Keystone logo

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Oikeustieteen opinnot
Opintoalat
    Kielet (0)Liiketalouden opinnot (0)Oikeustieteen opinnot (0)Taloustieteen opinnot (0)Terveydenhuolto (0)
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppaoikeus sisään Colchester, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Popular degree type

Popular education type

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Kansainvälinen kauppaoikeus

Mikä on kansainvälinen kauppaoikeus?
International Business Law on tutkimus siitä, miten lait ja määräykset vaikuttavat eri maissa sijaitsevien yritysten väliseen liiketoimintaan. Se voi sisältää aiheita, kuten sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely.

Kansainvälisen liikejuridiikan työpaikat
Kansainvälisen liikejuridiikan ammattilaiset työskentelevät useilla eri toimialoilla ja rooleissa. Joitakin yleisiä tehtäviä ovat sopimuspäällikkö, vaatimustenmukaisuusvastaava ja tullihuolitsija. He voivat työskennellä yksityisille yrityksille, valtion organisaatioille tai voittoa tavoittelemattomille virastoille.

Miksi opiskella kansainvälistä kauppaoikeutta?
Kansainvälinen kauppaoikeus on tärkeä, koska se auttaa liike-elämän ammattilaisia ymmärtämään oikeudellista maisemaa, jossa he työskentelevät. Se voi auttaa heitä välttämään oikeudellisia ongelmia ja antaa heille myös mahdollisuuden hyödyntää mahdollisuuksia ulkomaisilla markkinoilla.

Kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnot
Kansainvälisen kauppaoikeuden opiskelusta kiinnostuneille opiskelijoille on tarjolla erilaisia tutkintovaihtoehtoja. Joitakin yleisiä ohjelmia ovat kauppatieteiden kandidaatti, Juris-tohtori tai kauppatieteiden maisteri.

Mitä aion opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkintoni aikana?
Joitakin aiheita, joita voit opiskella kansainvälisen kauppaoikeuden tutkinnon aikana, ovat sopimusoikeus, immateriaalioikeus ja kaupan sääntely. Opit todennäköisesti myös eri maiden oikeusjärjestelmistä ja siitä, miten tehdä liiketoimintaa globaalissa kontekstissa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Jokainen, joka pyrkii lisäämään uranäkymiä tai suorittamaan tutkinto-ohjelman, voi löytää mahdollisuutensa parantua huomattavasti tekemällä todistusohjelmaa. Nämä ohjelmat vaativat usein vähemmän aikaa loppuun kuin kandidaatin tai maisterin tutkinto.