Keystone logo
Espanja

Opiskelu Laki sisään Espanja 2024

Opiskelu paikassa Espanja

Espanjan laki tutkinto on maallinen tiedossa. Monet Espanjan oikeusjärjestyksen ohjelmissa keskitytään Espanjan, Euroopan unioni ja Yhdysvallat oikeusjärjestelmien, vaikka jotkut opettaa siviilioikeuden vain. Tämä multi-järjestelmä lähestymistapa tarjoaa monipuolisen lähestymistavan lainopillinen koulutus. Ansaitseminen oikeustieteellisen tutkinnon Espanjassa hakeminen oikeustieteelliseen edellyttää ylempää koulutusta oikeudessa. Suoritettuaan tarvittavat perustutkintoa työselostus, voit hakea oikeustieteelliseen valintasi. Opiskelemaan lakia Espanjassa, aikovat viettää viisi vuotta lakiopiskelijana, koska sitä pidetään standardin aika Espanjan oikeuden suorittaminen kestää. Valmistuttuaan Espanjan lainsäädännön opiskelijoiden täytyy syöttää kahden vuoden harjoittelujakso. Kun tämä koulutus, opiskelijan on läpäistävä valtiollinen koe ennen harjoitellaan lain. Yksi eduista lakiopiskelijana Espanjassa on kustannus.Jos osallistut julkinen yliopisto, sinun täytyy maksaa "matricula ", joka voi olla useita satoja euroa, mutta loput opetusta katetaan valtion. Tämä tarkoittaa, että voit saavuttaa tutkinnon laki Espanjassa vähän kustannuksia ulkopuolella täysihoito. Jälleen kerran, palkkiot vaihtelevat laitoksen toiselle. Espanja 's korostetaan siviilioikeus tuo erinomaisen työmahdollisuuksia valmistuneista, sekä maassa ja monissa naapurimaissa. Tämä on samantyyppinen laki harjoitetaan Esimerkiksi Alankomaissa, jota pidetään keskus maailman 's lainkäyttömenettely. Myös tutkimalla Espanjassa, mikä edellyttää sujuvuus sekä Espanjan ja Englanti, opiskelijat koulutetaan kaksi maailman 's yleisin kielillä. Tämä yhdistelmä oikeustieteellistä koulutusta ja kielitiede tarjoaa vankan pohjan tulevaisuuden oikeudellinen ura.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  416
 • Osuus apuohjelmista

  42
 • Internet-liittymä

  33
 • Paikallinen kuljetus

  34

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  8
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Espanja

Espanjalla välimerellinen tunnelma ja hieno arkkitehtoninen tarjoukset, on yksi maailman 's suosituimmista kohteista vierailla. Sijaitsee Iberian niemimaan ja veden ympäröimä ja vuoret, sekä maan Portugalin, Espanjan tarjoaa paljon kansainvälistä opiskelija. Maa on pitkä ja rikas kulttuurihistoria ja tarjoaa monenlaisia ​​maasto kuten rannoilla, laitumet, vuoret, ja aavikon kaltainen alueilla. Tunnettu taide, musiikki, ruokaa ja muuta kulttuuritoimintaa Espanja on myös johtava uusiutuvien energialähteiden kehittämiseen, erityisesti alueilla aurinkoenergian ja tuulienergian. Yhdistelmä hyviä yliopistoja, puhuttu kieli ympäri maailmaa ja houkutteleva kosmopoliittinen elämäntapa Espanjan ihmiset tekevät siitä houkuttelevan ihmiset haluavat opiskella ulkomailla. Kiinnostuneet lakiopiskelijana huomaamaan, että maan 's top yliopistot tarjoavat erinomaiset oikeudellisia ohjelmia harkita.Laki System Espanjassa Espanja seuraa siviili- oikeudelliset perinteet ja ohjaa Espanjan perustuslain ensisijaisena oikeuslähteenä. Kun tulkinta on tehty, Tribunal perustuslaillinen hoitaa asioita. Tuomioistuin järjestelmä sisältää ylimmän oikeusasteen tuomioistuimen, kansallisen tuomioistuimen, maakunnalliset tuomioistuimet, kunnalliset tuomioistuimet, jotka osallistuvat siviili- tarpeisiin itsehallintoalueiden.

Viisumivaatimukset

EU:n/ETA:n tai Sveitsin ulkopuoliset opiskelijat, jotka haluavat osallistua opiskelijavaihtoon, suorittaa tutkimusta tai harjoittelua tai työskennellä palkattomana harjoittelijana tai vapaaehtoisena Espanjassa yli kolmen kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (tyyppi D)

Hinta ja valuutta

EUR 160

Opiskelijaviisumin hinnat Espanjaan ovat noin 160 euroa. Viisumianomismaksu voi muuttua milloin tahansa.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n/ETA:n tai Sveitsin kansalaiset eivät tarvitse opiskelijaviisumia Espanjassa oleskelunsa pituudesta riippumatta. EU / ETA / Sveitsin opiskelijat eivät tarvitse viisumia asuakseen Espanjassa, mutta heidän on rekisteröidyttävä paikallisille viranomaisille ja hankittava oleskelutodistus.

Kaikkien muiden maiden kansalaiset tarvitsevat opiskelijaviisumin, jos he aikovat oleskella ja opiskella yli 90 päivää Espanjassa. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Espanjan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Espanjan konsulaatti tai suurlähetystö

Voit hakea opiskeluviisumia Espanjan konsulaatista tai suurlähetystöstä kotimaassasi.

Verkkosivusto:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin voit hakea opintoviisumia, sinun on löydettävä kurssi tai ohjelma virallisesti tunnustetun laitoksen kanssa Espanjassa. Tämän jälkeen sinun on saatava organisaatiolta virallinen vahvistus siitä, että sinut on hyväksytty kurssille tai ohjelmaan, todistuksen tai hyväksymiskirjeen muodossa. Kun sinulla on tämä, voit ottaa yhteyttä Espanjan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi ja hakea opiskelijaviisumia.

Se, mitä tarkalleen vaaditaan, voi vaihdella konsulaatista konsulaattiin, mutta yleensä sinun on näytettävä passisi sekä seuraavat:

 • tiedot Espanjassa tekemästäsi tutkimuksesta, harjoittelusta tai tutkimuksesta, mukaan lukien opiskelutunnit viikossa (vähintään 20);
 • todiste siitä, että sinulla on sairausvakuutus;
 • lääkärintodistus, joka vahvistaa, että sinulla ei ole sairauksia, jotka edellyttäisivät karanteenia;
 • todiste siitä, että sinulla on varat tukeaksesi sinua Espanjassa oleskelusi ajan (esim. apurahatiedot, espanjalainen pankki, joka osoittaa riittävät varat, tai kirje vanhemmilta / huoltajilta, jotka ottavat täyden taloudellisen vastuun);
 • tiedot siitä, missä asut;
 • rikosrekisteritodistus, jonka kotimaasi asianomaiset viranomaiset ovat myöntäneet viimeisten viiden vuoden aikana.

Jos oleskelet Espanjassa yli kuusi kuukautta opiskellaksesi, sinun on haettava opiskelijan oleskelulupaa 30 päivän kuluessa Espanjaan saapumisesta. Haet sitä paikallisesta ulkomaalaistoimistosta (Oficina de Extranjeros) tai poliisiasemalta. Kortti on voimassa vuoden ja voit uusia sen joka vuosi viideksi vuodeksi niin kauan kuin jatkat opintojasi.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun on haettava viisumia kahdesta kolmeen kuukauteen ennen kuin aiot matkustaa Espanjaan, jotta hakemuksesi käsittelyyn jää aikaa.

Yleensä opiskelijaviisumi Espanjassa myönnetään koko opintojakson ajaksi. Voit uusia opiskelijaviisumisi pidentääksesi opintojasi edelleen tai aloittaaksesi uuden opintojakson Espanjassa. Älä yritä lähettää opiskelijaviisumihakemustasi yli neljä kuukautta etukäteen tai alle 7 viikkoa ennen lähtöpäivää, muuten hakemusta ei hyväksytä.

Jos opintosi Espanjassa kestävät yli kuusi kuukautta, sinun on haettava vuoden kestävää opiskelijan oleskelulupaa. Opiskelijan oleskelulupa on uusittava vuosittain.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Espanjan oleskelulupa oikeuttaa sinut työskentelemään joko osa-aikaisesti tai tilapäisesti, kunhan et käytä ansaitsemiasi rahoja elättääksesi itsesi Espanjassa ollessasi. Voit työskennellä enintään 20 tuntia viikossa opiskelun aikana, kunhan se ei häiritse opintojasi. Sinut työllistävän yrityksen on hankittava sinulle työlupa ulkomaalaistoimistosta. Työsopimuksesi ei saa ylittää opiskeluviisumin kestoa.

Jos suoritat harjoittelun osana kurssiasi, jolle oleskelulupasi on myönnetty, et tarvitse työlupaa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tässä on joitain syitä, miksi opiskelijaviisumi Espanjaan voidaan evätä:

 • Aiemmat tai nykyiset rikolliset toimet
 • Riittämätön selitys suunnitellun oleskelun tarkoitukselle ja olosuhteille
 • Riittämättömät toimeentulovarat
 • Virheellinen matkavakuutus
 • Ei esitetä todistetta majoituksesta
 • Epäsuotuisa Schengen-viisumitilanne - Schengen-viisumirajoitusten noudattamatta jättäminen (eli sallitun oleskeluajan ylittäminen Schengen-alueella, esitetyn matkareitin noudattamatta jättäminen - ohittamalla oleskelu enimmäkseen Schengen-alueen pääkohdemaassa ja niin edelleen).