Todistus oikeudellisista ammattiopinnoista (CILEx)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Lakimies on lakimies, joka yleensä työskentelee asianajajan kanssa tai hänen alaisuudessaan. Tämä voi tapahtua yksityisessä käytännössä tai julkisessa palvelussa. Todistuksemme ammatillisista oikeustieteellisistä opinnoista on räätälöity erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa lakimiesjohtajana Irlannin tasavallassa. Lakimiesten työ on yhtä monipuolista kuin asianajajan, jonka kanssa he työskentelevät. Tämä työ voidaan kattaa joko riita-asiana (esimerkiksi henkilövahinkojen oikeudenkäynnit, perintä ja perhelaki) tai ei-riitaisena (esimerkiksi neuvonta testamentin tekemisessä tai välitys). Lakimiesten johtajat käsittelevät säännöllisesti asiakkaita, asiakirjojen hallintaa, oikeudenkäyntien käsittelyä, oikeudenkäyntiä, asianajajien valmistelua asianajajille, neuvotteluihin ja sovittelukokouksiin osallistumista. Ohjelmajohtajamme suunnitteli tämän kurssin vastaamaan tarpeisiin ammatillisessa ympäristössä, jonka hän tunnisti barrister-uransa aikana.

Independent College Dublin ammattimaiset oikeustieteen opinnot antavat todistuksen ammatillisista oikeustieteellisistä opinnoista (lakimies) ensimmäisen vaiheen jälkeen. Ohjelma on räätälöity erityisesti niille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa lakimiesjohtajuutta Irlannin tasavallassa.

Tämän kurssin on hyväksynyt Chartered Institute of Legal Executives. Opiskelijat, jotka suorittavat ensimmäisen vaiheen todistuksen, voivat siirtyä toiseen vaiheeseen, oikeudellisen tutkinnon tutkinnon suorittamiseen (Legal Executive).

Kesto ja toimitus

Tämä on 20 viikon kurssi, joka alkaa 12. helmikuuta 2020. Kurssi järjestetään kolmen tunnin luennoilla joka keskiviikko klo 18.30–21.30. 20 viikon ajanjaksolla järjestetään noin neljä lauantain työpajaa, jotka alkavat klo 9.30–12.30.

Sijainti

Tunnit järjestetään Independent College Dublin , Block B, The Steelworks, Foley Street, Dublin 1.

Sekalaista oppimista

Kurssi suoritetaan sekä luokassa että sekoitettuna oppimisena. Tämä helpottaa Dublinin ulkopuolella asuvia opiskelijoita, jotka haluavat osallistua kurssille. Luokkaluennot tallennetaan ja julkaistaan online-tilassa opiskelijoiden saataville.

Koko 20 viikon aikana järjestetään useita lauantaina pidettäviä työpajoja, joihin sinun on osallistuttava osana sekoitettua oppimista.

Tapaa lehtorit

Anastasia Ward, BCL; Barrister-at-Law

Anastasia Ward BL valmistui UCD: stä BCL: n (Hons) kanssa, hän toimi asianajajana vuonna 1994 ja harjoitti yli 20 vuotta asianajajassa. Vuodesta 1995 Anastasia on luennoinut niin monimuotoisissa laitoksissa kuin Dublinin kaupungin VEC (1997-2004), DIT (1999-2001), Dublinin Griffith College (2001 - 2010) ja Law School Irlannin lakiyhdistyksen puolesta. (1995-2009). Lakisäätiössä hän toimi apulaisprofessorina, joka opetti muun muassa vuokranantajaa ja vuokralaista, siviili- ja rikosasianajamista, käytännön kehittämistä, neuvotteluteoriaa ja -käytäntöä, ja hän toimi siviili- ja rikosoikeudenkäynnin tutkijana. Anastasialla on tällä hetkellä ohjelman johtajan asema riitojen ratkaisun taiteiden maisterissa sekä Irlannin oikeustieteellisten tutkintotodistusten ja tutkintotodistusten tutkinnossa. Lisäksi hän luennoi riitojen teoriaa ja dynamiikkaa, neuvotteluteoriaa ja -käytäntöä, välimieslakeja ja työpaikkojen riitojen ratkaisua MA-ohjelmasta; CILEXissä ja DILEXissä hän luennoi oikeudellisissa järjestelmissä, sopimus- ja rikosoikeudessa, siviilioikeudellisessa riita-asioissa ja käytännössä, maalakiin ja siirtoon, testamentteihin ja perintöoikeuksiin sekä yhtiöoikeuteen.

Nadia Bhatti

Nadia Bhatti on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Trinity College Dublinista. Hän on tällä hetkellä tohtorikoulutettava Trinity College Dublinin lakikoulussa. Nadialla on yli kuuden vuoden kokemus lakiopiskelijoiden opettamisesta perus- ja ammattitasolla. Nadia luennoi itsenäisen korkeakoulun LLB (Hons) -ohjelmasta perustuslain ja hallinnollisen oikeuden aloilla. Hän toimittaa EU: n ja perustuslakioikeuden kursseja FE-1: n valmistelevalle kurssille sekä työllisyys- ja rikosoikeusmoduuleja CILEx-tutkintotodistukselle. Hän on aiemmin opiskellut Trinity College Dublinin lakikoulussa työoikeuden alalta, ja hän antaa myös riippumattoman korkeakoulun työoikeustutkinnon.

Akkreditointi

Tämän kurssin on hyväksynyt Chartered Institute of Legal Executives (CILEx). CILEx on yli 20 000 Chartered Legal Executive -juristin, avustajien ja muiden lakimiesten ammattijärjestö Irlannissa, Englannissa ja Walesissa. He ovat jo yli 50 vuoden ajan tarjonneet Pathway joustavalle lainopilliselle uralle.

Opintojakson sisältö

  • Yksikkö 1: Johdatus Irlannin oikeusjärjestelmään; Oikeudellinen tutkimus
  • Yksikkö 2: kidutuslaki; Sopimusoikeus
  • Yksikkö 3: Siviilioikeudelliset riita-asiat
  • Yksikkö 4: Maalaki ja maanmuutos

Jokaisella yksiköllä on 2 tunnin tutkimus.

Mitä me tarjoamme

Chartered Institute of Legal Executives (CILEx) on yli 20 000 Chartered Legal Executive -juristin, avustajien ja muun lakimiesten ammattijärjestö Englannissa ja Walesissa. Yli 50 vuoden ajan he ovat tarjonneet vertaansa vailla olevan pääsyn joustavaan lainvalintaan.

Vuonna 1892 perustetusta lakimieshenkilöiden instituutista tuli osakeyhtiö, jonka takuurajaksi annettiin vuonna 1963 lakitoimiston tuella ja yhteistyöllä. Heistä tuli 30. tammikuuta 2012 Royal Charter ja ne tunnetaan nyt nimellä Chartered Institute of Legal Executives.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kurssi on avoin sisäänpääsy, eikä pääsyvaatimuksia ole.

Maksut ja maksut

Irlannissa ja EU: ssa asuvien opiskelijoiden lukukausimaksut ovat 1 850 euroa. Maksu hyväksytään tilisiirrolla, sekillä, pankkisetelillä tai luotto / pankkikortilla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent Colle ... Lue lisää

Independent College Dublin has the perfect location for student life in Dublin: we are right in the very centre of the city, surrounded by cultural, academic and leisure attractions. Independent College Dublin’s primary goal is to bring our students through learning programmes that are relevant, stay with you forever, are the foundations of your future success and result in qualifications that are highly respected in your chosen field. Upon completion, your undergraduate, postgraduate or professional award in the various disciplines will be recognised wherever you go, both in Ireland and overseas. We are a goal-focused, career-orientated college. We pride ourselves on our personalised tuition, delivered to the highest academic standards in an interactive learning environment by highly qualified and friendly teaching staff. Näytä vähemmän