Keystone logo
Irlanti

Opiskelu Laki sisään Irlanti 2024

Opiskelu paikassa Irlanti

Mikä on lain tutkinto Irlannissa? On olemassa erilaisia ​​lainsäädännön koulutusohjelmien saatavilla Irlannissa. Kuten perustutkintoa, opiskelijat voivat saada Bachelor of Law (LLB) yritysten, poliittisten tieteiden sekä eri kansainvälisissä oikeustieteen opintoja. Jatko-ohjelmiin kuuluu Master of Law (OTK) sekä "Interrogational ja vertailevan oikeustieteen " astetta ja "International ja European Business Law " aste. PhD in Law on myös saatavilla päätyttyä varatuomari. On suuri määrä erikoisalojen käytettävissä Irlannin lainsäädännössä tutkimuksissa. Laki Korkeakoulujen Irlannissa on lukuisia lain koulujen ja yliopistojen koko Irlannissa tarjoaa juridiikan opintoja. Opiskelijan on kilpailla saadakseen hyväksyntää näihin kouluihin, joissa on keskimäärin vain alkuun seitsemän prosenttia päästäkseen. Kuitenkin kansainväliset opiskelijat, jotka voivat saada luvan, koulu hyväksyntää, ja viisumin maahan ovat tervetulleita näitä oikeustieteellisten tiedekuntien.Pääsyvaatimukset ovat yleensä vähemmän vaikeaa kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijat ovat todennäköisesti viettää viidestä kuuteen vuotta saada koulutustaan ​​istua lisensointi tentti. Opiskelijat, joilla suorittaville tutkinto voi myös pystyä suorittamaan opintojaan lain koulussa, mikä yleensä vaatii kolme vuotta lisää koulutusta. Valmistumisen jälkeen, opiskelijat voivat löytää työtä kaikkialla Irlannissa. Opiskelijat täytyy työskennellä lakiasiaintoimisto ennen saada ammatillinen lisensointi. Kysyntä päteviä ammattilaisia ​​Irlannissa on kohtalainen tai korkea, nyt keskitytään enemmän erikoistuneet lakimiehet kuin koskaan. Kansainväliset opiskelijat voivat löytää tämän maan 's oikeusjärjestelmä olla palkitsevaa yksi pitkä, kestävä ura.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  833
 • Osuus apuohjelmista

  70
 • Internet-liittymä

  49
 • Paikallinen kuljetus

  100

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  6

Tietoja Irlanti

Ei 's mitään aivan kuten Irlannissa, maassa, joka ' s osa Eurooppaa, istuu Luoteis osa mantereella. Tämä saarivaltio asuu yli 6,4 miljoonaa ihmistä, noin 4,6 miljoonaa heistä asuu Irlannissa. Vuodesta alhainen vuoret vihreältä tasangoilla, Irlanti on kaunis maa. Se on myös tärkeä ja voimakas taloudellinen voima Euroopassa. Alueella on rikas kulttuuri, elinvoimainen, moderni elämäntapa, ja paljon perinteitä. Opiskelijoille, jotka harkitsevat lakiopiskelijana Irlannissa, on olemassa lukuisia etuja näin, kuten vaativa oikeudellinen kentän, joka vaatii moderni, täysin koulutettuja. Kansainväliset opiskelijat ovat usein tervetulleita, jos on saatavilla aukkoja Irlannissa 's oikeudellinen kouluissa. Mikä on lain System Irlannissa? Oikeusjärjestelmä Irlannissa perustuu noin perustuslaillisia, yhteinen, ja perussäännön lainsäädännön. Sen maan lainsäädäntöä, pidetään Irlannin perustuslain.Maan 's common law -järjestelmä perustuu parlamentaarisen tyyli löytyy Britannian järjestelmässä. Laki järjestelmä hajoaa edelleen paikallisia lakeja, jotka ovat paljon perinteisiä ja perustuvat kulttuuriset vaikutteet. Maan 's perustuslaissa säädetään kulmakivi kaikkien Irlannin oikeusjärjestelmä, vaikka, ja oikeudellista tutkimusta tällä alueella keskittyy tällä alueella.

Viisumivaatimukset

 • C opiskeluviisumi - Jos haluat opiskella Irlannissa alle 3 kuukautta
 • D opiskeluviisumi - Jos kurssisi kestää yli 3 kuukautta

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (C-opiskeluviisumi; D opiskeluviisumi)

Hinta ja valuutta

Irlannin opiskelijaviisumimaksut vaihtelevat alkuperämaasi mukaan. Viisumihakemusten normaalit käsittelymaksut ovat 60 euroa (80 dollaria) kertaviisumista ja 100 euroa (135 dollaria) monikertaviisumista.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet EU: n tai ETA: n kansalainen (mukaan lukien Islanti, Norja ja Liechtenstein), et tarvitse opiskelijaviisumia Irlantiin opiskellaksesi Irlannissa. On olemassa useita muita maita, jotka eivät vaadi irlantilaisia opiskelijaviisumeja tai maahantuloviisumeja, ja ne on lueteltu tässä: http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/moving_to_ireland/coming_to_live_in_ireland/visa_requirements_for_entering_ireland.html

Muiden kuin ETA-maiden kansalaisten, jotka tulevat opiskelemaan Irlantiin, on oltava ilmoittautunut kokopäiväiselle kurssille Irlannin tutkinto-ohjelman (korkea-asteen koulutusta varten) tai kieli- ja tutkinto-ohjelman mukaisesti.

Riippumatta siitä, tarvitsetko opiskelijaviisumin Irlantiin vai et, jos olet opiskelija ETA:n ulkopuolisesta maasta, sinun on ilmoittauduttava maahanmuuttoviranomaiselle saapuessasi Irlantiin, jotta sinulle myönnetään maahantulolupa. Sinun on tehtävä tämä alueella, jossa aiot asua.

Huomaa: Irlanti ei ole Schengenin sopimuksen jäsen. Siksi sinun on edelleen haettava Irlannin viisumia, vaikka sinulla olisi viisumi Schengen-maahan.

Missä voit tehdä hakemuksen?

AVATS-verkkopalvelu

Sinun on tehtävä viisumihakemuksesi verkossa AVATS-verkkopalvelun kautta. Online-viisumihakemusmahdollisuus on saatavilla maailmanlaajuisesti, ja kaikkien hakijoiden on käytettävä sitä.

Verkkosivusto:https://www.visas.inis.gov.ie/avats/OnlineHome.aspx

Kuinka tehdä hakemus?

Sinun on haettava viisumia verkossa. Kun olet suorittanut sähköisen hakuprosessin, sinun on noudatettava sähköisen järjestelmän luoman lyhennetyn hakulomakkeen ohjeita. Yhteenvetolomake sisältää tiedot siitä, mihin sinun on toimitettava tositteet. Yhteenvetolomake, joka sinun on tulostettava, allekirjoitettava ja päivättävä, on lähetettävä tositteiden mukana.

Sinun on toimitettava viisumihakemuksesi mukana seuraavat tiedot (alkuperäiset asiakirjat vaaditaan ja niiden on oltava englanninkielisiä tai niihin on liitettävä notaarin vahvistama käännös):

 • Irlannin tunnustetun koulun/korkeakoulun/yliopiston hyväksymiskirje, jossa vahvistetaan, että sinut on hyväksytty opintojaksolle. Tämän opintojakson on oltava kokopäiväinen (kestää lukuvuoden) ja sillä on oltava vähintään 15 tuntia viikossa opiskeluaikaa.
 • Todisteet akateemisesta kyvystäsi jatkaa valittua kurssia englannin kielen kautta (ellei se ole englanninkielinen kurssi).
 • Todisteet siitä, että kurssin maksut on maksettu kokonaisuudessaan.
 • Todisteet siitä, että sinulla on tarpeeksi varoja (7 000 euroa) elättääksesi itsesi majoittumisesi alkuosan ajan.
 • Todisteet siitä, että sinulla tai sponsorilla on pääsy vähintään 7,000 XNUMX euroon jokaiselta seuraavalta opiskeluvuodeltasi kunkin vuoden kurssimaksujen lisäksi.
 • Todisteet siitä, että sinulla on yksityinen sairausvakuutus.
 • Selitys mahdollisista aukoista koulutushistoriassasi.
 • Vahvistus siitä, että aiot palata pysyvään asuinmaahasi, kun lähdet Irlannista.

Milloin kannattaa hakea?

Voit hakea opiskeluviisumia enintään 3 kuukautta ennen Irlantiin matkustamistasi. Sinun on tehtävä opiskelijaviisumihakemuksesi vähintään muutama kuukausi ennen Irlantiin matkustamista.

ETA-alueen ulkopuolisesta maasta tulevien opiskelijoiden, jotka aikovat opiskella Irlannissa yli 3 kuukauden ajan, on ilmoittauduttava saapumisensa jälkeen asuinalueensa paikalliselle maahanmuuttoviranomaiselle. Heidän passiinsa merkitään ne ehdot ja ajanjakso, jonka ajan heillä on lupa oleskella. Opiskelijoilla, jotka eivät tarvitse viisumia, on oltava 3 000 euroa, kun he rekisteröityvät ensimmäisen kerran.

Muista, että irlantilainen opiskelijaviisumi ei automaattisesti salli useita maahantuloja maahan. Jos luulet, että sinun on poistuttava maasta ja palattava opintojen aikana, sinun on haettava paluuviisumia.

Käsittelyaika

3 Months

Työmahdollisuudet

Jos osallistut tukikelpoisten ohjelmien väliaikaisen luettelon (ILEP) kurssille, passiisi on merkitty leima numero 2, kun rekisteröidyt paikalliselle maahanmuuttovirkailijalle. Sinulla on oikeus ottaa vastaan satunnaista työtä, joka on enintään 20 tuntia osa-aikatyötä viikossa lukukauden aikana tai enintään 40 tuntia viikossa korkeakoulujen loma-aikoina, toisin sanoen kesäkuusta syyskuuhun mukaan lukien ja 15. joulukuuta - 15. tammikuuta.

Jos et osallistu tällaiselle kurssille, sinulla ei ole oikeutta aloittaa osa-aikatyötä tai harjoittaa liiketoimintaa tai ammattia. Saat sitten leiman numero 2A passiisi.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Jotkut syyt, miksi opiskelijaviisumi Irlantiin voidaan evätä, ovat seuraavat:

 • Jos Irlannissa ei ole riittävästi varoja koko vierailun/tutkimuksen kattamiseen.
 • Jos ehdotetulla tutkimuksella ei ole ollut loogista reittiä.
 • Jos on epäjohdonmukaisuuksia, harhaanjohtavia tietoja tai väärennettyjä asiakirjoja.