Keystone logo

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Australasian oikeusjärjestelmä 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Australasian oikeusjärjestelmä
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kansallisen lainsäädännön opinnot Australasian oikeusjärjestelmä

Sertifikaattiohjelman suorittaminen voi olla älykäs valinta kaikille opiskelijoille, ja sitä vaaditaan usein korkeakoulututkintoihin erikoistuneissa aiheissa. Varmenneohjelma on usein lyhyempi kuin koulutusohjelmat, ja se tarjoaa erittäin tiiviin koulutuksen tiettyyn aiheeseen.

Monet kysyvät: "Mikä on todistus australialaisesta laista?" Käsite "Australasian" viittaa alueeseen, joka käsittää Uuden-Seelannin, Australian ja lähellä Tyynenmeren saaria. Jotkut sisältävät myös uuden Guinea määritelmässä. Australasian laki koskee alueen hallintoa koskevia lakeja ja käytäntöjä, ja australialaisessa laissa annettu todistus tarjoaa lainvalmistajille perusteet ja valtakirjat, joita tarvitaan lain harjoittamiseen missä tahansa alueen maissa. Tämän todistuksen suorittaminen voi olla välttämätön ammatillisen uran perustamiseksi.

Australasian lain mukaisessa sertifiointiohjelmassa on mahdollista saada arvokasta tietoa kansainvälisen oikeuden periaatteista, jotka voivat toimia koko ammattilaisen uralla. Muita keskeisiä taitoja ovat oivaltava tutkimus ja kyky analysoida ja sovittaa aineistoa oikeuskäytäntöä ja standardeja vastaan.

Todistuksen hankkimisesta aiheutuvat kustannukset riippuvat hankintayksiköstä ja ohjelman pituudesta. Pidemmät ohjelmat arvostetuimmissa laitoksissa saattavat maksaa enemmän, kun taas lyhyemmät ohjelmat paikallisissa kouluissa voivat olla edullisempia.

Tämän ohjelman sertifikaatin avulla on mahdollista siirtyä suoraan uraan harjoittelijana. Asiamiehen taidot voivat kuitenkin olla hyödyllisiä myös muissa rooleissa, mukaan lukien asioiden hoitaminen tuomioistuinten, lakimiesten, sisäisen yritysneuvonnan tai välittäjänä. Lain tuntemusta voidaan käyttää myös poliittisella tasolla, mikä antaa tietoa johtamis- ja hallintotapaan tarvittavien poliittisten järjestelmien sisäisestä toiminnasta ja laillisuudesta. Ne, joilla on tietoa australialaisesta lainsäädännöstä, voivat myös ottaa diplomaattisia tehtäviä, kuten ulkomaisten sopimusten välimiehenä.

Opiskelija voi valita paikallisen yliopiston tai oppilaitoksen sertifikaatin suorittamiseksi tai hän voi hakeutua ulkomailla tai verkossa. Jos haluat lisätietoja varmennuksesta australasianlaki-oikeudessa, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.