Keystone logo
Italia

Opiskelu Laki sisään Italia 2024

Opiskelu paikassa Italia

Becoming lakimies Italiassa lakimies Italiassa kutsutaan "avvocati " ja kuuluvat maan 's kansallisen asianajajaliiton jäseniä kutsutaan "Consiglio Nazionale Forense ". Asianajajat voivat myös olla heidän paikallisen asianajajayhdistyksen koska asianajajan ammattia Italiassa on hajautettu. Kuitenkin Consiglio Nazionale Forensen vastaa annosteluun kurinpitotoimia kaikkia asianajajien Italiassa ja noudattaa käytännesääntöjä, jotka koskee ohjaajat työskentelevät kaikissa Italian alueilla. Koska Italia on Euroopan unionin maa, sen oikeudellinen koulutuksen vaatimusten peilaavat muiden EU-maiden. Loppuun perustutkintoa (LLB) ja jatko-opinnoissa (OTK) on pakollista, sekä vähintään yhden vuoden interning kanssa asianajotoimiston tai muun lain suuntautunut yhteisöihin. Passage baari tutkiminen on tarpeen ennen asianajajat voivat harjoittaa lakimiehen Italiassa.Lukukausimaksut osallistumismenojen lain koulun Italiassa vaihtelee suuresti riippuen alueen ja onko yliopisto on julkinen tai yksityinen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  408
 • Osuus apuohjelmista

  66
 • Internet-liittymä

  28
 • Paikallinen kuljetus

  35

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  9
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Italia

Italia on Etelä-Euroopan, parlamentaarinen tasavalta reunustavat Itävalta, Sveitsi, Slovenia ja Ranska ja sisältää saaret Sardinian ja Sisilian osana sen alueella. Vatikaani ja San Marino ovat suvereeneja valtioita nykyisten Italian sisällä, kun taas Italian erillisalue Campione d 'Italia sijaitsee Sveitsissä. Kun neljänneksi suurin talousmahti tahansa Euroopan unionin jäsen, Italia on myös vaikutusvaltainen Alueellinen ja Lähi Virta ja vakiintunut osallistuja Naton, Maailman kauppajärjestö ja kaikki kolme vuotuinen "G " huippukokouksia. Italia 's hallitus on kaksikamarinen parlamentti, joka koostuu kahdesta taloa - Italian senaatti ja edustajainhuone. "Presidente del Consiglio dei Ministri " (puheenjohtaja ministerineuvoston tai Italian pääministeri) on hallituksen päämies ja valitaan virkaan tasavallan presidentti.Senaatti ja edustajainhuone ovat itsenäisiä yksiköitä, jotka eivät koskaan kohtaa, ellei tietyissä olosuhteissa, kuten on kuvattu Italiassa 's perustuslaki. Italia ' s Legal System hallinto-, rikos- ja siviilioikeuden käsittävät Italian 's oikeusjärjestelmää. Rikosasiat liittyy tuomioistuinten tuomareita ja lautakuntia, toisin kuin hallinto- ja siviilioikeudessa, joihin tarvitaan vain asianajajat loppuun oikeudenkäynteihin. Jälkeen tuomion, puolue rikostuomioistuin voi valittaa ylempään oikeusasteeseen asti Italiaan 's korkein oikeus tarvittaessa. Civil oikeuden tuomari on jaettu "Giudice di pace " (hallitusneuvos rauhan), tuomarit, tuomioistuimet, valitukset ja ylimmän oikeusasteen tuomioistuimet. Suojelu yksilön ja oikeutetut edut on tehtävä Italian 's hallintotuomioistuimissa. Kotelot kuulluksi hallinnollisessa tuomioistuimessa ensisijaisesti käsitellä yleisen edun, julkisten varojen ja ongelmat ympäröivän kartanot, testamenttiin tai kaupunki / kylä kysymyksiä.

Viisumivaatimukset

 1. C-tyypin viisumi: Lyhytaikainen viisumi tai matkustusviisumi, joka on voimassa yhden tai useamman maahantulon ajaksi enintään 90 päiväksi.
 2. D-tyypin viisumi: Pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi on voimassa yli 90 päivää.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-tyypin viisumi; D-tyypin viisumi

Hinta ja valuutta

USD 70

Opiskelijaviisumin maksu Italiaan on tyypillisesti noin 50-70 USD. Maksu voi muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

EU / ETA-opiskelijat voivat tulla Italiaan voimassa olevalla passilla tai henkilökortilla, ja heillä on oikeus suorittaa tutkinto Italiassa ilman viisumia niin kauan kuin he haluavat. Näiden opiskelijoiden on kuitenkin rekisteröidyttävä Questuraan (poliisiasemalle) 8 päivän kuluessa saapumisestaan saadakseen oleskeluluvan.

EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden on hankittava opiskelijaviisumi ennen Italiaan saapumista. Jos opiskelet yli 90 päivää, sinun on sitten haettava oleskelukorttia (permesso di soggiorno) paikallisesta postitoimistosta ensimmäisten 8 päivän kuluessa saapumisesta Italiaan. Tämä yhdessä viisumisi kanssa antaa sinulle mahdollisuuden oleskella Italiassa opintojesi ajan. Residenssikorttiin liittyy maksu.

Joidenkin EU:n ulkopuolisten maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskellakseen ja opiskellakseen Italiassa enintään 90 päivän ajan.

Löydät yleiskatsauksen näistä maista täältä: https://www.immigrationworld.com/italy/how-to-apply-for-italy-student-visa/

Missä voit tehdä hakemuksen?

Italian suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava opiskelijaviisumia maasi Italian suurlähetystöstä tai konsulaatista. Sinun on myös oltava haastattelu suurlähetystössä tai konsulaatissa.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet saanut hyväksymiskirjeen tai hyväksymiskirjeen aiotulle opintojaksolle, voit tarkistaa kelpoisuutesi saada italialainen opiskelijaviisumi ja jatkaa sitten viisumihakemusmenettelyä. Sinun on esitettävä seuraavat asiakirjat:

 • maahantuloviisumin hakulomake; Löydät sen osoitteesta
  http://vistoperitalia.esteri.it/Moduli/it/Formulario Visto Nazionale.pdf
 • Äskettäinen passikokoinen valokuva;
 • matkustusasiakirja, joka on voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin myöntämisen jälkeen;
 • Ilmoittautuminen tai ennakkoilmoittautuminen yliopistokurssille;
 • Todiste siitä, että sinulla on majoitus Italiassa;
 • Todiste siitä, että sinulla on taloudellista tukea (vähintään 448,07 € kuukaudessa lukuvuoden ajan, yhteensä 5824,91 € vuodessa);
 • Riittävä vakuutusturva sairaanhoitoa ja sairaalahoitoa varten;
 • todisteet kotiuttamiseen tarvittavien varojen saatavuudesta;
 • Todiste riittävästä italian tai englannin kielen taidosta ohjelman kielen mukaan;
 • Jos opiskelija on alaikäinen, hänellä on oltava jokaisen huoltajan allekirjoittama suostumus maastamuuttoon tai heidän poissa ollessaan laillisen huoltajan allekirjoittama.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea italialaista opiskelijaviisumia vähintään kolme kuukautta ennen suunniteltua saapumistasi Italiaan. Viisumihakemuksesi käsittely voi kestää 1–3 viikkoa. Sinun tulisi ajoittaa viisumihaastattelu noin neljästä kuuteen viikkoa etukäteen.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta.

Käsittelyaika

3 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos olet EU:sta, voit työskennellä Italiassa ilman työlupaa. Työaika ei saa ylittää 20 tuntia viikossa lukukauden aikana. Voit työskennellä kokopäiväisesti vain lukukausien välisten lomien aikana.

EU:n ulkopuolelta tulevien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava työlupaa paikallisesta maahanmuuttovirastosta Italiassa. Ensinnäkin sinulla on oltava allekirjoitettu työsopimus ja näytettävä kopio maahanmuuttovirastossa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.