Chulalongkorn University

Johdanto

Akateeminen helmi Bangkokin sydämessä, Chulalongkorn University on Thaimaan ensimmäinen ja arvostetuin yliopisto. Kuningas Vajiravudh perusti vuonna 1917 isänsä kuningas Chulalongkornin kunniaksi. Yliopisto on alusta lähtien ollut tunnettu akateemisesta huippuosaamisestaan. Nykyään se on kasvanut kattamaan 26 opetusyksikköä (19 tiedekuntaa, 3 koulua, 3 korkeakoulua, 1 instituutti), ja ilmoittautumisia on noin 26 000 perustutkintoa suorittavaa ja 11 000 jatko-opiskelijaa ja 3000 tiedekunnan jäsentä.

Chulalongkorn University on jatkuvasti hautonut huipputason ohjelmia edistääkseen opiskelijoidensa tietoja, suoraa kokemusta ja ymmärrystä. Yliopisto on kannustanut ja tukenut akateemista henkilökuntaa ja tutkijoita sekä jatko-opiskelijoita tuottamaan vaikuttavia innovaatioita eri tieteenaloilla, jotka voivat edistää maan ja alueen kestävää kehitystä. Luokat, akateemiset järjestelyt ja koulun ulkopuoliset aktiviteetit on järjestetty siten, että varmistetaan, että Chulan tutkinnon suorittaneet ovat valmiita johtamaan elämäänsä maailmakansalaisina reagoimalla yhteiskunnan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin samalla kun kykenevät soveltamaan yliopistosta saatuja tietoja työskennellä missä tahansa päin maailmaa ja monikansallisten kollegoiden kanssa. Yliopisto on tarjonnut runsaasti mahdollisuuksia paitsi thaimaalaisille opiskelijoille myös kansainvälisille opiskelijoille jatkaa akateemista harjoittamistaan kiinnostuksensa alueella arvostettujen opettajien johdolla. Apua on tarjolla heille ensimmäisestä päivästä Chula-opiskelijoina valmistumiseen asti. Yrittäessään korkea-asteen koulutuksen laatua Chula on tarjonnut myös erilaisia palveluja suurelle yleisölle. Sen tiedekunnan jäsenet ja tutkijat ovat käyttäneet tutkimuksiaan ratkaisemaan kiireellisiä ja ennennäkemättömiä ongelmia, joita yhteiskunta, kotimainen ja kansainvälinen, kohtaavat. Pitkälle kokenut akateeminen henkilökunta, pätevät opiskelijat ja akateemiset ohjelmat, joita on jatkuvasti päivitetty ja mukautettu sen varmistamiseksi, että ne vastaavat nykyisiä vaatimuksia, ovat antaneet Chulalongkorn University mahdollisuuden hankkia Thaimaan johtavan kansallisen yliopiston asema, ja sen nykyisenä tehtävänä on kehittää itseään kansallinen maailmanluokan yliopisto.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

100-vuotisen Chula Pride -juhlamme ovat jo alkaneet! Liity meihin! Mennään yhdessä uuden vuosisadan huippuosaamiseen Chulalongkorn University !

Tilastot

Today, Chulalongkorn University has grown to encompass 26 teaching units (19 Faculties, 3 Schools, 3 Colleges, 1 Institute), with the enrollment of approximately 26,000 undergraduate and 11,000 graduate students, and 3,000 faculty members.

    Sijainnit

    • Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

    Kysymyksiä