Keystone logo
Yhdistynyt kuningaskunta

Opiskelu Laki sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2024

Opiskelu paikassa Yhdistynyt kuningaskunta

UK Law tutkinto oikeustieteen kandidaatiksi vuonna Britanniassa on yleensä perustutkintoa astetta ja alkaa kandidaatti (LLB) tai tutkinto Law. Päätyttyä, jotka haluavat harjoitella oikeuden on otettava Legal Practice Course. Tämän jälkeen koulutus työpaikan lakiasiaintoimisto heidän valintansa. Ansaitseminen Law tutkinto UK Koska laki tutkinto katsotaan ylempää tutkintoa Britanniassa, se on vähemmän edellytyksiä kuin oikeustieteellisen tutkinnon toisessa maassa. Opiskelemaan lakia täällä, yksinkertaisesti ilmoittautua laki ohjelma yliopistossa valintasi. Useimmat ohjelmat kestää kolmesta neljään vuotta. Päätyttyä, päästä työmarkkinoille voi olla kilpailukykyinen. Lukuvuoden on kolme lukukautta: syyslukukausi, joka kulkee syyskuusta tammikuuhun kevätlukukausi, joka kulkee tammikuusta huhtikuuhun ja kesän termi, joka kestää toukokuusta kesäkuuhun, joskus ulottuu elokuussa.UK yliopistojen tervetuloa kansainvälisiä opiskelijoita heidän erilaisten ohjelmien, kuten laki. Monet asianajotoimistot kasvavat niiden kansainvälisen huomion, ja opiskelusta Britanniassa tarjoaa työtä vaihtoehtoja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uran lakia. Ne, jotka pystyvät löytämään työtä opinto-ohjelmia arvostetun Britannian asianajotoimistot ja ansaita täyden oikeuden otsikko Britanniassa löytää siirtämällä lakitoimistonsa muissa maissa yksinkertainen, joka tarjoaa myös näiden maiden harjoitella common law. Tutkinto arvostetun yliopiston kanssa kansainvälistä suosiota on suuri askel löytää työtä valmistumisen jälkeen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  628
 • Osuus apuohjelmista

  83
 • Internet-liittymä

  35
 • Paikallinen kuljetus

  79

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Yhdistynyt kuningaskunta

Monet ihmiset sekoittavat Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian, mutta todellisuudessa ne eivät ole sama asia. Yhdistynyt kuningaskunta on yhtenäinen ryhmä neljä maata: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. Nämä neljä mailla saariryhmä luoteeseen Manner-Euroopassa ja ovat yhdistyneet yhden valtion yhden hallitsija. Iso-Britannia käsittää vain Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa. Vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan on neljä eri maissa, joista jokaisella on oma kulttuurinsa ja eri murteita, on syy, että monet ihmiset sekoittavat Britanniassa Englannin kanssa. Vuosisatojen ajan Englannissa oli hallitseva kansakunta, jossa monarkki usein kutsutaan "Queen of England. " Kun ihmiset ajattelevat UK, kuva hallitsija on usein ensimmäinen asia, he ajattelevat. Kuninkaat, kuningattaret, prinssit ja prinsessat Englannin ovat kansainvälisiä kuuluisuuksia. UK on tunnettu myös muita kulttuurin kuvakkeet, kuten David Beckham, Dr. Who ja Beatles.Jos olet käynyt Britanniassa, mitä haluaisi syödä dekadentti Cadbury suklaa jälkeen perinteinen ateria fish and chips, pesemällä se kaikki alas lasillisella Guinness stout. Ihmiset Britanniassa tunnetaan johtajat taiteen sekä tieteen ja teknologian. UK on paikka, jossa muotivirtaukset usein alkaa ja toimijat tai muusikot ovat syntyneet. Lontoossa, keskellä kaiken, kutsutaan usein "kulttuurinen suurvalta. " Oikeusjärjestelmä Britanniassa common law alkunsa Isossa-Britanniassa ja käytetään Englannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa. Vaikka Skotlanti on myös osa Yhdistyneen kuningaskunnan, se käyttää moniarvoisen järjestelmä, joka perustuu siviilioikeudellisten periaatteiden sekoittaa joidenkin yhteisten periaatteiden mukaisia. Sopimuksessa unionin liittyneiden nämä riippumattomat maat UK säädetyn riippumattomien oikeusjärjestelmien kunkin maan. Ne, jotka opiskelevat lakia Britanniassa tyypillisesti opiskella Englannissa, joten yhteinen laki on alan valinta.

Viisumivaatimukset

Tason 4 (yleinen) opiskelijaviisumi on korvattu niin sanotulla "opiskelijareitillä". Opiskelijareitti on Ison-Britannian uusi opiskelijaviisumi, joka on saatavilla myös ETA-kansalaisille, jotka ennen brexitiä eivät tarvinneet viisumia opiskellakseen Isossa-Britanniassa.

Opiskelijareitti (18+-vuotiaat+)

Lapsiopiskelijareitti (4-17-vuotiaat, joka on korvannut tason 4 lapsiopiskelijaviisumin)

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan reitti

Hinta ja valuutta

GBP 348

Nykyiset Ison-Britannian opiskelijaviisumimaksut ovat:

 • 348 puntaa, jos haetaan Ison-Britannian ulkopuolelta.
 • £ 475, jos haet opiskelijaviisumin jatkamista tai vaihtamista Ison-Britannian sisältä.

Kuka voi hakea viisumia?

Jokaisen, joka saapuu maahan opiskelemaan, on haettava opiskelijaviisumia, jos hän saapuu 1. tammikuuta 2021 jälkeen. Tämä koskee myös EU:n/ETA:n kansalaisia, jotka eivät aiemmin tarvinneet viisumia päästäkseen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan opiskeluaan varten. Sinun on saavutettava 70 pistettä pistepohjaisessa järjestelmässä, joka mittaa, täytätkö Isossa-Britanniassa opiskelun vaatimukset. Tähän sisältyy:

 • Onko sinut hyväksytty hyväksyttyyn laitokseen?
 • Onko sinulla taloudellisia resursseja rahoittaa oleskeluasi Isossa-Britanniassa?
 • Osaatko englantia?
 • Täyttääkö kurssisi kurssivaatimukset?

Ne, jotka valmistuvat brittiläisestä oppilaitoksesta kesään 2021 mennessä ja sen jälkeen, voivat hakea jatko-opiskelijaviisumia, jonka avulla he voivat työskennellä / etsiä työtä Isossa-Britanniassa jopa 2 vuotta.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Ison-Britannian viisumikeskus / Online

Voit hakea Ison-Britannian opiskelijaviisumia kotimaasi Ison-Britannian viisumikeskuksessa. Löydät luettelon Ison-Britannian viisumikeskuksista maailmanlaajuisesti täältä: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Voit myös hakea Ison-Britannian opiskelijaviisumia verkossa Yhdistyneen kuningaskunnan sisäministeriön viisumien ja maahanmuuttoviraston verkkosivuston kautta. Voit aloittaa tästä: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Verkkosivusto:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Kuinka tehdä hakemus?

Saadaksesi Ison-Britannian opiskelijaviisumin, sinun on ensin hyväksyttävä kurssille. Useimmilla kursseilla sinun on myös todistettava, että ymmärrät englantia vaaditulla tasolla.

Ison-Britannian opiskelijaviisumin hakuprosessi vaihtelee hieman sen mukaan, minkä tyyppistä Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijaviisumia haet.

Ison-Britannian opiskelijaviisumihakemusta varten sinun on annettava seuraavat tiedot:

 • passi tai matkatunnus
 • todiste siitä, että pystyt kattamaan kurssisi ja elinkustannuksesi
 • todistus vanhemman tai huoltajan suostumuksesta, jos olet alle 18-vuotias
 • todistus kurssille hyväksymisestä
 • tosite terveydenhoitolisän maksamisesta

Alkuperämaastasi riippuen saatat tarvita myös tuberkuloositestin.

Kun saavut Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, saatat joutua rekisteröimään Ison-Britannian opiskelijaviisumisi poliisille. Sinun pitäisi saada tietoa siitä, onko sinun rekisteröidyttävä Ison-Britannian opiskelijaviisumitarraan tai kirjeeseen Ison-Britannian sisäministeriöltä. Sinun on myös haettava biometristä oleskelulupaa, jos oleskelet Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 6 kuukautta.

Milloin kannattaa hakea?

Voit hakea opiskelijaviisumia enintään 6 kuukautta ennen kurssien alkua. Ison-Britannian opiskelijaviisumin käsittelyajat vaihtelevat sen mukaan, mistä haet, mutta yleensä saat päätöksen 3 viikon kuluessa, jos haet Ison-Britannian ulkopuolelta, ja 8 viikon kuluessa, jos haet Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yleisen opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin kestosta, ja voit hakea sen jatkamista, jos haluat jäädä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan työskentelemään tai jatkamaan opintoja. Lapsiopiskelijaviisumi on voimassa kurssin ajan, enintään 6 vuotta, ja sitä voidaan pidentää. Lyhytaikaisen opiskelijaviisumin pituus ei saa ylittää kurssisi pituutta, eikä sitä voi pidentää.

Käsittelyaika

3 Weeks

Työmahdollisuudet

Kansainväliset opiskelijat saavat työskennellä opiskelun kanssa Isossa-Britanniassa tietyin edellytyksin. Työn tyyppi, jonka voit tehdä, riippuu siitä, mitä opiskelet ja työskenteletkö koulun aikana vai taukojen aikana.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tärkeimmät syyt opiskelijaviisumin epäämiseen ovat:

 1. Puuttuvat tai virheelliset asiakirjat;
 2. Taloudellisten vaatimusten täyttämättä jättäminen;
 3. Väärä asiakirjan muoto.