Keystone logo
Brasilia

Opiskelu Laki sisään Brasilia 2024

Opiskelu paikassa Brasilia

Mikä laki tutkinto Brasilia? Brasiliassa lakia opetetaan perustutkintoa ohjelma. Kun olet valmis, opiskelija on kandidaatin 's tutkinto oikeudessa. Se löytyy myös yksityisoikeudellisia kouluissa. Mikä tahansa oikeudellinen tutkinto on akkreditoitu National komission oikeudellisen koulutuksen ja OAB liittovaltion Counsil. Virallisesti oikeustieteellisen tutkinnon Brasiliassa on ylempää tutkintoa Lait ja yhteiskuntatieteet. Oikeustieteen tohtori, joka vaatii lisää tutkimusta, on myös vaihtoehto tässä. Se vaatii lisätutkimusta sekä käytännön alalla. Laki Korkeakoulujen Brasiliassa Brasiliassa on suuri määrä oikeustieteellisten tiedekuntien ja sen seurauksena monet Bützow läsnä. Itse asiassa yksi maan 's suurimmissa kaupungeissa, Sao Paulo, on olemassa joitakin 222000 lakimiehet läsnä. Tämä on huomattavasti vähemmän kuin useimmissa kaupungeissa Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Kuitenkin on olemassa todellinen tarve päteviä ammattilaisia ​​täällä koska monet asianajajat ovat alle hyvämaineinen.Opiskelija, joka haluaa harjoittaa lakimiehen Brasiliassa täytyy tehdä kaikki hänen tutkimuksia ja sitten ilmoittautua kurssi lain ohjelmien yksi monista kouluista, joita on enemmän kuin 1000. Opiskelija jälkeen on valmistunut kyseisestä koulu. Sitten, kun hän tutkinnon, opiskelijan pitää välittää Bar testi. Tämä on monipuolinen testi, joka voi olla erittäin haastavaa. Se hallinnoi Asianajajaliiton Brasilian. Yleensä koulutus kestää noin viisi vuotta. Kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat ilmoittautua oikeuden ohjelmien Brasiliassa, ensimmäinen askel on soveltaa yksi korkeakoulujen toivottaa kansainväliset opiskelijat. Opiskelijat tulee olla varaa maksaa itselleen, heidän koko koulutuksen, ja täytyy saada opiskelija viisumi, jonka koulu voi auttaa oppilasta saavuttamaan. Etsitkö pitkällä aikavälillä on tarve päteviä ammattilaisia ​​täällä, mutta siellä on runsaasti haaste samoin.Hyvin päteviä opiskelija tulee soveltaa itseään kunnolla saadakseen oikeutta koulutustaso.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  185
 • Osuus apuohjelmista

  23
 • Internet-liittymä

  19
 • Paikallinen kuljetus

  41

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  7
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Brasilia

Brasilia on suurin maa Etelä-Amerikassa. Se on myös tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän modernia elämää ja maaseudun elämää. Brasilia, joka rajautuu Venezuela, Guyana, Suriname, ja lukuisat muut maat, on suuri yksi eri tavoin. Se on seitsemänneksi suurin BKT maailmassa. Se on koti 201000000 ihmisiä. Se on myös joitakin mielenkiintoisimmista tapahtuvat muutokset kuten maa kasvaa vaatimuksiin sen nuoremmilla. Niille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella lakia Brasiliassa, on paljon lupaavia mahdollisuuksia, mukaan lukien tarve päteviä ammattilaisia. Brasilia tarjoaa kansainvälinen matkailu viisumeja opiskelijoille, jotka on hyväksytty maan kouluista. Olennaiset seikat Brasilia - Brasilia on monimutkainen ja kompakti järjestelmä jokien, jotka sisältävät Amazon, Negro ja Parana Rivers.Amazon on suurin vesimäärän sisältämä tahansa joki maailmassa ja on toiseksi pisin joki maapallolla - Lähes neljäsosa maailman 's sademetsien löytyvät Brasiliasta, enimmäkseen koostuu Amazonin viidakkoon. Amazonin sademetsä on myös koti useamman lajin apinoita kuin mikään muu paikka maapallolla - Jalkapallo (Futebol) on Brasilian 's suosituin urheilulaji. Opiskelijat huomaavat, että kaikki keskisuuresta suureen kaupunkiin he vierailevat opiskellessaan Brasilia on yksi tai useampi jalkapallostadioneilta - Kolmasosa Brasilian 's kaksi miljoonaa asukasta työskentelee maatalouden alalla.Kahvipavut, maissi, vehnä, sokeriruoko, riisi ja soija ovat Brasilia ensisijainen viljelykasvien - Yksi seitsemästä ihmeestä maailman, Kristus Vapahtaja patsas, löytyy Rio De Janeiro pääkaupunki Brasilia on Brasilia, jossa suuret korkeakoulut kuten yliopiston Brasilia, Cental yliopiston Brasilia (UniCEUB) ja katolisen yliopiston Brasilia (UCB) sijaitsevat - Antropologit ovat arvioineet, että peräti 60 heimot olemassa Amazonin sademetsää, joka on vielä yhteyttä sivilisaatioon Mikä on lain System Brasiliassa? Brasilian oikeusjärjestelmä voi olla monimutkaista. Maa on liittotasavallan, jossa lakeja valtion, kuntien ja liittovaltion tasolla. Kanssa kodifioitu oikeusjärjestelmä, kunkin osan hallitus on omat lait perustuvat erityistilanteessa Kyseisten lakien ja miten niitä sovelletaan. Tuomioistuin järjestelmä auttaa valvomaan lakeja, joista asianajajat ovat tarpeen edustaa yksilöitä.Liittovaltion perustuslaki on tärkein hallintoelin osa oikeusjärjestelmää.

Viisumivaatimukset

Kaikkia Brasilian opiskelijaviisumeja kutsutaan väliaikaiseksi viisumiksi IV tai VITEM-IV: ksi.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (VITEM-IV)

Hinta ja valuutta

Brasiliaan suuntautuvien opiskelijaviisumien hinnat vaihtelevat hakijan kansalaisuuden mukaan. Seuraavat kustannukset voivat muuttua:

 • Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansalaisille: 95 USD
 • Ranskan kansalaisille: 140 USD
 • Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset, joiden viisumi on voimassa enintään 180 päivää: 40 USD
 • Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset, joiden viisumi on voimassa yli 180 päivää: 195 USD
 • Yhdysvaltain kansalaisille: 160 USD
 • Minkä tahansa muun maan kansalaisille: 40 USD

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien ulkomaalaisten, jotka haluavat opiskella Brasiliassa - ilman maahanmuuttotavoitteita tai aikomusta suorittaa maksettua toimintaa, joka ei ole harjoittelupaikkaa - on haettava opiskelijaviisumia. Tärkein vaatimus opiskelijaviisumin saamiseksi on, että olet ilmoittautunut Brasilian yliopistoon, joka on rekisteröity Brasilian opetusministeriöön.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Lähimmässä pääkonsulaatissa tai Brasilian suurlähetystössä

Voit hakea opiskelijaviisumia Brasiliaan lähimmästä pääkonsulaatista tai Brasilian suurlähetystöstä.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Sinun tulee tutustua pääkonsulaattisi verkkosivustoon saadaksesi opiskelijaviisumihakemuksen, luettelon vaatimuksista ja tarkistaaksesi hakuprosessin ja aikataulun. Tee ehdottomasti tapaaminen konsulaattisi tai suurlähetystösi kanssa mahdollisimman pian.

VITEM-IV: n hakemiseksi on tarpeen laatia seuraavat asiakirjat:

 • Hakijan passi, jonka voimassaolo ei voi päättyä 6 kuukauden kuluessa ja jossa on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua
 • Yksi viisumihakemuslomake hakijaa kohden, luotu verkossa
 • Kaksi 3cm x 4cm kokoista valokuvaa
 • Todistus suurlähetystön konsuliosaston lainkäyttöalueella asumisesta viimeisten 12 kuukauden ajalta
 • Hakijan paikallisen poliisilaitoksen yli 18-vuotiaille hakijoille myöntämä muu kuin rikosrekisteritodistus, joka on myönnetty alle 90 päivää ennen hakemusta
 • Todistus apurahasta, jos ei, todiste taloudellisesta kyvystä maksaa koko kurssin ajan
 • Todistus ilmoittautumisesta laitokseen, joka todistaa, että hakija osallistuu opintojaksoon, ja jossa ilmoitetaan selvästi luokan tuntien määrä viikossa
 • Notaarin vahvistama syntymätodistus tai -ilmoitus
 • Edellisen oppilaitoksen antama todistus, jossa ilmoitetaan hakijan koulutustaso
 • Jos hakija on alle 18-vuotias eikä matkusta vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa, notaarin vahvistama kopio portugaliksi tai englanniksi käännetystä syntymätodistuksesta ja molempien vanhempien tai laillisten holhoojien allekirjoittama valtuutus Brasilian viisumin myöntämiseen alaikäisille julkisessa notaarissa
 • Brasiliassa voimassa oleva sairausvakuutus, joka kattaa hoidon ja sairaalahoidon, tai PB4, jos kyseessä on Portugalista tulevat opiskelijat

Milloin kannattaa hakea?

Käsittelyaika voi olla nopea ja kestää vain pari päivää, mutta tämä riippuu maasta.

VITEM-IV on voimassa enintään vuoden kerrallaan riippuen siitä, mille kurssille opiskelija on ilmoittautunut, ja se voidaan uusia niin monta kertaa kuin on tarpeen, jotta opiskelija voi suorittaa kurssin loppuun. Viisumin jatkamista koskeva pyyntö on tehtävä liittovaltion poliisilaitoksella tai oikeusministeriössä 30 päivän kuluessa ennen nykyisen viisumin voimassaolon päättymistä. Jotta viisumi voidaan uusia vuoden kuluttua, sinun on esitettävä yliopiston asiakirjat, jotka osoittavat, että sinulla on kohtuullinen läsnäolo ja suorituskyky kurssin jatkamiseksi.

Harjoittelijoiden opiskelijaviisumi on voimassa yhden vuoden, eikä sitä voi uusia.

Kun opiskelijaviisumi on myönnetty hakijalle, opiskelijalla on kolme kuukautta aikaa saapua Brasiliaan. Brasiliaan saapumisen jälkeen opiskelijalla on enintään 30 päivää aikaa rekisteröityä sen kaupungin liittovaltion poliisilaitokselle, jossa he asuvat.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Ne, jotka tulevat Brasiliaan VITEM-IV: n kanssa, eivät saa harjoittaa maksullista toimintaa, joka ei ole harjoittelupaikkoja. Ulkomaiset opiskelijat, jotka ovat halukkaita olemaan harjoittelijoita Brasiliassa, saavat kuitenkin suorittaa maksullista toimintaa. Enintään neljän kuukauden harjoittelupaikoissa ei tarvita muodollista yhteyttä Brasilian oppilaitokseen. Yli neljä kuukautta kestävissä harjoittelupaikoissa muodollinen yhteys brasilialaiseen oppilaitokseen on pakollinen.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?