Tutkintotodistus henkiseen omaisuuteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämän kurssin ainutlaatuinen piirre on se, että se voidaan toteuttaa kokonaan verkossa, poistamalla opiskelijoiden tarvetta osallistua henkilökohtaisiin luokkiin.

Tutkinnon suorittaneet voivat valita aiheet, jotka käsittelevät Australiassa ja Uudessa-Seelannissa rekisteröidyn tavaramerkkijärjestelmän periaatteita, mukaan lukien rekisteröimättömien tavaramerkkien ja niihin liittyvien suojamuotojen suojaaminen harhaanjohtavilta tai epäoikeudenmukaisilta kaupankäyntitoimilta Australian ja Uuden-Seelannin patenttilain, patentin järjestelmät, tulkinta ja pätevyys, mukaan lukien patentin spesifikaation ja vaatimusten sisältö ja vaikutukset sekä niihin liittyvät luottamukselliset tiedot ja taitotieto, joiden avulla ne voivat neuvoa mahdollisia patenttioikeudellisia kysymyksiä, pätevyyttä ja vaatimustenmukaisuutta koskevaa lakia ja käytäntöä Australiassa ja New Joiden avulla ne voivat neuvotella Australian ja Uuden-Seelannin tavaramerkkiasiamiehistä ja Trans-Tasmanin patenttiasiamiehistä mahdollisesti aiheutuvista kysymyksistä suunnittelun rikkomisesta, pätevyydestä ja noudattamisesta. Tutkinnon suorittaneet voivat myös valita valinnaisista aiheista, kuten tekijänoikeuslaista, teollis- ja tekijänoikeuksien maailmanlaajuisista näkökohdista, henkisestä omaisuudesta ja perinteisestä tietämyksestä, henkisestä omaisuudesta ja ihmisoikeuksista sekä immateriaalioikeuksien kaupallistamisesta.

Tutkinnon kohteista riippuen tutkinnon suorittajat voivat hakea rekisteröintiä tavaramerkkivirkamiehelle Australiassa ja voivat täyttää tietyt koulutustarpeet Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Trans-Tasmanin patenttiasiamiehelle. Taiteen ylläpitäjät tai media-ammattilaiset voivat parantaa urakehitysmahdollisuuksia rakentamalla osaamista immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen tai hallintaan. Muita uramahdollisuuksia ovat: IP-asianajaja, IP-salkunhoitaja, päätöksentekijä ja valtion sääntelijä. Tämä kurssi mahdollistaa merentakaisten rekisteröidyt asianajajat tekemään tarvittavat aiheet, joita Trans-Tasman IP Attorneys -lautakunta vaatii Australian tai Uuden-Seelannin rekisteröintiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Lue lisää

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Näytä vähemmän