Keystone logo

2 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Immateriaalioikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Immateriaalioikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Immateriaalioikeus

Tutkijat, jotka ovat jo ansainnut kandidaatin tai maisterin tutkinnon, voivat halutessaan palata kouluun, jotta he voivat ymmärtää kapean aiheen sertifikaatin avulla. Koulutuksella voi olla erilaisia ​​tasoja, kuten perus- tai jatko-opintoja. Ohjelman suorittaminen voi kestää vuoden.

Mikä on todistus teollis- ja tekijänoikeuksista? Immateriaalioikeus on tavaramerkkien, tekijänoikeuksien ja patenttien tutkiminen musiikki-, kirjallisuus- ja teknologiateollisuudessa. Jotkin ohjelmat keskittyvät vaikeuksiin, jotka uudet teknologiat ovat luoneet henkisen omaisuuden alalla. Koska tämän tyyppinen sertifikaattiohjelma voi sisältää laajan tietämyksen, tarkat vaatimukset voivat vaihdella. Jotkut opiskelijat voivat ottaa kursseja, jotka muistuttavat tavaramerkkien, immateriaalioikeuden, biotekniikan patenttilainsäädännön, ulkomaisen patenttihakemuksen ja patenttien laatimisen periaatteita.

Tämä koulutus antaa opiskelijoille paremman käsityksen immateriaalioikeuden oikeudellisista näkökohdista, mutta se voi myös tarjota erilaisia ​​siirrettäviä taitoja, jotka voivat helpottaa heidän henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä siirtymistä. Jotkut osallistujat saattavat parempia suunnittelua, arviointia ja tulkkaustaitoja.

Todistuksen kustannukset voi määrätä yliopistosta, sen sijainnista ja ohjelman kestosta. Jos hakijat haluavat arvioinnin, he joutuvat ottamaan suoraan yhteyttä kouluun.

On olemassa erilaisia ​​työpaikkoja, jotka saattavat olla helpommin saatavissa teollis- ja tekijänoikeuslain sertifikaatin kanssa. Esimerkiksi opiskelijat voivat tulla patentti- ja tavaramerkkiasiamiehiksi, immateriaalioikeuden haltijoiksi, henkisen omaisuuden asianajajiksi, tekijänoikeusasiantuntijoiksi ja patenttiasiamiehiksi. Kun tutkinnon suorittaneet voivat siirtyä ura-alueelle heti, osa voi halutessaan jatkaa koulutustaan ​​maisterin tai tohtorin kautta. Tutkijoiden aiempi koulutus ja työhistoria voivat olla rooli heidän valinnoissaan ja vaihtoehdoissaan.

Koulut tarjoavat sertifikaatteja ympäri maailmaa verkko- ja kampuskoulutusohjelmina. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä johtavan lomakkeen.