Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatti Ohjelmat sisään Immateriaalioikeus sisään Sydney, Australia 2023

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Immateriaalioikeus sisään Sydney, Australia 2023

overview

Sydney on koti Australian korkealentoinen oppilaitokset. Vanhin yliopisto Australiassa, Sydneyn yliopisto on yksi instituutioiden kaupungin. Toiset ovat Australian Catholic University ja University of New South Wales.

Mikä on immateriaalioikeus?

Teollis- ja tekijänoikeuslaki on oikeudenala, joka käsittelee mielen luomusten, kuten keksintöjen, kirjallisten ja taiteellisten teosten sekä kaupassa käytettyjen symbolien ja nimien suojaa. Näitä luomuksia kutsutaan "henkiseksi omaisuudeksi", koska ne ovat älyn tuotteita. Teollis- ja tekijänoikeuslaki sisältää tekijänoikeuslain siinä mielessä, että se suojaa luovia pyrkimyksiä; Teollis- ja tekijänoikeuksia koskeva lainsäädäntö ulottuu kuitenkin tekijänoikeudella suojattua ääni- ja kuvailmaisua pidemmälle ideoiden ilmaisuun.

Mitä uramahdollisuuksia immateriaalioikeuden opiskelijoille on tarjolla?

Teollis- ja tekijänoikeus on erikoistunut oikeudenala, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia harjoitteluun. Immateriaalioikeuteen erikoistuneet asianajajat voivat työskennellä yksityisessä käytännössä, valtion virastossa tai suuressa yrityksessä. Joitakin tyypillisiä työnimikkeitä ovat patenttiasiamies, tavaramerkkilakimies ja tekijänoikeuslakimies.

Miksi immateriaalioikeuden opiskelu on tärkeää?

Immateriaalioikeus on tärkeä, koska se auttaa suojelemaan mielen luomuksia. Tämä oikeusalue antaa ihmisille laillisen oikeuden valvoa immateriaalioikeuksiensa käyttöä, ja se voi auttaa estämään muita käyttämästä lainvastaisesti jonkun työtä tai ottamasta kunniaa siitä.

Mitä opiskelen immateriaalioikeustutkinnon aikana?

Mitä opiskelen immateriaalioikeustutkinnon aikana?

Immateriaalioikeustutkinnon aikana opit erityyppisistä immateriaalioikeuksista, kuinka suojata kutakin tyyppiä, ja miten ratkaista immateriaalioikeuksien käyttöön tai omistukseen liittyvät riidat. Opit myös tekijänoikeuslaista, patenttilainsäädännöstä ja tavaramerkkioikeudesta. Lisäksi saat taitoja tutkimuksessa, kirjoittamisessa ja suullisessa edunvalvonnassa.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Jokainen, joka pyrkii lisäämään uranäkymiä tai suorittamaan tutkinto-ohjelman, voi löytää mahdollisuutensa parantua huomattavasti tekemällä todistusohjelmaa. Nämä ohjelmat vaativat usein vähemmän aikaa loppuun kuin kandidaatin tai maisterin tutkinto.

read_more

filters

  • Sertifikaatti
  • Australia
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Immateriaalioikeus
  • Sydney
fields_of_study
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study