Tutkinnot (MPhil / PhD) laissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Osallistumismuoto: Kokopäiväinen tai Osa-aikainen


LLM (Master in Laws) antaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda oma ohjelmarakenne valitsemalla kursseja monista aiheista ja näkökulmista, mukaan lukien vertaileva aluelaki, kauppalaki, laki ja kehitys, kauppaoikeus (mukaan lukien pankki-, tekijänoikeus- ja patenttilaki). , ihmisoikeudet, ympäristölaki, islamilainen laki, riitojenratkaisu ja kansainvälinen oikeus.

LLM-ohjelma on yhden aiheen lakiohjelma, joka voidaan ottaa yhden vuoden ajan (kokopäiväisesti) tai osa-aikaisesti kahden, kolmen tai neljän vuoden ajan. Jokaisen opiskelijan on otettava opetetut moduulit, jotka vastaavat neljää kokonaisuutta. Väitöskirja on arvoinen vielä kaksi kokonaista yksikköä ja suorittaa LLM-ohjelma.

LLM-ohjaajan luvalla opiskelijoilla on oikeus valita yksi täydentävä aihe tai vastaava SOAS n vertailukelpoisesta Master-moduulista, mukaan lukien sopiva SOAS . Täydentävä aihe voidaan valita korvaamalla joko kokonainen tai puolikas aihe.

Kaikkien opetettujen moduulien tentit pidetään kunkin vuoden touko / kesäkuussa, ja väitöskirjan on määrä jättää viimeisen rekisteröintivuoden syyskuun aikana. Kunkin moduulin arviointi voi vaihdella sen mukaan, missä määrin kunkin moduulin tutkimuskomponentti on korostettava.

Kaikkien opiskelijoiden odotetaan suorittavan oikeustieteen kandidaatin tutkinto. On kuitenkin mahdollista, että opiskelijat, jotka haluavat suorittaa 'erikoistumisen' tutkinnon, valitsevat ottaa kolme tai useampia moduuleja alla olevista aihepiiriryhmistä. Kummassakin tapauksessa opiskelijan on suoritettava väitöskirja kyseisessä ryhmässä.

Rakenne

Ensimmäinen vuosi

Uralla

Ensimmäisen vuoden aikana MPhil / PhD-ehdokkaita vaaditaan osallistumaan oikeustieteellisen korkeakoulun jatko-opintojen seminaariin, jonka tarkoituksena on esitellä ne jatko-opintoihin liittyviin käytännön ja metodologisiin kysymyksiin. Tämä kurssi esittelee MPhil / PhD ehdokkaat sekä monenlaisia ​​menetelmiä, samoin kuin eri lajeja oikeudellinen apuraha ja teoria. MPhil / PhD-ehdokkaat voivat myös käyttää SOAS tohtorikoulun tarjoamia yleisiä seminaareja tutkimusmenetelmistä.

Ensimmäisen vuoden kolmannen toimikauden alussa MPhil / PhD-ehdokkaat ovat velvollisia antamaan luonnoksen tutkimussuunnitelmaksi, joka on integroitu asiakirja, joka perustuu metodologiakirjaan, tutkimuspaperiin, väitöskirjan tiivistelmään, sisällönluonnokseen, kirjoitusluonnokseen ja työaikataulun.

Päivitys

Kaikki tohtorintutkinnot rekisteröidään ensin MPhil-ehdokkaina. Päivitysprosessi - eli päivittäminen MPhilista tohtorikoulutukseen - tapahtuu ensimmäisen opiskeluvuoden (tai osa-aikaisen vastaavuuden) päättyessä ja siihen osallistuu kaikki valvontakomitean jäsenet arvioidessaan ehdokkaan tähänastista työtä . Tarkemmin sanoen työn potentiaalia kehitettäisiin Lontoon yliopiston standardin tohtoriksi. Se perustuu tutkimussuunnitelmaan ja esityksen esittämiseen valvontakomitealle. Ehdokkaita, joita ei päivitetä tämän prosessin mukaisesti, eivät ole oikeutettuja suorittamaan tohtorintutkintoa, vaikka he voivat edetä toimittamaan MPhilille kahden vuoden päätoimisen tai osa-aikatarkastuksen päättyessä.

Tärkeä huomautus: Tohtoriopiskelijoita vaaditaan suorittamaan tutkimuksen eheyden online-ohjelma osana heidän päivitysvaatimustaan.

Vuoden 1 jälkeen

Ensimmäisen vuoden jälkeen tohtorikoulutettavien tulee suunnitella huolellisesti aikansa, jotta he voivat valmistaa tutkielmansa hyvissä ajoin ennen kolmannen rekisteröintivuoden loppua. Jokaisen tohtorikoulutettavan seuraamaa prosessia ohjaa heidän tutkimusprojektinsa. Tämä voi sisältää kenttätutkimusjakson, jos toteutettavan hankkeen luonne sitä vaatii. Tohtorikoulutettavaa rohkaistaan osallistumaan lakikoulun tutkimustoimintaan ja tapahtumiin, mukaan lukien tohtorikokoelma, tutkimuskeskusten, epävirallisten lukuryhmien ja Law Schoolin tutkimusseminaarisarjojen järjestämä toiminta.

Tärkeä tiedote

Ohjelmasivun tiedot heijastavat suunniteltua ohjelmarakennetta vastaavaa akateemista istuntoa vastaan.

Tutkimusvalinnat ja sovellukset

Otamme mielellämme vastaan pätevien opiskelijoiden hakemuksia, joilla on hyvä maisterintutkinto (tai vastaava ulkomailla) asiaankuuluvasta aiheesta tutkinnon suorittamiseksi SOAS . Hakemukset tulee jättää verkossa.

On tärkeää ilmoittautua hyvissä ajoin ennen sen lukuvuotta, johon haluat ilmoittautua, jotta meillä olisi aikaa käsitellä hakemuksesi. Jos haet apurahoja, aikaisemmat määräajat voivat olla voimassa.

SOAS tohtoriohjelma on kilpailukykyinen, ja hakijoilla tulee olla saavutuksia korkeasta akateemisesta saavutuksesta ja toteuttamiskelpoinen ehdotus, joka edistää laitoksen tutkimuksen etuja. Huomaa: pidämme puhtaasti spekulatiivisia sovelluksia. Hakemukset monitieteiseen tutkimukseen ovat tervetulleita, mutta vain yksi hakemus yhdelle laitokselle voidaan jättää.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähintään ylemmän toisen luokan arvosanat (tai vastaava) laki. Otamme mielellämme vastaan hakemuksia opiskelijoilta, jotka ovat lähellä toisen luokan ylioppilastutkintoa (korkea 2: 2) ja joilla on muu asiaankuuluva pätevyys tai työkokemus.

Ehdottomat englannin kielen pääsyvaatimukset

Hakijoiden, jotka vaativat Tier 4 -viisumia opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on toimitettava UKVI IELTS akateeminen todistus UKVI: n hyväksymästä testikeskuksesta.

Kansainväliset hakijat, jotka vaativat Tier-4 viisumin opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Testata Ehdoton pääsy Ehdoton pääsy istuntojen ulkopuoliseen tukeen
IELTS (akateeminen) 7,0 kokonaismäärä tai korkeampi, 7,0 alituloksissa. 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, vähintään 6,5 osa-pistemääriä

ETA- ja EU-hakijat

Testata Ehdoton pääsy Ehdoton pääsy istuntojen ulkopuoliseen tukeen
IELTS (akateeminen) 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, 7,0 jokaisessa osapisteessä. 7,0 kokonaisuus tai korkeampi, vähintään 6,5 osa-pistemääriä.
TOEFL IBT 105 yleistä tai korkeampaa, vähintään 25 osapisteissä. Kaiken kaikkiaan 105 ja vähintään 22 osapistettä.
TAI
Kaiken kaikkiaan 100, vähintään 25 kirjallisesti ja 22 muissa osapisteissä.
Englannin Pearson-testi (akateeminen) 75 yleistä tai korkeampaa, vähintään 70 osapisteissä. 70 yleistä tai korkeampaa, vähintään 65 osapisteissä.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Näytä vähemmän
Lontoo , Singapore + 1 Lisää Vähemmän