Verkossa yleinen laki studies OTK

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OHJELMA KURSSIT: Coastal Law OTK Yleinen laki Studies on online-ohjelma avoinna kaikille oikeustieteellisen tutkinnon, mukaan lukien kansainväliset ja Yhdysvaltain asianajopalkkiot. Tämä ohjelma tarjoaa katsauksen Yhdysvaltojen lainsäädännön ja Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä. Se täyttää opetussuunnitelman vaatimukset Washington State Bar Tentti. Opiskelijat tässä ohjelmassa nauttia joustavuutta ottaen valittavien ja saada "erikoistuminen" yksi monista pitoisuuksien kuten Logistiikka ja kuljetukset, Asianajotoimisto Technology, ja Business Law. Opiskelija voi suorittaa ohjelmaa niin vähän kuin yksi vuosi tai kestää jopa kaksikymmentäneljä kuukautta. Seuraava alkamispäivä Summer 2017 termi on 10 toukokuu 2017.

Tämä online-ohjelma koostuu 26 luotto tuntia. Kolmetoista opintopistettä kursseista vaaditaan. Niihin kuuluvat: Ammatillinen vastuu (2 op); Oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen (3 op); Siviiliprosessilain (3 op); Perustuslakivaliokunta (3 op); ja Johdatus Yhdysvaltain lain ja oikeusjärjestelmän (2 ov).

Lisäksi edellä pakolliset kurssit, opiskelijat voivat halutessaan ottaa 13 opintoviikkoa verkossa valittavia kursseja tarjontaa Yhdysvalloissa laki OTK ohjelman ja Logistiikka ja kuljetukset ohjelma. Valitse online-JD kurssit ovat myös saatavilla Yleisen Studies OTK opiskelijoille. Jotkut valinnaisia ​​kursseja ovat: kiinteistölaitos; Rikosoikeus ja menettely; todisteita; Elinkeinoelämän järjestöjen kanssa; Kansainvälisessä liiketoiminnassa; US Immigration Law; Hallinto-oikeuden Kuljetus Ammattilaiset: Palkintolautakunta ja tuomioistuimessa; Työlainsäädännön Kuljetus ammattilaisille; Tulliasetuksen; ja kuljetusvakuutuksen.

OHJELMA tiedekunnan jäsentäCoastal oikeustieteellisen tiedekunnan jäseniä erikoiskoulutusta etäopetuksen opettaa verkossa pakolliset kurssit tässä ohjelmassa. Kurssit hyödyntävät uusinta tekniikkaa, jonka avulla opiskelijat katsella luentoja, kun "liikkeellä" (muun muassa mobiiliystävällistä ja ladattavia luentoja).

SOVELLUKSET: Hakijat voivat suoraan LSAC verkkosivuilla osoitteessa: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4.

Viimeksi päivitetty May 2017

Oppilaitoksesta

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) a ... Lue lisää

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) is located in Jacksonville, Florida in the United States. Florida Coastal School of Law's J.D. program is accredited by the American Bar Association (ABA) and its online LL.M. programs have the acquiescence of the ABA Näytä vähemmän