Keystone logo
Kiina

Opiskelu Laki sisään Kiina 2024

Opiskelu paikassa Kiina

Oikeudellinen koulutus Kiinassa yliopistot Tarjoamme kolme vuoden oikeustieteen ohjelmia Kiinassa. Valmistumisen jälkeen opiskelija tarvitsee kaksi tai useamman vuoden kokemus työskentelystä oikeudellisen alan, ennen kuin ne voivat hyödyntää tutkimus, joka tarjoaa vain kaksi kertaa vuodessa. Kun läpäisemisen nämä vaatimukset, opiskelija voi hakea asianajajan 's lisenssi ja asianajajana Kiinassa. Kuitenkin jokainen työskentelee syyttäjä tai tuomari vähintään kolme vuotta voi ottaa asianajotutkinto ja tulla pätevä lakimies. Toisin sanoen, tulossa asianajaja Kiinassa ei välttämättä edellytä korkeakoulututkintoa. Lukukausimaksut Monet kansainväliset opiskelijat valitsevat ansaita määrin Kiinassa koska alhainen lukukausimaksuista kustannukset. Lukukausimaksut kolmen tai neljän vuoden perustutkintoa ohjelman välillä 11000 ja 40000 Yuan ($ 2000 6000 dollaria USD). Post jatko-ohjelmat eivät ole paljon suurempi ja on keskimääräiset kustannukset 25000 30000 Yuan.Jälleen kerran, se voi vaihdella yhdestä koulusta toiseen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  325
 • Osuus apuohjelmista

  17
 • Internet-liittymä

  11
 • Paikallinen kuljetus

  26

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  5
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  0.9

Tietoja Kiina

Ihmiset 's Kiina isännöi enemmän ihmisiä kuin missään muussa maassa maailmassa, jossa arvioitu väkiluku 1,4 miljardia. Sen lisäksi, että maailman 's toiseksi suurin talous, Kiina on myös suurin viejä / tuoja tavaroiden ja on ollut jäsenenä YK vuodesta 1971. Vaikka Kiina on keskittynyt enemmän kapitalistinen, markkinalähtöisiä uudistuksia 1980-luvulta lähtien opiskelijat valitsevat opiskelemaan Kiinan lainsäädäntö ei saisi kohdata asioita, jotka monet Kiinan kansalaiset asioivat säännöllisesti seurauksena viranomaisvalvonnan. Kiinan 's Oikeusjärjestelmä oikeusjärjestelmä Kansan ' s Kiina on monimutkainen ja koostuu periaatteessa Supreme People 's "syyttäjälle ", ihmiset ' s procuratorates, ihmiset 's tuomioistuinten ja korkeimman kansankokouksen ' s Court. Mukaan 129 artiklan Kiinan perustuslain, syyttäjälle on "valtion elin oikeudellisen valvonnan " ja näyttää samanlainen kanta edustaa U.S. syyttäjä. Kuitenkin Kiinan syyttäjälle on viranomainen, joka ulottuu vain tutkimalla ja aloittamista riita ja mahdollistaa valvonnan ja toteutuksen tuomioistuinten ja tuomioiden sekä toimintaa Kiinan vankiloissa. Koska Kiinan 's suurin maaseudulla, niiden oikeusjärjestelmä on hierarkkinen, että Basic Ihmiset ' s tuomioistuinten pitää yli 3000 tuomioistuimet kussakin läänissä, joka on jaettu yli 15000 pienempien toimijoiden nimeltään "ihmisten 's tuomioistuinten " . Nämä tuomioistuimet löytyy kylissä ja kaupungeissa dotting Kiinan maaseudulla. Lisäksi useita erikoistuneita tuomioistuimia on satoja, ja jokainen näistä tuomioistuimet käsittelevät metsäasioista, merenkulun ongelmia, Rautateiden ja PLA (People 's Liberation Army). Kiinan 's oikeusjärjestelmä eroaa näkyvimmin siinä, että he eivät noudata käsite oikeuskäytännön.Sen sijaan useimmat oikeudenkäyntejä eivät ole sitoutuneet muut tuomioistuimet 'päätöksiä ja voivat esittää oman ainutlaatuisen päätöslauselmia. Jotkut 's tuomareiden voi yrittää seurata aiemmin perustettu oikeudellisia tulkintoja, mutta tämä on täysin riippuvainen tuomarin ' s uskomukset oikeuskäytäntöä. Kiinan rikoslainsäädäntö määräävät, että uudistamalla melko vangitseminen uusijoille on edullista ja sisältää tuomitseminen tuomittuja rikollisia taitoja, koulutusta ja työvoimakoulutuksen kuvattuja muutetun rikoslain Code of 1997.

Viisumivaatimukset

 • X1-viisumi - myönnetään niille, jotka menevät Kiinaan opiskelemaan yli 6 kuukautta.
 • X2-viisumi - myönnetään niille, jotka menevät Kiinaan opiskelemaan alle 6 kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (X1 Visa; X2-viisumi)

Hinta ja valuutta

Opiskelijaviisumin anomismaksu vaihtelee kansallisuutesi, vaadittujen maahantulojen määrän, hakemasi maan ja sen mukaan, haluatko pikapalvelun. Maksut voivat olla noin 30–150 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien ulkomaalaisten opiskelijoiden, jotka aikovat opiskella Kiinassa, on hankittava Kiinan opiskelijaviisumi (X-viisumi). Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Kiinan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Kiinan suurlähetystö tai konsulaatti tai Kiinan diplomaattinen edustusto

Voit lähettää viisumihakemuslomakkeen Kiinan suurlähetystöön tai konsulaattiin tai Kiinan diplomaattiseen edustustoon kotimaassasi. Jos et voi tulla henkilökohtaisesti lähettämään, voit lähettää sen matkatoimiston tai viisumitoimiston kautta toimitettavaksi puolestasi. Muista, että useimmat Kiinan suurlähetystöt tai konsulaatit eivät hyväksy postitse lähetettyjä hakemuksia.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Voit ladata viisumilomakkeen täältä: http://www.china-embassy.org/eng/visas/fd. Täytä viisumihakemuslomake huolellisesti ja tarkasti tietokoneellasi. Ota tuloste täytetystä hakemuslomakkeesta ja allekirjoita se. Muista, että tuloste hakulomakkeesta on välttämätöntä, koska käsinkirjoitetut lomakkeet eivät ole hyväksyttäviä. Huomaa, että muutos tai korjaus ei ole sallittu painetussa lomakkeessa.

Seuraavat asiakirjat tulee toimittaa Kiinan suurlähetystöön tai konsulaattiin:

 1. Alkuperäinen passi, jonka voimassaoloaikaa on jäljellä vähintään kuusi kuukautta, ja tyhjät viisumisivut sekä valokopio passin tietosivusta ja valokuvasivusta, jos se on erillinen.
 2. Yksi täytetty viisumihakemuslomake, jossa on äskettäin otettu värillinen passikuva (paljain päin, koko kasvoin) vaaleaa taustaa vasten.
 3. Todistus laillisesta oleskelu- tai oleskeluasemasta (koskee niitä, jotka eivät hae viisumia kansalaisuusmaassaan)
 4. Alkuperäinen ja valokopio Kiinan koulun tai muiden yhteisöjen myöntämästä pääsykirjeestä.
 5. Alkuperäinen ja valokopio "Viisumihakemus opiskelua varten Kiinassa" (lomake JW201 tai lomake JW202).

Saapumisen jälkeen: X1-viisumin haltijoiden on rekisteröidyttävä paikalliseen yleisen turvallisuuden toimistoon (PSB) 30 päivän kuluessa saapumisesta Kiinaan ja haettava väliaikaista Kiinan oleskelulupaa paikalliselta PSB: ltä. X2-haltijoiden on oleskeltava Kiinassa viisumissa ilmoitetun ajan kuluessa, eikä heidän tarvitse hakea väliaikaista oleskelulupaa.

Milloin kannattaa hakea?

Hae opiskelijaviisumia vähintään muutama viikko ennen suunniteltua matkapäivääsi, jotta sinulla on riittävästi aikaa hakumenettelyn suorittamiseen ajoissa, jotta voit liittyä kurssillesi. Säännöllinen käsittelyaika on 4 työpäivää. Jos haluat noutaa viisumisi aikaisemmin, pikapalvelu ja ruuhkapalvelu ovat saatavilla lisämaksusta.

X1-viisumi myönnetään yleensä usealle maahantulolle, joka on voimassa enintään 5 vuotta. X2-viisumi myönnetään yleensä yhdelle maahantulolle, joka on voimassa enintään 6 kuukautta.

Käsittelyaika

4 Days

Työmahdollisuudet

Ulkomaalaiset opiskelijat saavat tehdä osa-aikatyötä Kiinassa. Yliopiston tulisi antaa suostumuskirje; palkkaavan yksikön/yrityksen tulisi antaa sertifikaatti; poliisiasema merkitsee sitten viisumiisi "Osa-aikatyö; Osa-aikainen opiskelu".

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tässä on joitain tärkeitä asioita, joita sinun ei pitäisi tehdä, kun haet opiskelijaviisumia Kiinaan:

 • Älä yritä lähettää opiskelijaviisumihakemuslomaketta lähettämällä sitä postitse, koska sitä ei hyväksytä.
 • Älä esitä vääriä asiakirjoja opiskelijaviisumistasi.
 • Älä piilota tai vääristele tosiasioita viisumihakemuksessasi.