Keystone logo
Israel

Opiskelu Laki sisään Israel 2024

Opiskelu paikassa Israel

Lakimieskunnassa Israel laillisesti harjoittaa lain Israelissa, sinun täytyy olla virallinen jäsen asianajajaliiton. Vaatimukset hyväksyntää asianajajaliiton kuuluvat: - Täytyy olla asuva Israelin joka on vähintään 23-vuotias - Valmistunut yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan tunnustettu Israelin 's Department of Education - Valmistunut Law Institute, joka on kirjattu jonka oikeusministeri - Valmistunut tunnustettu laitos, Israelin ulkopuolella - on suorittanut yhden vuoden työharjoittelu - Hyväksytty tutkimukset antama asianajajaliiton Israelin tuomareille on myös Israelin kansalaisia ​​ja niillä tarvittava pätevyys sisällytetään istuntosalissa julkisasiamiesten. Asianajajat, jotka haluavat harkita tutkintatuomari tai käräjätuomarin kantoja olisi harjoiteltu vähintään seitsemän vuoden joissakin oikeuden alalla. Ansaitseminen Law tutkinto Israel Israel on useita oikeustieteellisten tiedekuntien.Opiskelijat tulevat nämä oikeustieteellisten tiedekuntien on todiste erinomaisia ​​arvosanoja ja perustutkintoa, tai pre-oikeustieteellisen tutkinnon, akkreditoitu korkeakoulutuksen laitokseen. Lisäksi opiskelijoiden on otettava Psychometric pääsykokeet ja saat 600 pistemäärä tentti ennen hyväksytty laki ohjelma. Astetta ansainnut mahdollisille asianajajien kuuluvat LLB (Bachelor of Law), OTK (OTK) ja PhD laissa. Aika kuluu saada tutkinto lain Israelissa on verrattavissa Yhdysvaltojen ja eurooppalaisten standardien - viidestä kuuteen vuotta. Lukukausimaksut Kustannukset riippuen oikeuden tutkia kansainvälisten opiskelijoiden, kuten patentti- lain tai muita erikoistuneita alan opetusta voi olla huomattavasti suurempi kuin perinteiset oikeudelliset kursseja. Jälleen kerran, opetusta voi vaihdella laki koulusta toiseen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  517
 • Osuus apuohjelmista

  68
 • Internet-liittymä

  25
 • Paikallinen kuljetus

  56

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  14
 • Elokuvalippu

  11
 • Tuoppi paikallista olutta

  7

Tietoja Israel

Sijaitsee Länsi-Aasiassa pitkin Välimeren 's kaakkoon rannalla, Israel jakaa rajat useissa maissa ja toteaa myös Libanon, Jordania, Egypti ja Syyria. Poliittisesti ja etnisesti, Israel viittaa itsensä demokraattisen ja juutalaisvaltion. Israel 's väkirikkain kaupunki on Jerusalem ja Tel Aviv on maan ' s taloudellinen keskus. Israel 's hallitus on edustuksellinen demokratia ohjaa parlamentaarisen järjestelmän pääministeri. Niistä Israel 's saavutukset ovat korkea elinajanodote, suuri talous ja poikkeuksellinen elintason pidetään paras Lähi-idässä. Olennaiset seikat Israel - Israel talous pidetään kaikkein kestävä talous joukossa muut kehittyneet maat ja on myös sijoittui ykköseksi kehittämiseen ja tutkimuskeskuksessa investointeja. - Kattava kasvu Israelissa 's teollisuuden ja maatalouden sallinut tämän maan tullut enimmäkseen omavaraisia ​​Suhteen elintarviketuotannossa.- Israel on maailman johtava aurinkoenergian kehittämiseen ja on myös johtava geotermisen energian ja veden säilyttäminen. - Koska Israel rutiininomaisesti kokee vesipulaa. niillä pitkälle kehittynyt vettä teknologiateollisuuden, joka tekee niistä yksi maailman 's johtavien asiantuntijoiden vesiensuojelun tekniikoita ja veden kierrätys. Israel ' s Oikeusjärjestelmä muistuttava länsimaiseen oikeusjärjestelmien joiltakin osin, Israel 's oikeusjärjestelmä on ensisijaisesti hybridi historiallisia ja uskonnollisia oikeudellinen oppeja kehittämisestä Britannian ja ottomaanien suvereniteettia. "Knessetin " perussääntö ja "peruslakeihin Israelin " tukea perustan Israelin 's lakeja, jotka ovat lisäperusteita oikeuskäytäntöä ja poliittisena ennakkotapauksena. Viime aikoina Israelin tuomioistuimissa on esillä ominaisuuksia Kanadan ja Yhdysvaltain lainsäädännön sijaan Continental lakia.Israel 's Court rakenne ja oikeudellinen järjestelmä korkein oikeus, käräjäoikeudet ja tuomareiden ' tuomioistuinten käsittää Israelin 's yleinen tuomioistuin järjestelmä, jossa korkein oikeus nykyisiin korkeimpaan maassa. Israel on myös "erityinen " tuomioistuimet, jotka käsittelevät uskonnollisia, työ- ja sotilaalliset oikeudenmukaisuuden kysymyksiä. Nämä tuomioistuimet säännellään muutoksenhakutuomioistuin tuomioistuinten, jotka voivat saada vain rajallisesti huomioon, että korkein oikeus tietyissä monimutkaisissa tapauksissa. Israel on viisi oikeudellista piirit: Nazareth, Tel-Aviv, Beer-Sheva, Jerusalem ja Haifa, jossa käräjäoikeuksien ja tuomareiden hallitsevan piireissään. Kaikki toimet ulkopuolella tuomioistuinlaitoksen piirit siirretään käräjäoikeuteen Jerusalemin.

Viisumivaatimukset

A/2-viisumi - Tämä viisumi myönnetään niille, jotka haluavat tulla Israeliin opiskelemaan akkreditoidussa laitoksessa.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (A/2-viisumi)

Hinta ja valuutta

USD 50

Israeliin suuntautuvan opiskelijaviisumin hakemusmaksu riippuu asuinmaastasi ja voi muuttua milloin tahansa. Maksu voi olla noin 40-50 USD.

Kuka voi hakea viisumia?

On pakollista, että kaikki kansainväliset opiskelijat, jotka osallistuvat yhden lukukauden tai pidemmän ajan ohjelmiin, hankkivat opiskelijaviisumin (A-2) ennen saapumistaan Israeliin.

Opiskelijaviisumi myönnetään niille, jotka haluavat opiskella juutalaisen viraston peruskouluissa ja lukioissa, akateemisissa laitoksissa ja yeshivot- ja nuorisolaitoksissa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Israelin konsulaatti tai Israelin suurlähetystö

Sinun on saavuttava henkilökohtaisesti paikallisessa Israelin konsulaatissa tai Israelin suurlähetystössä ennen saapumistasi saadaksesi opiskelijaviisumin.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Israelin opiskelijaviisumin hakijan on yleensä toimitettava seuraavat tiedot:

 • Täytetty ja allekirjoitettu viisumihakemus Israeliin pääsemiseksi. Voit ladata hakulomakkeen täältä: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular%20forms/EntryVisa.pdf
 • Passi (sen on oltava voimassa yli vuoden suunnitellun vierailun päivämäärästä).
 • Kaksi passikuvaa.
 • Alkuperäinen hyväksymiskirje opiskeluun tunnustetussa oppilaitoksessa Israelissa.
 • Pankin lausunto, joka osoittaa, että sinulla on varoja Israelissa oleskelun tukemiseen opiskelijana (tiliote viimeisen kolmen kuukauden ajalta).
 • Meno-paluulentoliput TAI seuraavan lukuvuoden maksu osavaltioissa (vaihto-oppilaan tapauksessa).
 • Tiliote viimeisten 3 kuukauden ajalta.
 • Saatat joutua toimittamaan alkuperäisen syntymätodistuksen

Milloin kannattaa hakea?

Hae opiskelijaviisumia pian sen jälkeen, kun olet saanut virallisen hyväksymiskirjeen majoittavalta Israelin oppilaitokseltasi.

Viisumi on voimassa enintään vuoden (ja sallii useita maahantuloja maahan), ja sitä voidaan jatkaa väestöviranomaisen toimistossa vielä yhden ajan.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

A/2-viisumin haltijat eivät saa työskennellä Israelissa.

Tietyin edellytyksin A/2-viisumin haltijat, jotka ovat oikeutettuja tekemään aliyaa paluulain nojalla, voivat työskennellä osa-aikaisesti.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.