbia

Opiskelu Laki sisään Kolumbia 2024

Opiskelu paikassa Kolumbia

Ansaitseminen Law tutkinto Columbia sekä muut Latinalaisen Amerikan maat ovat pyrkineet uudistamaan korkeakoulutuksen prosessia helpottamalla pienituloisten opiskelijoiden saada korkeakoulututkintoja. Becoming asianajaja Columbia liittyy täyttämällä Bachelor of Law (4 vuotta). Voit suorittaa Master of Law (OTK). Riippuen erikoistuminen, tarvitset tai olla ottamatta Bar tentti asianajajana. Harjoittelupaikat koostuu vähintään yksi vuosi asianajotoimiston tai Yksilövalmentajan tarvitaan joskus ennen lain opiskelijat voivat asianajotutkinto. Monet asianajajat saada tutkinto Columbia valita asianajajana Brasiliassa, jossa taloudellisesti kukoistava kaupungit Sao Paulo ja Rio de Janeiro tarjoavat mahdollisuuksia että Columbia ei tarjoa.Asianajotoimisto erikoistunut yritysten, liike ja sopimusoikeus ei ole mitään vaikeuksia löytää työtä Brasiliassa taas rikos- ja perhe asianajajien yleensä enemmän kysyntää Columbia.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  173
 • Osuus apuohjelmista

  24
 • Internet-liittymä

  23
 • Paikallinen kuljetus

  30

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  6
 • Elokuvalippu

  4
 • Tuoppi paikallista olutta

  1

Tietoja Kolumbia

Columbia on perustuslaillinen tasavalta sijaitsee luoteeseen Etelä-Amerikassa ja rajautuu Tyynellämerellä, Karibianmerellä, Peru, Brasilia ja Venezuela. "Keskellä " voima pitää ottaa 3rd suurin talous muun Etelä-Amerikan maissa; Columbia 's hallitus ohjaa perustuslakia muutettiin vuonna 1991 ja toimii periaatteiden mukaisesti "vallanjako ". Päämies ja valtion on presidentti Columbia, joka tukee ministerineuvoston ja varapresidentti. Samanlainen rakenne Yhdysvaltain hallitus, Columbia on kaksikamarinen kongressi, senaatti ja edustajainhuone. Supreme Court of Columbia hallitsee tuomiovaltaa ja koostuu 23 tuomaria puheenjohtajana Civil, työ-ja rikoslain jaostoissa. Perustettu vuonna 2005, siviili-järjestelmä oikeudellisten menettelyjen on sovellettu ylläpitämällä kontradiktorinen (tuomariston tai tuomarin) menettelyt kaikissa tuomioistuimissa.Columbia 's Oikeusjärjestelmä Työskentely muutetun rikoslain vuodelta 1938 alunperin sisältää Espanjan oikeuden periaatteiden, Columbian oikeusjärjestelmä on silmiinpistävä yhdennäköisyys Yhdysvaltain ja Länsi-lakeja, jotka määrittelevät rikoksista rikettä tai rikosta. Kuitenkin Columbia 's vankeutta enintään 24 vuotta (samanlainen Scandinavian lakeja) riippumatta rikoksen. Kuolemanrangaistuksen Columbia lakkautettiin yli 100 vuotta sitten. Jaettu useisiin oikeudellisen piirit sisältävät lukuisia tuomioita, jotka ovat puheenjohtajana vähintään kolme tuomaria, Columbia 's kunnat valvoo erikoistunut, nuoriso ja kihlakunnanoikeus jotka käyttävät "Julkinen ministeriö " asianajajia edustamaan yksilöiden oikeudenkäynnissä.

Viisumivaatimukset

 • Luokan 9 siirtolaisviisumi (M-9-viisumi) - korvaa vanhan TP-3-viisumin 15. joulukuuta 2017 alkaen.
 • Jos kurssisi kestää alle 6 kuukautta, voit ehkä käyttää turistiviisumia.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Luokan 9 siirtolaisviisumi (M-9-viisumi); Turistiviisumilla

Hinta ja valuutta

Viisumimaksu riippuu kansallisuudestasi. Yhdysvaltalaisille hakijoille M-9-opiskelijaviisumin hinta on 67 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kolumbian opiskelijaviisumin saamiseksi sinun on oltava ilmoittautunut kolumbialaiseen pätevään oppilaitokseen, jonka luokan intensiteetti on vähintään 10 tuntia viikossa.

Kaikki yliopistot edellyttävät, että sinulla on opiskelijaviisumi, jos ilmoittaudut kurssille vähintään 3 kuukaudeksi.

Useiden maiden, kuten Australian, Kanadan, Ranskan, Saksan, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen, kansalaiset eivät tarvitse viisumia päästäkseen Kolumbiaan turistina enintään 90 päivään. Kolumbian "turistiviisumi" ei ole virallinen viisumi. Se on vain leima passissasi. Lisäksi "turistiviisumia" voidaan pidentää 90 päivällä missä tahansa Migración Colombian toimistossa maassa. Jos opiskelet akkreditoimattomassa koulussa alle 180 päivän ajan, voit tehdä sen normaalilla turistiluvalla (PIP-5), eikä sinun tarvitse hakea viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kolumbian konsulaatti tai verkossa

Voit hakea Kolumbian opiskelijaviisumia Kolumbian konsulaatissa tai verkossa.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Jos haet verkossa, tarvitset seuraavat:

 • Valokopio voimassa olevan passisi ensimmäisestä sivusta henkilötietojesi kanssa.
 • Valokopio passisi sivusta, jossa on viimeinen leima Kolumbiaan saapumisesta tai lähdöstä.
 • Jos sinulla on ollut aiempi Kolumbian viisumi, valokopio tästä viisumista.
 • Valokopio yliopiston rekisteröintilomakkeesta, jonka on allekirjoittanut koulun virkamies.
 • Koulun todistus tai asiakirja, jossa todetaan, että luokan lukujärjestys on vähintään kymmenen (10) tuntia viikossa.
 • Valokopio yliopiston "olemassaolotodistuksesta ja oikeudellisesta edustuksesta".
 • Vanhempien valtuutus ja opiskelijasta vastaavan henkilön nimeäminen hänen oleskelunsa aikana Kolumbiassa, kolumbialaisen notaarin tai konsulin vahvistama alaikäisten tapauksessa.
 • Kirje (espanjaksi) henkilöltä, jolla on taloudellinen vastuu opiskelijasta, joka takaa opiskelijan kulut ja taloudellista vakavaraisuutta osoittavat asiakirjat. Jos olet opiskelija, kirjeessä pitäisi sanoa, että olet taloudellisesti vastuussa itsestäsi Kolumbiassa ollessasi. "Taloudellisen vakavaraisuuden" osoittamiseksi voit käyttää pankin "todistusta", joka osoittaa, että keskimääräinen saldo viimeisten kuuden kuukauden aikana on yli 10 kertaa Kolumbian laillinen minimipalkka tai 7 812 420 pesoa (2 605 dollaria 3 000 peson vaihtokurssilla USD) vuonna 2018. Ja tämä todistus olisi notaarin vahvistama ja käännettävä.
 • Passityylinen kasvokuva valkoisella taustalla, koko 3 cm leveys x 4 cm korkeus, enimmäiskoko 300 kb jpg-tiedosto online-sovellusta varten.

Jos konsulaattisi ei salli sinun hakea verkossa, vie edellä mainitut asiakirjat konsulaattiin tapaamisen yhteydessä ja suorita niiden osoittama prosessi. Jos haet henkilökohtaisesti, agentti kysyy sinulta kysymyksiä, täyttää online-hakemuksen puolestasi, skannaa kaikki asiakirjasi ja palauttaa ne sinulle sekä ottaa valokuvasi digitaalikameralla.

Kun olet saanut sähköisen viisumin, sinun on mentävä Kolumbian konsulaattiin leimaamaan se passiisi.

Kun olet onnistuneesti saanut Kolumbian opiskelijaviisumin, sinulla on enintään 15 päivää aikaa rekisteröidä viisumisi Migración Colombiaan saadaksesi Cedula de Extranjerian (kolumbialainen henkilöllisyystodistus ulkomaalaisille). Tämä on tehtävä henkilökohtaisesti.

Milloin kannattaa hakea?

Kolumbian opiskelijaviisumille annettu aika riippuu suunnitellun ilmoittautumisen pituudesta ja voi olla jopa kolme vuotta.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

M-9-opiskelijaviisumilla et saa työskennellä Kolumbiassa.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.