Keystone logo
Kanada

Opiskelu Laki sisään Kanada 2024

Opiskelu paikassa Kanada

Mikä laki tutkinto Kanadassa? Tullakseen asianajaja Kanadassa, yksilöt tarvitsevat ilmoittautua asianmukaisen koulutuksen muodot ja työn kautta joukko ohjelmia, kunnes haluttu koulutustaso saadaan. Useimmissa tapauksissa laki tutkinnon Kanadassa kestää noin neljä vuotta, täydentää sisällä yliopiston ohjelma. Tarvitset myös saada, vähintään kandidaatti tutkinto ja sen on oltava peräisin School of Law, että 's tunnustettu. Laki opetus- prosessi on yksi, joka perustuu saada koulutusta käytännössä. Opiskelijat täytyy istua LAST testi, testi, joka takaa opiskelija on täysi ymmärrys osien Kanadan lain voidakseen työskennellä tällä alalla. Laki Korkeakoulujen Kanadassa Niille, jotka haluavat saada oikeustieteellisen tutkinnon Kanadassa, hyvä uutinen on, että on mahdollista tehdä niin. On monia Kanadan oikeuden koulut ja useimmat heistä eivät anna kansainvälisille opiskelijoille ilmoittautua.Ennen harkitsee tätä, vaikka yksilöiden tulisi keskittyä siihen, mitä 'll oppia. Ensinnäkin on kilpailu päästä arvostettu oikeustieteellisten tiedekuntien Kanadassa. Tästä syystä yksilöt tulee olla korkea keskiarvolla ja todistaa itseään arvoinen valinta paras kouluissa. LAST on standardoitu testi, joka tehdään mitata joitakin taitoja, jotka ovat tarpeen opiskelijoiden on voidakseen tulla laiksi kouluun. Se on usein vertailukohtana onko opiskelijan tulisi harkita. Yhteisön osallistuminen, henkilökohtaisen lausuman, ja työkokemusta voivat kaikki osaltaan vai ei koulu hyväksyy opiskelija.Kun opiskelija on ilmoittautunut, hän täydentää neljän vuoden koulutuksen tahansa maan 's lukuisia oikeustieteellisten tiedekuntien, jotkut näistä kuuluu McGill University, University of Montreal, Manitoban yliopiston, University of British Columbia, ja Queen 's University, joilla kaikilla on erityinen laki kouluissa, nimeltään oikeustieteellinen tiedekunta. Opiskelija täydentää opintojaan lakikoulun saavuttamiseksi kaikki tarvittavat luotto siirtää vaatimukset koulun. Sitten hän tulee istua Bar tentti. Tämä on erittäin vaikea lain testi hallinnoi Kanadan Asianajajaliiton. Se edellyttää myös taustan tarkistamisesta. Opiskelijan on läpäistävä tämän testin, jotta toimilupa maassa. Katse tulevaisuuteen lain maassa, on kasvava tarve hyvin koulutettuja ja omistettu asianajajien maassa.Niille kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat ilmoittautua tähän tyyppi koulun, hyvä uutinen on, että on olemassa lukuisia ohjelma vaihtoehtoja. On tärkeää saada opiskelija viisumi, jotta ilmoittautua näihin ohjelmiin, mutta yliopisto itse voi auttaa opiskelijaa saavuttamaan nämä tarvittavat asiakirjat.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  624
 • Osuus apuohjelmista

  47
 • Internet-liittymä

  58
 • Paikallinen kuljetus

  67

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Kanada

Kanada on suuri maa, joka 's modernin useimmilla osa arkea. Maa, toiseksi suurin alueittain maailmassa, rajautuu etelässä Yhdysvalloissa. Koska yksi rikkaimmista maista maailmassa, alue on ehkä yksi kiehtovimpia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat harjoittaa lakia moderni, monipuolinen maa. Kanada, Englanti ja ranskankielisessä maassa, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia koulutuksen matkailijoille, jotka haluavat laajentaa näköaloja ja saavuttamaan oikeustieteellisen tutkinnon. Olennaiset seikat Kanada - Kanadan pääkaupunki on Ottawa, joka sijaitsee Ontarion provinssin. - Kanada on kaksi virallista kieltä - Englanti ja ranska. Lähes 60 prosenttia kanadalaisista puhua Englanti, kun 20 prosenttia puhuu ranskaa. Muut kielet yleisesti puhutaan Kanadassa, koska sen korkea monikulttuurisen monimuotoisuuden ovat Kantonin, saksa, Punjab ja italia.- Oikeusjärjestelmä Quebecissä perustuu siviilioikeudellisen lakien tukee Ranskan lainsäädäntöä; loput Kanadan tarttuu Englanti common law -järjestelmä. - Kanada on arviolta kaksi miljoonaa järveä joka kattaa noin kahdeksan prosenttia koko alasta. - Vaahteranlehti on Kanadan 's kansallinen symboli ja on näkyvästi maan ' s lippu. - Kanadan ratsupoliisi (puhekielessä kutsutaan "Mounties ") ovat molemmat kansalliset ja liittovaltion poliisi, joka on tunnettu ratsastus sisustettu hevosten he partio alueilla Kanadassa. Mikä on lain System Kanadassa? Kanadan oikeusjärjestelmä rakennettiin Englannin common law -järjestelmä. Koska Kanada oli kerran siirtomaa-Englannissa monet vaikutteet tässä aikataulussa ovat läsnä Kanadassa 's monipuolinen oikeusjärjestelmä. Se on bi-tuomioistuinjärjestelmän ja on komponentteja julkisen ja yksityisen oikeuden läsnä.Liittohallitus on lainkäyttövalta erityisaloilla lain taas useimmat lait vaikuttavat maakunnassa sääntöjä. Maan 's perustuslaki on ylin laki. Kanada on eduskunta, aivan kuten mikä on läsnä Britanniassa. On muutoksenhakutuomioistuin prosessi läsnä samoin.

Viisumivaatimukset

Jotta voit opiskella Kanadassa yli 6 kuukautta, sinun on hankittava kanadalainen opintolupa, joka toimii kanadalaisena opiskelijaviisumina oleskelusi ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Kanadan opintolupa

Hinta ja valuutta

CAD 150

Kuka voi hakea viisumia?

Useimpien ulkomaalaisten on haettava opintolupaa. Opintolupa, kun se on myönnetty, antaa ulkomaalaiselle mahdollisuuden opiskella Kanadassa hyväksytyssä instituutissa määritetyn kurssin tai ohjelman ajan. Joissakin tapauksissa et tarvitse opintolupaa mennäksesi kouluun Kanadassa:

 1. Jos kurssi tai ohjelma, jota aiot opiskella, kestää alle 6 kuukautta.
 2. Jos olet Kanadaan sijoittautuneen ulkomaanedustajan perheenjäsen tai sen henkilökunta.
 3. Jos olet ulkomaisten asevoimien jäsen. Tarvitset kuitenkin edelleen sähköisen matkustusluvan (eTA) lentääksesi Kanadaan.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Verkko-/paperihakemus

Voit hakea Kanadan opintolupaa joko verkossa tai paperihakemuksella, jonka saa Kanadan kansalaisuus ja maahanmuutto (CIC) -verkkosivustolta.

Verkkosivusto:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Kuinka tehdä hakemus?

1. Sinun on ensin hankittava standardoitu hyväksymiskirje tunnustetulta korkeakoulutuksen tarjoajalta.

2. Seuraava vaihe on saada Kanadan opiskelijaviisumin hakemuspaketti joko CIC: n verkkosivustolta (http://www.cic.gc.ca) tai ottamalla yhteyttä paikalliseen viisumitoimistoon tai Kanadan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi.

3. Saadaksesi hakemuspakettisi, sinun on vastattava muutamaan itseäsi koskevaan kysymykseen CIC:n verkkosivustolla. Nämä kysymykset määrittävät, oletko oikeutettu hakemaan kanadalaista opiskelijalupaa verkossa ja mitä asiakirjoja sinun on toimitettava. Jos sinut todetaan kelvolliseksi, saat henkilökohtaisen tarkistuslistan koodin, joka on voimassa 60 päivää ja jota tarvitset voidaksesi lähettää hakemuksesi verkossa. Muista tulostaa koodisi sisältävä sivu myöhempää tarvetta varten. Sivu sisältää myös hakuoppaan, arvioidun lukukausimaksun summan, luettelon asiakirjoista, jotka sinun on toimitettava hakemuksesi mukana, ja ohjeet seuraaviin vaiheisiin.

4. Kun olet valmis hakemaan, luo MyCIC-tili, johon syötät henkilökohtaisen tarkistuslistasi koodin. Saat sitten henkilökohtaisen asiakirjan tarkistuslistan, jonka avulla voit ladata ja lähettää asiakirjasi CIC: lle.

5. Kun sinulla on asiakirjat ja hakemuslomake valmiina ja olet maksanut maksusi, voit lähettää täytetyn hakemuksesi CIC:lle.

6. Jotkut hakijat saattavat joutua osallistumaan haastatteluun paikallisessa viisumitoimistossaan.

7. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat esittelykirjeen, kun taas opiskelijoille maista, jotka vaativat sähköisen matkustusluvan (eTA) ja / tai väliaikaisen oleskeluviisumin, myönnetään ne tarvittaessa. eTA yhdistetään passiisi. On tärkeää, että matkustat samalla passilla, jota käytit hakiessasi opintolupaasi. eTA on voimassa viisi vuotta tai kunnes passisi vanhenee, sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

8. Esitä nämä yhdessä passisi, todisteen taloudestasi ja hyväksymiskirjeesi (ja muiden asiakirjojen kanssa, jotka sinua on neuvottu ottamaan) Kanadan rajapalveluvirastolle (CBSA), joka sitten myöntää Kanadan opintolupasi ja antaa sinulle pääsyn Kanadaan. Kanadan opiskelijaviisumiin vaadittavat asiakirjat ovat:

 • Täytetty hakemuslomake;
 • Alkuperäinen hyväksymiskirje yliopistolta;
 • Voimassa oleva passi/matkustusasiakirja, jonka avulla voit myös palata kotimaahasi. Jos asut Yhdysvalloissa, tämä ei ole välttämätöntä;
 • Kaksi äskettäistä passikokoista valokuvaa, joiden selässä on nimen ja syntymäajan tiedot;
 • Todiste taloudellisesta tuesta opintojen aikana, joka edustaa: lukukausimaksu + 833 CAD / kk (kaikissa maakunnissa, paitsi Quebecissä) tai lukukausimaksu + 917 CAD / kk (Quebec);
 • Selityskirje;
 • Jos aiot opiskella Quebecissä, tarvitset myös Certificat d'acceptation du Québecin, englannin- ja ranskankieliset käännökset asiakirjallesi, kääntäjän lausunnon ja oikeaksi todistetun kopion alkuperäisistä asiakirjoista;
 • Todistus siitä, että olet maksanut opintolupamaksun (150 CAD).

Milloin kannattaa hakea?

Käsittelyajat vaihtelevat. Se riippuu lähettämäsi hakemuksen tyypistä ja siitä, missä se käsitellään. Paperihakemukset kestävät yleensä noin kaksi kertaa niin kauan kuin verkkohakemukset. On aina suositeltavaa tarkistaa käsittelyajat hyvissä ajoin etukäteen: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Kun sinulla on kanadalainen opintolupa, voit hakea sen uusimista Kanadasta, jos päätät jatkaa opintojasi.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Voit työskennellä kampuksella tai sen ulkopuolella jopa 20 tuntia yliopiston lukukausien aikana ja kokopäiväisesti taukojen, kuten talvi- tai kesälomien, aikana ilman työlupaa. Saadaksesi pätevyyden, sinulla on oltava voimassa oleva opintolupa ja oltava kokopäiväinen opiskelija. Tarvitset myös sosiaalivakuutusnumeron (SIN) Service Canadalta työskennelläksesi Kanadassa tai saadaksesi etuja ja palveluja valtion ohjelmista. Opintolupasi tulee pätemättömäksi 90 päivän kuluttua opinto-ohjelman suorittamisesta, joten sinun on hankittava valmistumisen jälkeinen työlupa, jos haluat jäädä Kanadaan opintojen jälkeen ja etsiä työtä. Tämä on voimassa kolme vuotta.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Kanadan opiskelijaviisumi voidaan evätä, jos viisumivirkailija epäilee, että hakijan tarkoitus mennä Kanadaan on esitetty väärin - jos opintojakso ei ollut todellinen syy, miksi henkilö haki. Vielä todennäköisempää on, että todisteet annetuista varoista voivat olla riittämättömiä odotettuihin lukukausi-, ruoka-, vuokra- jne.