Verkossa OTK kansainvälisen liikejuridiikan - University of Cumbria (UK)

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Online kandidaatti (OTK) in International Business Law on ensisijainen johto pätevyys asianajajien ja johtajille, jotka haluavat vahvistaa lainsäädännön tuntemusta; tutkimus osoittaa, että OTK on katalysaattorina yksilöiden vahvan uran toiveita. The University of Cumbria nyt tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittamaan OTK by blended learning, jotta ne voivat tutkia ja jatkaa työelämässä.

LL.M pätevyys edelleen kultakantaan urakehitykseen ei ainoastaan ​​oikeudellisten alalla, mukaan lukien ne, asianajotehtävistä kaupallisessa ja liike-elämän aloilla, mutta myös Business and Management kenttään. Se on usein keino saada ylentää keskijohdon ja ylimmän johdon, osoittamalla laajempi kyky ja tietoa kuin osallistumista. Globaalin liikejuridiikan kehittämiseen kasvaa ja kehittyä, tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka haluavat kehittää uraansa saada pätevyys vain vuosi.

Oppivat Sveitsi johtava yksityinen college ja jatko, jossa opiskelijaa yli 130 eri maassa, University of Cumbria.

KESTO

On vähintään 12 kuukautta, enintään 3 vuotta.

Ohjelman ääriviivat

LL.M toimitetaan useimmiten verkosta OnlineCampus (vuorovaikutteinen oppimisympäristö) intensiivisen luokan keskustelua ja yhteistyötä, sekä yhden viikon pakollinen residenssi yliopiston Cumbrian Lontoon kampuksella. Suurimmalle opintojen nautit joustavuudesta verkossa oppiminen omaan tahtiin kaikkialla maailmassa kautta Robert Kennedy College OnlineCampus uusinta kurssin jakelujärjestelmä.

Residenssi viikko antaa sinulle mahdollisuuden täydentää joustavasti verkossa oppimisen ohjelman oppimiskokemus, joka jättää sinulle elinikäinen muistoja. Opiskelijoiden kanssa jokaisella mantereella, se on aidosti kansainvälinen kokemus ja mahdollisuus verkostoitua muiden johtajien ympäri maailmaa.

ehdot

Neljä kautta vuodessa (Talvi, kevät, kesä ja syksy).

Maailmanlaajuinen Recognition

The University of Cumbria OTK ohjelma tarjotaan verkossa on tunnustettuja Worldwide. The University of Cumbria sai yliopistossa otsikko, ja tutkinnon myöntävät valtuuksia, mistä jonka Hänen Majesteettinsa Useimmat arvoisan valtaneuvostossa. Se on täysin tunnustettu Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen ja asianmukaisesti listattu Yhdistyneen kuningaskunnan Department for Business, innovoinnin ja taitojen luettelo hyväksytyistä UK myöntävät oppilaitokset.

Saat lisätietoja verkko-opinnoista kansainvälisessä kauppaoikeudessa!

Viimeksi päivitetty Marras 2017

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lue lisää

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Näytä vähemmän
Zurich , Sveitsi Online , york , Salford , UK Online , Carlislen kaupunki + 5 Lisää Vähemmän