Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatti Ohjelmat sisään Immateriaalioikeus sisään Shanghai, Kiina 2023

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Immateriaalioikeus sisään Shanghai, Kiina 2023

overview

Mikä on immateriaalioikeus?

Teollis- ja tekijänoikeuslaki on oikeudenala, joka käsittelee mielen luomusten, kuten keksintöjen, kirjallisten ja taiteellisten teosten sekä kaupassa käytettyjen symbolien ja nimien suojaa. Näitä luomuksia kutsutaan "henkiseksi omaisuudeksi", koska ne ovat älyn tuotteita. Teollis- ja tekijänoikeuslaki sisältää tekijänoikeuslain siinä mielessä, että se suojaa luovia pyrkimyksiä; Teollis- ja tekijänoikeuksia koskeva lainsäädäntö ulottuu kuitenkin tekijänoikeudella suojattua ääni- ja kuvailmaisua pidemmälle ideoiden ilmaisuun.

Mitä uramahdollisuuksia immateriaalioikeuden opiskelijoille on tarjolla?

Teollis- ja tekijänoikeus on erikoistunut oikeudenala, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia harjoitteluun. Immateriaalioikeuteen erikoistuneet asianajajat voivat työskennellä yksityisessä käytännössä, valtion virastossa tai suuressa yrityksessä. Joitakin tyypillisiä työnimikkeitä ovat patenttiasiamies, tavaramerkkilakimies ja tekijänoikeuslakimies.

Miksi immateriaalioikeuden opiskelu on tärkeää?

Immateriaalioikeus on tärkeä, koska se auttaa suojelemaan mielen luomuksia. Tämä oikeusalue antaa ihmisille laillisen oikeuden valvoa immateriaalioikeuksiensa käyttöä, ja se voi auttaa estämään muita käyttämästä lainvastaisesti jonkun työtä tai ottamasta kunniaa siitä.

Mitä opiskelen immateriaalioikeustutkinnon aikana?

Mitä opiskelen immateriaalioikeustutkinnon aikana?

Immateriaalioikeustutkinnon aikana opit erityyppisistä immateriaalioikeuksista, kuinka suojata kutakin tyyppiä, ja miten ratkaista immateriaalioikeuksien käyttöön tai omistukseen liittyvät riidat. Opit myös tekijänoikeuslaista, patenttilainsäädännöstä ja tavaramerkkioikeudesta. Lisäksi saat taitoja tutkimuksessa, kirjoittamisessa ja suullisessa edunvalvonnassa.

Kiina korkeakouluopetukseen pari vuotta on äänestetty yhdeksi parhaita Aasian maissa. Tämä maa on yli 150 julkisen ja yksityisen omistuksessa yliopistojen jakelun kaikissa maakunnissa Kiinassa. Korkeakoulutus tutkimuksen perusteella.

Jokainen, joka pyrkii lisäämään uranäkymiä tai suorittamaan tutkinto-ohjelman, voi löytää mahdollisuutensa parantua huomattavasti tekemällä todistusohjelmaa. Nämä ohjelmat vaativat usein vähemmän aikaa loppuun kuin kandidaatin tai maisterin tutkinto.

read_more

filters

  • Sertifikaatti
  • Kiina
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Immateriaalioikeus
  • Shanghai
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study