Keystone logo
Belgia

Opiskelu Laki sisään Belgia 2024

Opiskelu paikassa Belgia

Ansaitseminen Law tutkinto Belgia ansaita oikeustieteellisen tutkinnon Belgiassa ei edellytä opiskelijat siirtää ennalta pääsykoe kuin tarvitaan muutamia muita astetta. Vaikka sekoittaminen Alankomaiden, Ranskan ja joitakin saksalaisia ​​korkeakoulujen Belgia voi olla hämmentävää, he ovat kaikki hyväksyneet asetukset tarjoamat Bolognan prosessi, joka edellyttää samanlaista AMK 's, Master ' s ja tohtorin tutkinto järjestelmä seuraa mukaan muissa Euroopan maissa. Sisäänpääsy Belgian Bar jälkeen sallitaan viiden vuoden lakiopiskelijana, tai kun ansaita Master of Law (OTK). Lukukausimaksut hallitus Belgian säätelee korkeakoulutuksen lukukausimaksuja kaikille julkisen yliopistot ja korkeakoulut. Nämä maksut perustuvat kykyyn opiskelija (tai opiskelijan 's perhe) maksaa määrän sääliä tuloja. Esimerkiksi pienituloiset (apurahasta) opiskelijat saavat täyden apupaketteja ja yleensä maksaa lukukausimaksuja nopeudella 100 euroa (135 dollaria USD).Opiskelijat pitää "ei-apurahan " maksaa täyden lukukausimaksuja 600 euroa (800 dollaria USD). Jälleen kerran, nämä hinnat voivat vaihdella eri laki koulusta muille. Työpaikat Äskettäin työttömyysaste Belgian laskenut huomattavasti, kun taantuma Yhdysvalloissa ja Euroopassa on vihdoin alkanut parantua, rohkaiseva merkki siitä, että on myös pyydettäessä Pankki Englanti harkita nostamalla korkoja. Näin ollen työllistymismahdollisuuksia oikeustieteen opiskelijoita, jotka haluavat käytännön Belgian lainsäädäntöä olisi edelleen vastattava nopeasti parantaa talouden ja työmarkkinoilla.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  414
 • Osuus apuohjelmista

  64
 • Internet-liittymä

  49
 • Paikallinen kuljetus

  49

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  10
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  4

Tietoja Belgia

Euroopan unioni 's perustajajäsen Belgia (Belgian kuningaskunta) sijaitsee Länsi-Euroopassa ja isännöi tärkeitä kansainvälisten järjestöjen, kuten EU: n päämajan ja Naton. Edustaa selvä kulttuurinen raja, joka erottaa Latinalaisen Euroopan maissa ja germaaninen maissa, Belgiassa asuu ranskankielinen belgialaiset, hollanninkielinen Flanderin belgialaiset ja saksankielinen yhteisö samoin. Kielellisen monimuotoisuuden ja pitkä historia poliittisten konfliktien viiden viime vuosisatojen on yhdistetty antaa Belgialle monimutkainen hallitus koostuu liittovaltion parlamentaarinen demokraattinen ja perustuslaillinen monarkia periaatteita. Joka koostuu edustajainhuoneen ja senaatin, Belgia 's liittovaltion parlamentin sisältää nimettyjä edustajia, vaaleilla valitut poliitikot ja kuningas ' s lapset, jotka pidetään "Senators Right ".Belgia on myös yksi harvoista maailman maista, joka on pakollinen äänestäminen, mikä luonnollisesti antaa sille poikkeuksellisen korkea äänestysprosentti hinnat. Belgia 's valtionpäämies on kuningas, vaikka hänen valta rajoittuu nimittämisestä pääministeri (jossa luottamuslause edustajainhuoneen) sekä useita muita oikeuksia. Peräisin periaatteista Code Civil, Belgia n oikeusjärjestelmä tukee siviilioikeus, jossa korkein oikeus ja hovioikeus edustaa maan 's korkeimmat tuomioistuimet. Belgia ' s Oikeusjärjestelmä neljä tasoa tavallisten tuomioistuinten olemassa Belgia: "Tribunal de première instance " (alemman tason nuorten rikos- ja riita-tuomioistuin), "Tribunal des Juges de Paix " ja "Tribunal de Police " --civil ja rikostuomioistuin, vastaavasti.Äskettäin hallitus lisäsi vero tuomioistuimen tai kammion Tribunal de première instance, joka päättää oikeusprosessit koskevat liiketoiminnan ja henkilökohtaisen veroasioita. Vain yksi belgialainen tuomioistuin on tuomaristo - Cour d 'Assises --which kuulee vakavista rikoksista kuten tappo, kidnappauksesta ja murhasta. Rangaistus vakavista rikoksista käyttöön asianmukaista vankeusrangaistusten määritetty tuomaristo, koska kuolemanrangaistus on lakkautettu vuodesta 1996. Vaikka Belgian oikeuden seuraa tarkasti Ranskan 's law -järjestelmä, käytetyt kielet oikeudenkäynnissä, onko Ranskan tai Hollannin, riippuu missä tuomioistuin sijaitsee Belgiassa. Kuitenkin molempia kieliä käytetään Brysselissä tuomioistuimissa.

Viisumivaatimukset

EU:n/ETA:n/Sveitsin ulkopuolisten maiden kansalaisille, jotka haluavat opiskella Belgiassa yli 90 päivää.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

D-viisumi (pitkäaikaista oleskelua varten myönnetty kansallinen viisumi)

Hinta ja valuutta

USD 200

Voit odottaa maksavasi 200 dollaria tai enemmän viisumihakemuksesi käsittelystä. Maksut voivat muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet EU/ETA/Sveitsin kansalainen, et tarvitse viisumia opiskellaksesi Belgiassa. Sinun tulee kuitenkin olla ilmoittautunut tunnustettuun yliopistoon tai korkeakouluun päätoimekseen Belgiassa, sinulla on oltava riittävät varat kulujen kattamiseen opiskellessasi Belgiassa ja sinulla on oltava riittävä sairausvakuutus.

Jos olet EU/ETA/Sveitsin ulkopuolisen maan kansalainen, sinun on todennäköisesti haettava sitä, jotta voit ilmoittautua siellä korkeakouluopiskelijaksi yli kolmeksi kuukaudeksi. Joidenkin maiden (kuten Yhdysvaltojen) opiskelijoiden ei tarvitse hankkia viisumia Belgiaan, jos heidän oleskelunsa kestää enintään 90 päivää.

Ennen kuin voit hakea belgialaista opiskelijaviisumia, sinun on yleensä hyväksyttävä kurssille tai opinto-ohjelmaan tunnustetussa belgialaisessa yliopistossa tai oppilaitoksessa.

Kiinan kansantasavallan opiskelijoiden on hankittava akateemisen arviointikeskuksen (APS) myöntämä akateeminen arviointitodistus ennen kuin heillä on lupa ilmoittautua Belgian korkeakouluun. Tämä APS-todistus vaaditaan opiskelijaviisumin saamiseksi Belgiaan. Tutkimus koostuu tutkintotodistuksen teknisestä arvioinnista ja haastattelusta.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Belgian suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun tulee hakea opiskelijaviisumia kotimaasi Belgian suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin haet opiskelijaviisumia Belgiaan, sinun on ensin hyväksyttävä kurssille akkreditoidussa oppilaitoksessa ja maksettava rekisteröintimaksut (tämä palautetaan, jos viisumihakemuksesi hylätään). Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinun on otettava yhteyttä lähimpään Belgian suurlähetystöön tai konsulaattiin maassasi. Suurlähetystö auttaa sinua selvittämään, tarvitsetko opiskelijaviisumin, ja opastaa sinua viisumihakemuksen läpi.

Opiskelijaviisumihakemustasi varten sinua voidaan pyytää toimittamaan seuraavat tiedot:

 • voimassa oleva passi/matkustustunnus;
 • todiste siitä, että sinulla on paikka tunnustetussa laitoksessa;
 • kopiot koulutustodistuksista;
 • yksityiskohdat kurssista;
 • todisteet riittävistä varoista elinkustannusten, opiskelu-, terveydenhuolto- ja kotiuttamiskustannusten kattamiseksi (617 euroa kuukaudessa lukuvuonna 2015–2016)
 • lääkärintodistus;
 • todiste siitä, että sinulla ei ole rikosrekisteriä, jos olet yli 21-vuotias.

Voit todistaa hyväksyntäsi tunnustetussa laitoksessa antamalla jonkin seuraavista:

 • virallinen vahvistus rekisteröitymisestä ohjelmaan;
 • todistus, joka osoittaa, että sinulla on pääsy ennakoituihin opintoihin;
 • todistus ilmoittautumisestasi valintakokeisiin.

Sinua voidaan myös pyytää toimittamaan kirje, jossa kerrotaan, miksi olet valinnut tietyn kurssin, miksi haluat opiskella Belgiassa ja miten tämä hyödyttää sinua. Lisäksi sinua voidaan myös pyytää osoittamaan jonkin verran kielitaitoa kielellä, jolla kurssia opetetaan.

Kahdeksan päivän kuluessa saapumisestasi Belgiaan sinun on käytävä paikallishallinnon toimistoissa/kaupungintalolla (maison communale/gemeentehuis) pyytääksesi oleskelulupaasi ja rekisteröityäksesi ulkomaalaisen väestörekisteriin.

Milloin kannattaa hakea?

Pitkäaikaisen oleskelun opiskeluviisumia varten on suositeltavaa varata aika suurlähetystöön vähintään kaksi kuukautta ennen lähtöäsi. Jos sinulla on lyhytaikainen viisumi, varaa aika vähintään 3 viikkoa ennen lähtöäsi.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta. Voit hakea oleskelulupasi uusimista vuosittain, noin 30–45 päivää ennen sen voimassaolon päättymispäivää.

Käsittelyaika

2 Months

Työmahdollisuudet

Jos olet ulkomaalainen opiskelija, joka on kirjoilla belgialaisessa oppilaitoksessa ja jolla on voimassa oleva oleskelulupa, voit työskennellä jopa 20 tuntia viikossa lukukauden aikana, kunhan se ei häiritse opintojasi. Sinun on hankittava työnantajaltasi kirjallinen määräaikainen sopimus, jota kutsutaan "opiskelijatyösopimukseksi", ja C-tyypin työlupa. Muussa tapauksessa voit työskennellä virallisten yliopistolomien aikana ilman belgialaista työlupaa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos sinulla on aiempaa rikoshistoriaa tai jos sinut on karkotettu EU:sta. Toinen syy hylkäämiseen on, jos asiakirjat, jotka osoittavat, että olet opiskelija, puuttuvat tai eivät ole täydellisiä.