Keystone logo
Brasilia

Opiskelu Laki sisään Brasilia 2023

Opiskelu paikassa Brasilia

Mikä laki tutkinto Brasilia? Brasiliassa lakia opetetaan perustutkintoa ohjelma. Kun olet valmis, opiskelija on kandidaatin 's tutkinto oikeudessa. Se löytyy myös yksityisoikeudellisia kouluissa. Mikä tahansa oikeudellinen tutkinto on akkreditoitu National komission oikeudellisen koulutuksen ja OAB liittovaltion Counsil. Virallisesti oikeustieteellisen tutkinnon Brasiliassa on ylempää tutkintoa Lait ja yhteiskuntatieteet. Oikeustieteen tohtori, joka vaatii lisää tutkimusta, on myös vaihtoehto tässä. Se vaatii lisätutkimusta sekä käytännön alalla. Laki Korkeakoulujen Brasiliassa Brasiliassa on suuri määrä oikeustieteellisten tiedekuntien ja sen seurauksena monet Bützow läsnä. Itse asiassa yksi maan 's suurimmissa kaupungeissa, Sao Paulo, on olemassa joitakin 222000 lakimiehet läsnä. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin useimmissa kaupungeissa Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Kuitenkin on olemassa todellinen tarve päteviä ammattilaisia ​​täällä koska monet asianajajat ovat alle hyvämaineinen.Opiskelija, joka haluaa harjoittaa lakimiehen Brasiliassa täytyy tehdä kaikki hänen tutkimuksia ja sitten ilmoittautua kurssi lain ohjelmien yksi monista kouluista, joita on enemmän kuin 1000. Opiskelija jälkeen on valmistunut kyseisestä koulu. Sitten, kun hän tutkinnon, opiskelijan pitää välittää Bar testi. Tämä on monipuolinen testi, joka voi olla erittäin haastavaa. Se hallinnoi Asianajajaliiton Brasilian. Yleensä koulutus kestää noin viisi vuotta. Kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat ilmoittautua oikeuden ohjelmien Brasiliassa, ensimmäinen askel on soveltaa yksi korkeakoulujen toivottaa kansainväliset opiskelijat. Opiskelijat tulee olla varaa maksaa itselleen, heidän koko koulutuksen, ja täytyy saada opiskelija viisumi, jonka koulu voi auttaa oppilasta saavuttamaan. Etsitkö pitkällä aikavälillä on tarve päteviä ammattilaisia ​​täällä, mutta siellä on runsaasti haaste samoin.Hyvin päteviä opiskelija tulee soveltaa itseään kunnolla saadakseen oikeutta koulutustaso.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  174
 • Osuus apuohjelmista

  22
 • Internet-liittymä

  18
 • Paikallinen kuljetus

  39

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  6
 • Elokuvalippu

  6
 • Tuoppi paikallista olutta

  1

Tietoja Brasilia

Brasilia on suurin maa Etelä-Amerikassa. Se on myös tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän modernia elämää ja maaseudun elämää. Brasilia, joka rajautuu Venezuela, Guyana, Suriname, ja lukuisat muut maat, on suuri yksi eri tavoin. Se on seitsemänneksi suurin BKT maailmassa. Se on koti 201000000 ihmisiä. Se on myös joitakin mielenkiintoisimmista tapahtuvat muutokset kuten maa kasvaa vaatimuksiin sen nuoremmilla. Niille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella lakia Brasiliassa, on paljon lupaavia mahdollisuuksia, mukaan lukien tarve päteviä ammattilaisia. Brasilia tarjoaa kansainvälinen matkailu viisumeja opiskelijoille, jotka on hyväksytty maan kouluista. Olennaiset seikat Brasilia - Brasilia on monimutkainen ja kompakti järjestelmä jokien, jotka sisältävät Amazon, Negro ja Parana Rivers.Amazon on suurin vesimäärän sisältämä tahansa joki maailmassa ja on toiseksi pisin joki maapallolla - Lähes neljäsosa maailman 's sademetsien löytyvät Brasiliasta, enimmäkseen koostuu Amazonin viidakkoon. Amazonin sademetsä on myös koti useamman lajin apinoita kuin mikään muu paikka maapallolla - Jalkapallo (Futebol) on Brasilian 's suosituin urheilulaji. Opiskelijat huomaavat, että kaikki keskisuuresta suureen kaupunkiin he vierailevat opiskellessaan Brasilia on yksi tai useampi jalkapallostadioneilta - Kolmasosa Brasilian 's kaksi miljoonaa asukasta työskentelee maatalouden alalla.Kahvipavut, maissi, vehnä, sokeriruoko, riisi ja soija ovat Brasilia ensisijainen viljelykasvien - Yksi seitsemästä ihmeestä maailman, Kristus Vapahtaja patsas, löytyy Rio De Janeiro pääkaupunki Brasilia on Brasilia, jossa suuret korkeakoulut kuten yliopiston Brasilia, Cental yliopiston Brasilia (UniCEUB) ja katolisen yliopiston Brasilia (UCB) sijaitsevat - Antropologit ovat arvioineet, että peräti 60 heimot olemassa Amazonin sademetsää, joka on vielä yhteyttä sivilisaatioon Mikä on lain System Brasiliassa? Brasilian oikeusjärjestelmä voi olla monimutkaista. Maa on liittotasavallan, jossa lakeja valtion, kuntien ja liittovaltion tasolla. Kanssa kodifioitu oikeusjärjestelmä, kunkin osan hallitus on omat lait perustuvat erityistilanteessa Kyseisten lakien ja miten niitä sovelletaan. Tuomioistuin järjestelmä auttaa valvomaan lakeja, joista asianajajat ovat tarpeen edustaa yksilöitä.Liittovaltion perustuslaki on tärkein hallintoelin osa oikeusjärjestelmää.

Visa Requirements

All student visas in Brazil are called Temporary Visa IV, or VITEM-IV.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Student Visa (VITEM-IV)

Hinta ja valuutta

The prices for student visas to Brazil vary depending on the nationality of the applicant. The following cost can be subject to change:

 • For United Arab Emirates citizens: USD 95
 • For France citizens: USD 140
 • For United Kingdom citizens whose visa validity is up to 180 days: USD 40
 • For United Kingdom citizens whose visa validity exceeds 180 days: USD 195
 • For United States citizens: USD 160
 • For citizens from any other country: USD 40

Kuka voi hakea viisumia?

All foreigners that want to study in Brazil - without any immigration goals or intent to perform paid activities that are not internships - need to apply for a student visa. The main requirement to get a student visa is that you are enrolled at a Brazilian university that is registered with the Ministry of Education in Brazil.

Missä voit tehdä hakemuksen?

At the nearest General Consulate or Brazilian Embassy

You can apply for a student visa to Brazil at the nearest General Consulate or Brazilian Embassy.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

You should consult your Consulate General's website to obtain a student visa application, a list of requirements, and to verify the application process and timetable. Definitely make the appointment with your consulate or embassy as soon as possible.

In order to apply for a VITEM-IV, it is necessary to prepare the following documentation:

 • Applicants passport which cannot expire within 6 months and must have at least two blank pages
 • One Visa Application Form per applicant, generated online
 • Two 3cm x 4cm sized photos
 • Proof of residence within the jurisdiction of the Consular Section of the Embassy for the past 12 months
 • Non-criminal record certificate issued by the applicant's local Police Department for applicants over the age of 18, issued less than 90 days before the application
 • Proof of scholarship, if not, proof of financial capability to pay for the whole duration of the course
 • Proof of enrollment in the institution certifying that the applicant will be attending a course of study, clearly stating the amount of class hours per week
 • Notarized birth certificate or declaration
 • Certificate issued by the previous education institution stating the level of schooling of the applicant
 • Should the applicant be under the age of 18 and not travel with their parents or guardians, a notarized copy of birth certificate sworn translated into Portuguese or English and an Authorization for Brazilian Visa Issuance for Minors signed by both parents or legal guardians at a public notary
 • Health insurance valid in Brazil offering coverage for treatment and hospitalization, or PB4 in case of students from Portugal

Milloin kannattaa hakea?

The processing time can be quick and only take a couple of days, but this depends on the country.

The VITEM-IV are valid for up to one year at a time, depending on which course the student is enrolled in, and can be renewed as many times as necessary in order for the student to finish the course. The request for extending the visa must be done at a Federal Police Department or at the Ministry of Justice within 30 days before the current visa expires. In order to renew the visa after one year, you will need to show documentation from the university which proves you have reasonable attendance and performance to continue the course.

For interns, the student visa is valid for one year and cannot be renewed.

After the student visa is granted to the applicant, the student has three months to enter Brazil. After entering Brazil, the student has up to 30 days to register with the Federal Police Department of the city in which they will live.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Those who come to Brazil with a VITEM-IV are not allowed to engage in paid activities that are not internships. However, foreign students that are willing to be interns in Brazil are allowed to perform paid activities. For internships of up to four months, there is no need for a formal link with a Brazilian educational institution. For internships lasting longer than four months, a formal link with a Brazilian education institution is mandatory.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?