Keystone logo
Etelä-Afrikka

Opiskelu Laki sisään Etelä-Afrikka 2024

Opiskelu paikassa Etelä-Afrikka

Mikä laki tutkinto Etelä-Afrikassa? Hankkiminen oikeustieteellisen tutkinnon Etelä-Afrikassa on tarpeen henkilöille, jotka haluavat harjoittaa maassa. Oikeustieteen kandidaatti aste on tarvittava pätevyys henkilöille, jotka haluavat ilmoittautua julkisasiamies tai Attorney maassa. Opiskelijat, jotka haluavat päästä alkuun voidaan syöttää suoraan näihin ohjelmiin opintojen tasolla, vaikka ohjelma on saatavilla myös jatko suunnitelma sekä. Lain korkeakoulutuksesta Maa? Työskentely julkisasiamies tai Attorney Etelä-Afrikassa edellyttää saada tutkinto oikeuden alalla. Useimmissa tapauksissa tämä on tehty niin poikamies 's tutkinnon maassa. Ohjelmat kestävät kahdesta vuosia saada kandidaatti. Se ei tarvita, vaan kannustetaan, että opiskelijat työskentelevät kohti varatuomari Ohjelma viipymättä saatuaan kandidaatin 's tutkinto. Lisäksi, OTT ja PhD ohjelmia ovat myös saatavilla yli master 's ohjelmia.Opiskelijat opiskelemaan lakia Etelä-Afrikassa työskennellä tällä alalla, koska se on edellytys. Heidän opinto sisältää keskitytään sekä käytännön ja oppikirja koulutus, joka on, miten toimia Attorney sekä miten oikeusjärjestelmä toimii maassa. Court laki historia on painopiste. Asianajotoimisto voi toimia notaari tai Esineoikeuteen erikoistunut asianajaja sekä saatuaan heidän erikoistuneet koulutusta. Opiskelijat täytyy istua ja siirtää tarvittavat lisensointi tentti olla jäsen Asianajajaliittoon. Vaatimuksena on, että kuka tahansa myydä palvelujaan Attorney maassa olla jäsen Asianajajaliittoon. Opetusta oikeustieteelliseen täällä vaihtelee merkittävästi. Sen asettaa tahansa lukuisista kouluista, jotka tarjoavat akkreditoitu ohjelmia. Yleensä ohjelmat kestävät neljä vuotta. Kansainvälinen oikeus opiskelijat ovat tervetulleita useimmissa yliopistoissa maassa.Kuitenkin sovellus näitä ohjelmia on tehtävä suoraan kansainvälisen opiskelijan koulun ja hyväksyntä on todennäköisesti vain silloin, kun saatavuus sisällä ohjelmia on olemassa. Joissakin korkeakouluissa ja yliopistoissa täällä, se on vaikea löytää tilaa. Valmistuttuaan opiskelijat voivat jatkaa opintojaan saadakseen PhD tai muita korkeamman tutkinnon alalla. Monet opiskelijat tulevat työelämään ja tarjota oikeudellisia palveluja kuluttajille. Toiset voivat mennä opettamaan alalla tai työskennellä lainkäyttötehtävistä (saatuaan kokemusta.) Usein opiskelija jatkaa opinto rinnalla rakentaa uraa tällä alalla.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  229
 • Osuus apuohjelmista

  30
 • Internet-liittymä

  39
 • Paikallinen kuljetus

  36

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  5
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on maa, joka sijaitsee osoitteessa eteläkärjessä Afrikan mantereen. Se istuu pitkin Etelä-Atlantin ja Intian valtameren ja on lähellä Namibiassa, Zimbabwessa ja Botswanassa. Se on 25. suurin maa maailmassa alueittain on asuu yli 53 miljoonaa ihmistä. Etelä-Afrikka on hyvin monietninen maa, jossa eri kieliä ja kulttuureja. Yli 11 kieltä ovat läsnä täällä, kuten Englanti ja Afrikaans. Tässä ylemmän keskitulotason talouteen, on paljon mahdollisuuksia niille, jotka haluavat opiskella lakia. Mikä on lain System Etelä-Afrikassa? Etelä-Afrikkalainen oikeusjärjestelmä on sekoitus eri tyylejä. On siviilioikeuden komponentti, joka perustuu Alankomaiden lainsäädännön järjestelmään. Common law on myös läsnä täällä, ja on paljon kuin että löytyy Britanniassa. Tapaoikeuden järjestelmä on myös olemassa. Kaiken maan seuraa rikos- ja siviilioikeuden rakenne perustuslakiin.Tuomioistuin järjestelmään maassa sisältää Magistrates 'Courts, korkea tuomioistuimet, perustuslakituomioistuin tuomioistuinten ja korkeimman oikeuden.

Viisumivaatimukset

 1. Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi (aiemmin nimeltään Etelä-Afrikan opintolupa)
 2. Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - Jos olet yli 25-vuotias ja haluat tulla Etelä-Afrikkaan kulttuuri-, talous- tai sosiaalisen vaihdon ohjelmaan, joka järjestetään Etelä-Afrikan oppilaitoksen tai valtion elimen ja vieraan maan välillä.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi; Etelä-Afrikan vaihtoviisumi

Hinta ja valuutta

USD 47

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemusmaksut riippuvat alkuperämaastasi, mutta ovat noin 47 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kansainvälisen opiskelijan, joka haluaa jäädä ja opiskella Etelä-Afrikassa 3 kuukauden (90 päivän) pituiselle kurssille, on haettava opiskelijaviisumia. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Etelä-Afrikan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Saadakseen opiskeluviisumin Etelä-Afrikkaan koulun tai korkeakoulun on ensin täytettävä "oppilaitos". Tämä tarkoittaa, että se on rekisteröitävä joko perusopetuksen laitokselle tai korkeakoulutuksen laitokselle. Joten jos haluat osallistua yksityiseen kielikouluun tai kouluun, joka tarjoaa vain lyhytaikaisia teknisiä kursseja, et ehkä ole oikeutettu Etelä-Afrikan opintoviisumiin.

Huomaa: Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista. Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Etelä-Afrikan korkea komissio, konsulaatti tai suurlähetystö

Saadakseen viisumin Etelä-Afrikkaan opiskelijoiden on otettava yhteyttä Etelä-Afrikan korkeaan komissioon, konsulaattiin tai suurlähetystöön asuinmaassaan.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ensinnäkin sinun on hyväksyttävä opiskelijaksi rekisteröity eteläafrikkalainen koulu, korkeakoulu tai yliopisto ja saatava hyväksymiskirje laitoksen kirjelomakkeelle ja rehtorin tai rekisterinpitäjän allekirjoittama tai puolesta.

Tämän jälkeen sinun on täytettävä väliaikaisen oleskeluluvan hakemuslomake B1-1738 ja vietävä se henkilökohtaisesti kotimaasi Etelä-Afrikan suurlähetystöön, konsulaattiin tai korkeaan komissioon.

Seuraavat asiakirjat on toimitettava BI-1738-hakulomakkeen mukana:

 • passi, joka on voimassa vähintään 30 päivää suunnitellun vierailun päättymisen jälkeen
 • Määrätyn maksun maksaminen
 • Rokotustodistus, jos laki sitä edellyttää
 • Selvitys taloudellisista varoista, joilla katetaan suunnitellut elinkustannukset tasavallassa oleskelun aikana ja maksetaan myös lukukausimaksut. Tämän pitäisi olla tiliotteiden / käytettävissä olevien käteisvarojen / matkasekkien muodossa
 • Todistus lääketieteellisestä vakuutuksesta
 • Käteistalletus, joka vastaa meno-paluulipun arvoa.
 • Afrikkalaisten opiskelijoiden osalta asianomaisen hallituksen sitoumus ottaa täysi vastuu opiskelijasta ja maksaa kaikki kustannukset, jos opiskelija on tarpeen karkottaa
 • Lääketieteelliset ja radiologiset raportit
 • Lyhentämätön syntymätodistus alaikäisten osalta.
 • Alaikäisen tapauksessa oppijan holhoojana toimivan Etelä-Afrikan tasavallassa olevan henkilön tiedot ja tällaisen henkilön kirje, jossa vahvistetaan huoltajuus.
 • Molempien vanhempien suostumus oleskeluun Etelä-Afrikassa tai vanhemmalta, jolla on yksinhuoltajuus, sekä todisteet yksinhuoltajuudesta
 • Virallinen kirje oppilaitokselta, jossa aiot opiskella, vahvistamalla väliaikaisen hyväksynnän ja kurssin keston.
 • Jos olet vähintään 18-vuotias, vaaditaan poliisin selvitystodistus jokaisesta maasta, jossa olet asunut vähintään 12 kuukautta 18 vuoden iästä lähtien.

Haet vaihtolupaa (Etelä-Afrikan vaihtoviisumi) samalla hakemuslomakkeella B1-1738.

Milloin kannattaa hakea?

Hakuajat vaihtelevat maittain, mutta kestävät noin kuusi viikkoa.

Opiskelijaviisumi on voimassa koko opiskelijan kurssin ajan, vaihtoehtoisesti 36 kuukautta kouluissa ja 24 kuukautta muissa oppilaitoksissa.

Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - tämä viisumi myönnetään vaihdon ajaksi, yleensä enintään 12 kuukautta. Etelä-Afrikan vaihtoviisumia ei voi uusia tai pidentää. Kun olet saanut tällaisen luvan, voit hakea väliaikaista tai pysyvää oleskelulupaa vasta, kun olet asunut vähintään vuoden Etelä-Afrikan ulkopuolella.

Käsittelyaika

6 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos sinulla on Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi ja opiskelet korkea-asteen tasolla, voit työskennellä osa-aikaisesti enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana ja kokopäiväisesti lomien aikana.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

On olemassa lukuisia syitä, miksi opiskelijaviisumihakemuksesi Etelä-Afrikkaan voidaan hylätä, kuten:

 • Aihioiden jättäminen lomakkeisiin
 • Valehteleminen mistä tahansa hakemuksessasi
 • Vanhentunut passi ilman tyhjiä sivuja
 • Nimen kirjoittaminen väärin asiakirjoissa
 • Ei ole näyttöä riittävistä varoista