Keystone logo
Indonesia

Opiskelu Laki sisään Indonesia 2024

Opiskelu paikassa Indonesia

Mikä laki tutkinto Indonesiassa? Indonesian oikeustieteellisen tutkinnon tulee kolmeen kerrokseen. Ensimmäinen, joka vastaa Bachelor of Law, kutsutaan "Sarjana Hukum / SH " Tämä voidaan saavuttaa suoraan lukion. Toinen taso sisältää erikoisuuksia lakimiestä tutkii. Tätä kutsutaan "Magister Hukum / MH ", tai Master Law. Joskus sitä kutsutaan "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Tai Master notaari. Kolmas taso on tohtori laissa. Ensimmäinen taso vaaditaan oikeudellista ammattia lain Korkeakoulujen Indonesiassa perus Ensimmäinen taso lakitutkinto vaatii neljä-seitsemänvuotta opinto Indonesiassa. Aikaa toisen ja kolmannen tasojen ottaa riippuu pitkälti opinnoilla ja määrä kurssia per lukukausi, että hän opiskelija pystyy ottamaan. Tullakseen julkisasiamies tai asianajaja Indonesiassa, opiskelijoiden täytyy osallistua yksi-kaksikuukautta julkisasiamies erikoiskurssi ja siirtää Bar tentti.Lukuvuoden Indonesiassa ei seuraa mitään aikataulun mukaan, mutta joissakin kouluissa seuraa outoa ja jopa lukukauden ohjelma. Odd lukukautta ajaa syyskuusta tammikuuhun. Jopa lukukautta alkaa helmikuu-kesäkuu. Nämä päivät korreloivat uskonnolliset juhlapäivät joidenkin suurimpien uskonnollisten ryhmien maassa. Oikeudellinen tutkimukset Indonesiassa tapahtua maan 's suurten yliopistojen tai oikeustieteellisten tiedekuntien, jotka löytyvät suurempia saaria ja pääasialliset kaupunkialueiden maan. Vaikka jokaisella koululla on oma sääntöjä ja määräyksiä, tutkimus on tiukka, ja testaus koko ohjelma osoittaa, että opiskelija pystyy viimeistelemään opinto on yhteinen. Kustannukset oikeustieteellisen tutkinnon Indonesiassa vaihtelevat ohjelman pituuteen ja yliopistojen valittu. Valtion yliopistot ovat maksuja, jotka ovat hyvin alhaiset, mutta yksityiset yliopistot ovat korkeampia maksuja. Tyypillinen opiskelija viettää noin US 4500 dollari varten lukukauden kursseista Indonesiassa.Opiskelu laki Indonesiassa avaa oven eliniän palvelun kasvava maan valtava väestö. Indonesialainen oikeustieteellisen tutkinnon voi myös avata oven laillista työtä muissa pienissä maissa koko Oseaniassa ja Aasiassa. Opiskelijat, jotka haluavat opiskella lakia Indonesiassa saavat johdatus rikas kulttuuri saarten ja saada syvempää ymmärrystä kulttuurin eri ihmisryhmien.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  229
 • Osuus apuohjelmista

  20
 • Internet-liittymä

  26
 • Paikallinen kuljetus

  9

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  3
 • Elokuvalippu

  3
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Indonesia

Johdatus Indonesia Indonesian tasavallan on saaristossa yli 13400 saaret Kaakkois-Aasiassa ja Oseaniassa. Yli 238 miljoonaa ihmistä elää Indonesiassa, mikä tekee siitä maailman 's neljänneksi väkirikkain maa. Vuosisatojen Indonesia on ollut tärkeä kaupan reitti, ja rikkaat luonnonvarat alueen ovat jatkaneet tehdä kauppaa koko modernin historian. Indonesia on tunnettu leimallisesti monipuolinen kulttuuri, satoja kielten ja etnisten ryhmien koko saarta. Se on myös maailman 's toiseksi korkein monimuotoisuuden ja runsaasti erämaa ja viidakon alueilla, jotka tekevät kaunis paikka vierailla. Mikä on lain System Indonesiassa? Indonesia ' s oikeusjärjestelmän seuraa siviilioikeus järjestelmä ensisijaisesti. Monimuotoisuus maan tuo tapaoikeus monia näkökohtia järjestelmän, ja jotkut Roman Hollannin laki on myös sekoitettu järjestelmään.Maan 's siviililaiksi seuraa pitkälti Hollannin siirtomaa perinteitä, ja sen ensimmäinen laki koulu aloitti Hollannin.

Viisumivaatimukset

 1. Social Visit Visa - paras vaihto-opiskelijoille, yksi merkintä.
 2. Rajoitetun oleskelun viisumi - vain pitkäaikaisiin opintoihin.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (sosiaalisen vierailun viisumi; Rajoitetun oleskelun viisumi)

Hinta ja valuutta

USD 45

Opiskelijaviisumin hinta on noin 45 USD, mutta se voi muuttua ja riippuu maasta, josta haet.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien ulkomaalaisten opiskelijoiden, jotka on hyväksytty opiskelemaan Indonesian yliopistossa, on saatava opiskelijaviisumi.

Tiettyjen maiden kansalaiset voivat oleskella Indonesiassa yhteensä 30 päivää ilman viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee kuitenkin vain vapaa-ajan toimintaa, eikä se anna oikeutta esimerkiksi opiskeluun tai työntekoon.

Joissakin Indonesian suurlähetystöissä (esim. Suomi, Itävalta) on ollut mahdollista hakea viisumityyppiä 211 (turistiviisumi). Tämä viisumi voidaan muuntaa sponsoroiduksi sosiaalisen vierailun viisumiksi saapuessaan Indonesiaan. Kysy paikallisesta Indonesian suurlähetystöstäsi mahdollisuutta hakea tätä viisumia.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Indonesian suurlähetystö tai konsulaatti

On parasta hakea viisumia Indonesian suurlähetystöstä tai konsulaatista kotimaassasi. Indonesian maahanmuuttovirasto sallii nyt myös online-viisumihakemuksen verkkosivustonsa kautta.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Indonesiaan suuntautuvan opiskelijaviisumin edellyttämiä asiakirjoja ovat:

 • Voimassa oleva passi, jossa on vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten (passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Indonesiasta lähdön jälkeen)
 • Kopio passisi tunnistesivusta
 • A täytti hakulomakkeen
 • Kaksi värillistä passikuvaa, 4 x 6 cm
 • Kopio lentolipusta tai sähköisestä lipusta
 • Isäntäyliopiston virallinen hyväksymiskirje
 • Kuitti tai kopio maksetun viisumimaksun kuitista
 • Suurlähetystön kirje. Isäntäyliopiston laatimat suurlähetystökirjeet vahvistavat, että tietty opiskelija tarvitsee Social Visit -viisumin. Suurlähetystökirje on aina osoitettu Indonesian suurlähetystölle tai tietyn maan konsulaatille: oletusarvoisesti tämä on opiskelijan kotimaa.

Saapuessaan viisuminhaltijan on ilmoitettava saapumisestaan lähimpään maahanmuuttovirastoon 7 päivän kuluessa.

Milloin kannattaa hakea?

On suositeltavaa hakea opiskelijaviisumia vähintään 14 päivää ennen lähtöä Indonesiaan. On parasta hakea viisumia heti virallisen hyväksymiskirjeen vastaanottamisen jälkeen.

Sinun on saavuttava Indonesiaan 90 päivän kuluessa viisumin myöntämispäivästä.

Indonesiassa oleskelun enimmäiskesto Social Visit -viisumilla on 60 päivää, ja viisumia on pidennettävä kohteessa kohdeyliopiston antamien ohjeiden mukaisesti. Viisumia voidaan jatkaa kuukaudeksi kerrallaan ja hinta on noin 50 USD.

Rajoitetun oleskelun viisumi on voimassa 5 vuotta ja se on uusittava 1 vuoden välein.

Käsittelyaika

14 Days

Työmahdollisuudet

Kansainväliset opiskelijat eivät yleensä saa työskennellä opintojensa aikana Indonesiassa.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.